Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her şey anne olmak içinnnn...
ahh hayatta hiçbir şeyi bu kadar çok istememiştim hiçbir şey için bu kadar dua etmemiştim.moralim çokk bozuukk.ama hiçbir zaman umudumu yitirmiyorum.hakkımızda hayırlısı...
bak ağlattın şimdi beni yemin ederimm..ahhhh....
aaa sende mi topic açtın, görmemişim neyse buraya da yazarız önemli değil ama çok dağılmayalım, zaten sinirlerimiz dağıldı dahatice nin topiğe de uğra, görüşürüzz
şuan da hem ağlıyorum hem yazıyorum...daha önce 2 düşüğüm var.sebebini araştırmak için genetik araştırmaya başvurduk sonuçlar çıktı.pazartesi.bozuk gen varmış bende.o yüzden oluyormuş düşüklerim.eşimde bir şey çıkmadı.doktor sendeki bozuk gen bebeğe geçiyo sakat oluo vücut atmak istiyo ve düşük meydana geliyo dedi.denyeceksin tutturursan ne ala şans işi dedi.ama ben aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tekrarr çok zorr..bugünde tüp bebek belki dedi.yüzde 5 şansın var dedi.moralim çokk bozuk çookkk.ama eşime de belli etmek istemiyorum o işe gitti bende patladım şuan ağlıyorum ama ne çare??
canım yaaa üzülme dicemm ama malesef üzüleceksin Allah'ın verdiğine sual olmaz inşallah sağlıklı bir bebğin olur canım kaç yaşındasın
23 yaşındayım.senin bi evladın var sanırım.
kızlar ayrılmayalım hep bir yerde olalım ben ayın başındaaçmıştım canım isterseniz burdan devam edelim toplu olalımda dağılmasın güzel bi arkadaşlığımız oluştu çünkü
canım benim inan sana kastım yoktu herkes bi topik açın fln demişti bende açarken o sırada senin topiğin olduğunu bilmiodum gelirim topiğine ama burayıda açmış bulundum adı da çokkk içime sindi terkedemedim bebeim![]()
yaniii bekliyorum tabii daha bu ay korunmayı bıraktık oğlum çok yaramaz bir kardeşi olsa birlikte büyürler beni gören bekar sanıyor ikinciyide yapiimde kurtulayım barii:))ayy ne güzel allah bağışlasın canım.adet günün 3gün sonra mı??hamileliğimi bekliyorsun yoksa??
şans getirir umarım hepimize aşk olsun olurmu öyle şey istediğim az çok birbirimizin hikayesini biliyorzu 1 aydır beraberiz yine bir arada olmak nerde oludumuzun önemi yok