nereden başlasam bilemiyorum okadar daraldımki belki birileriniz bana yardımcı olur akıl verir erkek arkadaşımın ailesinin durumu bize göre gayet iyi fakat annesi kanser tedavisi görüyor aileler tanıştı gelip ve 2 hafta sonra istemeye gelicekler annesi isteme söz nişan aynı anda olsun ben kalabalığa giremiyorum dedi ailem kabul etti ki en büyük istekleri salon tutup nişan yapmaktı fakat erkek arkadaşımla konuşunca öğrendimki ailesi sadece bize salon takımını alıcakmış okadar yani düğün için hiç bir yardım yapılmayacak erkek arkadaşımla benim yapmam gerekiyor ama bizimde kenarda birikmişimiz yok ve hazirana evlenmek istiyoruz benimde 27 senedir tek hayalim düğün yapmak sevdiklerimle karşılıklı oynamaktı ama erkek arkadaşım altından nasıl kalkıcaz nasıl yapıcaz diyor pek yapma taraftarı değil anneside nikah yaparsınız sadece demiş ağlıcam herşey annesinin istedğine göre oluyor ve ben ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı bilmiyorum ne olur ban akıl verin durumları o kadar iyiyken yardım etmemelerine anlam veremiyorum