herşey başlamadan bitti :(( yada ben mi tükendim....

mordolunay

hokus pokus.....e hani olacaktı!
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
775
562
128
Duyarlı kk bayanları bende sizlerle bir derdimi paylaşmak istedim.

Kpss ye 1 yıl boyunca hazırlandım ama aldığım sonuçla atanmam mümkün değil.sınavım o kadar kötü geçmiştiki aslında beklediğim bir sonuçtu...ama günlerdir kendime gelemedim (

Bütün hayallerim memuriyet üzerine kuruluydu....

Örnek vereyim hatta...sezon sonu diye lndirim memur olunca giyerim diye bir ayakkabı aldım.giymeye bile kıyamadım....

Kendimi öyle adapte etmişimki memur olmaya bu sınav ve sonucu benim için tam bir yıkım oldu (((

Artık geleceğimle alakalı hayal kuaramıyorum.boşlukta gibiyim....

Benimle aynı duyguları yaşayan yada bir tavsiyesi olan var mi?

Kaplumbağa gibi kabuğuma çekildim.pes etmek istemiyorum ama gucüm yok sanki..

Dünyada herkes memurlukla geçinmiyor, kendinizi yoktan yere yıpratmayın.

Bir sinav adi ustunde!!
Yapmayin hayatin anlami degil,hersey buna bagli degil,tekrar sansinizi denersiniz,olmadi ozel sektorde calisirsiniz.
Ben 86 ile atanamadim mesela,bende uzulmustum ama dunyanin sonu degil.
Sizin degerinizi bir sinav belirlemiyor.
Hayat cok kisa,takmayin ne olur.
Bizler degil bizleri bu hale dusurenler utanmali.
Her serde bir hayir vardir hem,bakarsiniz iyi ki olmamis dersiniz.
Uzulmeyin ne olur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet orasıda öyle ama neredeyse tek hayalimdi ve durumda böyle olunca elimde olmadan dert ediyorum bu durumu kendime

Haklısınız inanın bütün çevrem aynı şeyi söylüyor....kesinlikle Allahıma yakınmıyorum herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum ama yinede içimı ferahlatamıyorum (

Sistemlerin kölesi oluyoruz resmen. Lütfen böyle düşünmeyin günümüz şartlarında devlette çalışmak daha cazip ancak olmuyorsa da özel sektör diye bir şey var. Siz yeter ki azimli olun. Dünyanın sonu değil ayrıca seneye yine girersiniz sınava.

Dert etme . Daha fazla çabala daha fazla emek ver . Er ya da geç rızkını bulursun . Hayırlısı olsun hakkında .

Evet özel sektör var ama orasıda biraz önyargılı ve ben bu önyargıları kırabilirmiyim bilmiyorum

Dert etme . Daha fazla çabala daha fazla emek ver . Er ya da geç rızkını bulursun . Hayırlısı olsun hakkında .

Hep o yönde dua ediyorum zaten...

İnşallah tüm isteyenlerin haklarında hayirlısını nasip eder Rabbim

Bölümünüz nedir ?

Lütfen kendinizi harap etmeyin . Arkadaşlarında dediği gibi özel sektör diye bir şey var .
Evet daha çok çalışırsınız , yorulursunuz ama yükselirsiniz de .
Devlette kolay kolay ne uzarsınız ne kısalırsınız .

Ayrıca hiç bir emek , hiç bir çaba boşa gitmez .
Dünyaya her kul rızkıyla gelir . Evvela sabır

istanbul dışında özel sektör zor imkansız değil ama çok zor verdikleri maaşlar da komik. o yüzden ben de sizin gibi hayatını kpss'ye adayıp bir yıl kpss ile yatıp kalkıp sonunda atanmıştım şükür. insanın emeklerinin karşılığını alamaması çok sinir bozucudur eminim.

istanbul'daysanız memurluk son isteyeceğiniz şey olmalı bence. öğretmenim 2 bin lira alıyorum kayınbirader lise mezunu o da iki bin alıyor yani istanbuldaysanız uğraşmaya bile değmez kpss ile. kendinizi geliştirip iyi bir kurumsal bir firmada iş bulmanız yeterli. dediğim gibi küçük şehirlerde durum daha farklı ama kendinizi bununla sınamanıza gerek yok. kimse ve hiç bir şey sizden daha önemli değil. dünyanın sonu hiç değil. allah sağlık sıhhat versin inşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz.

Bölümüm iktisat yeni mezunum sayılır.2 sene önce mezun oldum...

Açıktan okudum özel sektörden oyüzden çekiniyorum açıkçası pek sıcak bakılmıyor

canim kendini gelistirebilirsin dil kurslarina gidebilirsin sertifika alabilirsin o zaman ozel sektorde sansin artabilir..

İstanbulda değilim ve demeniz gibi bulunduğum ilde özel sektör sadece erkeklere hayırlı sanki.bayanları özel sektörde vitrin amaçlı kullaniyorlar genelde...
Evet emeğimin karşılığını alamıyorum diye yakınıyorum birazda

canim kendini gelistirebilirsin dil kurslarina gidebilirsin sertifika alabilirsin o zaman ozel sektorde sansin artabilir..

Evet bir yabancı dil kursuna gidip ingilizce için 12 kur sonunda bir sertifika aldim.ama özel sektör açıktan okumuş olmama takıntılı niyeyse.bende buyüzden devlete taktım kafayı :)

Aynı durumdayım resmen dipteyim kendime gelemiyorum bir yanım sınav kaldırılmazsa 2016 ya gir diyor diğer yanımda artık seçme şansım olmadığı için önüme çıkan ilk işe gir :18:

Evet haklısınız rızkımız nerdedir bilemeyiz.ama devlete bu kadar takma sebebimde mezun olduğum üniversiteyi sorun etmeyişinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…