- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
- Konu Sahibi mordolunay
-
Bir sinav adi ustunde!!
Yapmayin hayatin anlami degil,hersey buna bagli degil,tekrar sansinizi denersiniz,olmadi ozel sektorde calisirsiniz.
Ben 86 ile atanamadim mesela,bende uzulmustum ama dunyanin sonu degil.
Sizin degerinizi bir sinav belirlemiyor.
Hayat cok kisa,takmayin ne olur.
Bizler degil bizleri bu hale dusurenler utanmali.
Her serde bir hayir vardir hem,bakarsiniz iyi ki olmamis dersiniz.
Uzulmeyin ne olur.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sistemlerin kölesi oluyoruz resmen. Lütfen böyle düşünmeyin günümüz şartlarında devlette çalışmak daha cazip ancak olmuyorsa da özel sektör diye bir şey var. Siz yeter ki azimli olun. Dünyanın sonu değil ayrıca seneye yine girersiniz sınava.
Dert etme . Daha fazla çabala daha fazla emek ver . Er ya da geç rızkını bulursun . Hayırlısı olsun hakkında .
İsterseniz kırabilirsiniz. Ayrıca siz istedikten sonra olmayacak bir şey yok. Özel sektör de çok iyi yerlere gelebilirsiniz.Evet özel sektör var ama orasıda biraz önyargılı ve ben bu önyargıları kırabilirmiyim bilmiyorum
meslegin nedir canim ?
ozel sektorde calisma imkanin yok mu ?
İsterseniz kırabilirsiniz. Ayrıca siz istedikten sonra olmayacak bir şey yok. Özel sektör de çok iyi yerlere gelebilirsiniz.
Bölümüm iktisat yeni mezunum sayılır.2 sene önce mezun oldum...
Açıktan okudum özel sektörden oyüzden çekiniyorum açıkçası pek sıcak bakılmıyor
istanbul dışında özel sektör zor imkansız değil ama çok zor verdikleri maaşlar da komik. o yüzden ben de sizin gibi hayatını kpss'ye adayıp bir yıl kpss ile yatıp kalkıp sonunda atanmıştım şükür. insanın emeklerinin karşılığını alamaması çok sinir bozucudur eminim.
istanbul'daysanız memurluk son isteyeceğiniz şey olmalı bence. öğretmenim 2 bin lira alıyorum kayınbirader lise mezunu o da iki bin alıyoryani istanbuldaysanız uğraşmaya bile değmez kpss ile. kendinizi geliştirip iyi bir kurumsal bir firmada iş bulmanız yeterli. dediğim gibi küçük şehirlerde durum daha farklı ama kendinizi bununla sınamanıza gerek yok. kimse ve hiç bir şey sizden daha önemli değil. dünyanın sonu hiç değil. allah sağlık sıhhat versin inşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz.
canim kendini gelistirebilirsin dil kurslarina gidebilirsin sertifika alabilirsin o zaman ozel sektorde sansin artabilir..
Bölümünüz nedir ?
Lütfen kendinizi harap etmeyin . Arkadaşlarında dediği gibi özel sektör diye bir şey var .
Evet daha çok çalışırsınız , yorulursunuz ama yükselirsiniz de .
Devlette kolay kolay ne uzarsınız ne kısalırsınız .
Ayrıca hiç bir emek , hiç bir çaba boşa gitmez .
Dünyaya her kul rızkıyla gelir . Evvela sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?