- Konu Sahibi mordolunay
-
Özel msj hakkım olduğu gun(gerçi nasıl olacak onuda bilmiyorum ama ) mutlaka bi selam verririm aklımdasın :)
Tamam :) Böyle forumlara yaza yaza belirli bir sayıda mesajı geçiyorsun o zaman özel mesaj atabilirsin .
Özel şeyler sorcam sana
İstifa mı? Vay be şaşırdım kolay kolay olacak is degil ya oyüzden...gerçi ptt özerk kurum olma yolunda ilerliyor sistemleri farklı ondan olabilir
Aynen bak yalnız değilsin
Şok oldum ya yazık adamcağıza :26:
bankacı arkadaşım var o da isyanlarda..
Stres + geç çıkıyorum diyor. .
En ufak hatada. Hesaptan kesiliyor diyor. .
Yani her iş zor, kolay yok..
Memurluğu hayalindeki gibi samardım oysa ben
8/5 ohh Yann gel yat
Zaten bankada olup memnun olanı görmedim hiçAma bir umut onun sınavlarınada başvurucam hayırlısı olsun :)
yillarca ogretmenlik dusundum..ogrenciyken bile ozel sektorden gelen teklifleri reddettim..3.girisimdi sinava ve bu yil cok iyi hazirlanmistim umutluydum.hamile kaldim sinavdan 1ay once.sinavdan 2hafta oncede dusuk+kurtaj oldum.sinav sonucu berbat.kendi bransmda ozel sektor is ilanlarina baktim kimi farkli yabanci dil kimi benim bilmedigim bilg tasarim programi istiyor.yada vasifsiz iscilik yapcaksin..farkli alana yonelsem ne yapcam sekreterlik mi fabrika mi.is bile bulamadim ozel sektorde..simdi kica bor hic ve ne yapacagimi bilmiyorum.hayirlisi diyorum ama ev hanimi miyim ogretmen mi isci mi calisanmiyim ne oldugumu bile bilmiyorum.isleri kucumsedigimden degil yanlis anlamayin yillarca ogretmenlik hayali kurarken farkli bir is yapmak zoruma gidiyor..yani arkadasim yalniz degilsin
Arkadaş 85 puan aldı mülakatta kaldı
65i geçemedim henüz ben çalışmadan
Hayırlısı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?