- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
- Konu Sahibi mordolunay
-
Evet bir yabancı dil kursuna gidip ingilizce için 12 kur sonunda bir sertifika aldim.ama özel sektör açıktan okumuş olmama takıntılı niyeyse.bende buyüzden devlete taktım kafayı :)
Aynı durumdayım resmen dipteyim kendime gelemiyorum bir yanım sınav kaldırılmazsa 2016 ya gir diyor diğer yanımda artık seçme şansım olmadığı için önüme çıkan ilk işe gir :18:
aciktan okudugunuz icin -1 ile basliyorsunuz.. ingilizce sizi bir adim yukseltti diyelim yine 0 dasiniz bence bir yabanci dil daha yada mesleginizle ilgili farkli egitimler alabilirsiniz.
Evet haklısınız rızkımız nerdedir bilemeyiz.ama devlete bu kadar takma sebebimde mezun olduğum üniversiteyi sorun etmeyişinden
Tekrar hazırlansanız sınava mesela seneye geçici bir işte çalışın 1 sene .
Satış danışmanlığı olur , sekreterlik olur , hatta anaokullarında abla bile olabilirsiniz . En azından zaman geçer hem biraz birikim yaparsınız .
2016 da kurum sınavları vsler olacak zaten kpssnin de akibeti belli değil. Olacak olursa 2 sene sonra bir daha hazırlanırsınız olmaz mı
hocam smmm diye de bir şey var onlara da yönellebilirsiniz ben fen fakültesi mezunu olduğum için iibf dersleri çok uzak geliyor bana ya da muhasebe üzerine sertifikalarda yararlı olabilir
yıpratma kendini boş yere. enerjini düşürme. ama pes de etme. olmadı bir daha hazırlanırsın. belki başka bir yerde işe de girersin. ama pes etmek yokkk !...
Aklımdan geçenleri yazmışsınız :) bende öyle düşünüyorum acıkçası akibetimide merak ediyorum
Hiç merak etmeyin . Allah bilir . Her şeyi yoluna koymuştur .
İçinizi ferah tututn :)
Dunyadaki tek meslek memurluk mu kardes, ozel sektor denen bir sey var.
Memurluk bana hic cazip gelmez mesela, hic aksiyon yokTabi ki, istiyorsaniz bir sene daha hazirlanin ama o seneyi bence sadece hazirlanarak gecirirseniz ziyan etmis olursunuz, bu sirada baska islere de basvursaniz?
Hep o yönde dua ediyorum zaten...
İnşallah tüm isteyenlerin haklarında hayirlısını nasip eder Rabbim
Özel mesaj hakkın var mı ?
memur olsam daha ne isterim ki ..
Diyordum, halamınoğlu ptt memur oldu 1günde istifa etti..
En güzeli hayırlısı. .
Bir kpss mağduru daha buldum yani :)
Maalesef yok yeni üyede sayılmam ama kpss beni bu sene çok oyaladığı için foruma arad sırada girdim
memur olsam daha ne isterim ki ..
Diyordum, halamınoğlu ptt memur oldu 1günde istifa etti..
En güzeli hayırlısı. .
Aynen bak yalnız değilsin
Şok oldum ya yazık adamcağıza :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?