herşey başlamadan bitti :(( yada ben mi tükendim....

Evet bir yabancı dil kursuna gidip ingilizce için 12 kur sonunda bir sertifika aldim.ama özel sektör açıktan okumuş olmama takıntılı niyeyse.bende buyüzden devlete taktım kafayı :)

aciktan okudugunuz icin -1 ile basliyorsunuz.. ingilizce sizi bir adim yukseltti diyelim yine 0 dasiniz bence bir yabanci dil daha yada mesleginizle ilgili farkli egitimler alabilirsiniz.

Aynı durumdayım resmen dipteyim kendime gelemiyorum bir yanım sınav kaldırılmazsa 2016 ya gir diyor diğer yanımda artık seçme şansım olmadığı için önüme çıkan ilk işe gir :18:

Sınav kaldırılsa bile devlet torpilin önünü tıkamak için(sözde tabi) başka başka sinavlar icat edecektir diye düşünüyorum.

Önümde bi banka sınavları var o yönde şansımı deneyeceğim ama 2016 benimde aklımdan hiç çıkmıyor

aciktan okudugunuz icin -1 ile basliyorsunuz.. ingilizce sizi bir adim yukseltti diyelim yine 0 dasiniz bence bir yabanci dil daha yada mesleginizle ilgili farkli egitimler alabilirsiniz.

Bende araştırdım farklı eğitimleri uzun uzun ama gerçekten zaman alacaklar diye öteledim biraz...yaşım 24 ve çevre baskısıda malum.hala okuyacakmısın laflarını kaldıramıyorum ve artık bir yerlerden başlama zamani geldi

Evet haklısınız rızkımız nerdedir bilemeyiz.ama devlete bu kadar takma sebebimde mezun olduğum üniversiteyi sorun etmeyişinden

Tekrar hazırlansanız sınava mesela seneye geçici bir işte çalışın 1 sene .
Satış danışmanlığı olur , sekreterlik olur , hatta anaokullarında abla bile olabilirsiniz . En azından zaman geçer hem biraz birikim yaparsınız .
2016 da kurum sınavları vsler olacak zaten kpssnin de akibeti belli değil. Olacak olursa 2 sene sonra bir daha hazırlanırsınız olmaz mı

hocam smmm diye de bir şey var onlara da yönellebilirsiniz ben fen fakültesi mezunu olduğum için iibf dersleri çok uzak geliyor bana ya da muhasebe üzerine sertifikalarda yararlı olabilir

Aklımdan geçenleri yazmışsınız :) bende öyle düşünüyorum acıkçası akibetimide merak ediyorum

hocam smmm diye de bir şey var onlara da yönellebilirsiniz ben fen fakültesi mezunu olduğum için iibf dersleri çok uzak geliyor bana ya da muhasebe üzerine sertifikalarda yararlı olabilir

Evet biliyorum araştırdım bir işletmeci kadar muhasebe derslerim yoktu temel muhasebeyi aldım sadece smmm ise bu işin uzmanlığı üst düzey muhasebe gibi bişey yani

yıpratma kendini boş yere. enerjini düşürme. ama pes de etme. olmadı bir daha hazırlanırsın. belki başka bir yerde işe de girersin. ama pes etmek yokkk !...

yıpratma kendini boş yere. enerjini düşürme. ama pes de etme. olmadı bir daha hazırlanırsın. belki başka bir yerde işe de girersin. ama pes etmek yokkk !...

Gerçekten pes etmek istemiyorum ama bu torpil denen illet heryerde önüme geçtiği için umudumu törpülüyorlar....

Bu ülkede hakkınla bir yerlere gelmek o kadar zorki...

Bunu başarabilenleri ayrıca tebrik ediyorum hepsinin önünde şapka çikarip alkışlarım.neticede numunelik insanlar...

Belkide başarı öyküleri duymaya ihtiyacım var.sülalem artık olmadı evlenirsin yaaa moduna girdiler.

Çok sevdigim bir sevgilim ve de güzel giden ciddi bir ilişkim var tabiki evlenmeyi duşünüyorum ama önce kendi aayaklarimın üstünde durmak istiyorum...

Çözüm evlilikte değil....yılmak istemiyorum..devam etmek istiyorum.

Dunyadaki tek meslek memurluk mu kardes, ozel sektor denen bir sey var.

Memurluk bana hic cazip gelmez mesela, hic aksiyon yok Tabi ki, istiyorsaniz bir sene daha hazirlanin ama o seneyi bence sadece hazirlanarak gecirirseniz ziyan etmis olursunuz, bu sirada baska islere de basvursaniz?

Hiç merak etmeyin . Allah bilir . Her şeyi yoluna koymuştur .
İçinizi ferah tututn :)

Çok teşekkür ederim yaa :)

Konu açmakta kazarsız kaldım benimkide dert mi yahu milletin ne dertleri var diye am. İyikide açmışım :)

Başklarıninda benimle aynı düşüncelerde olması yanlış yolda olmadığımı gösterdi bana.

Tabiki dünyadaki tek meslek memurluk değil ama benim konumuma en uygun meslek hep memurluktur diye duşündüm...

Oyüzden devlette devlet modundayım yani.

Ama tabiki aktimide ziyan etmeyeceğim

Hep o yönde dua ediyorum zaten...

İnşallah tüm isteyenlerin haklarında hayirlısını nasip eder Rabbim

Aynı durumdayız seninle yaşlar bile aynı . Benimde hedefim kamu o yüzden olmamasını umursamıyorum olana kadar zorlayacağım .
Sende öyle yap ):)

memur olsam daha ne isterim ki ..
Diyordum, halamınoğlu ptt memur oldu 1günde istifa etti..
En güzeli hayırlısı. .

En güzeli hayırlısı. .

İstifa mı? Vay be şaşırdım kolay kolay olacak is degil ya oyüzden...gerçi ptt özerk kurum olma yolunda ilerliyor sistemleri farklı ondan olabilir

Bir kpss mağduru daha buldum yani :)

Maalesef yok yeni üyede sayılmam ama kpss beni bu sene çok oyaladığı için foruma arad sırada girdim

Aynen bak yalnız değilsin

En güzeli hayırlısı. .

Şok oldum ya yazık adamcağıza :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…