• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey bitti

Zaten terapi almazssm dayanamam ki ilaç alırsamda nasıl çalışırım bilmiyorum

Doktorunuz bunları gözetir zaten bunları düşünmeyin. Verilen o ilaçlar ille de uyku vs yapıp çalışamayacak düzeye getirecek şeyler değil. 1 haftalık alışma sürecinden sonra farketmezsiniz bile( psikolojik şartlanmalar olmadıkça)

Cesur olun, değişin, dönüşün. Kendi kendinize yarattığınız bu hapishaneden çıkın.

Evet görevlendirmeyle gidebilirim başka yürlü kaldıramam
Öypli mısınız ? Nasıl gideceksiniz gorevlendirmeyle ? Bence de gitmeniz en iyisi. Eşiniz çok ayıp etmiş eşyaları getirmek falan ne demek . Yine de kurtarılabilir diyorsanız deneyin kurtarmayı evliliginizi sonra pişman olmayın

Öypli mısınız ? Nasıl gideceksiniz gorevlendirmeyle ? Bence de gitmeniz en iyisi. Eşiniz çok ayıp etmiş eşyaları getirmek falan ne demek . Yine de kurtarılabilir diyorsanız deneyin kurtarmayı evliliginizi sonra pişman olmayın
Yok 33/alıyım gidemezmiyim bi şekilde oluru yok bitti herşey

Yok 33/alıyım gidemezmiyim bi şekilde oluru yok bitti herşey
Ben hiç bilmiyorum bilen birileri vardır inşallah. Eğer aldatma ve şiddet yoksa bence deneyin yani yaptığı çok gurur kırıcı doğru ama biraz ayrı kalıp sonra karşı karşıya konuşmak belki çözüm olur. İkiniz içinde bir şeyler birikmiştir sonunda ufak şeyden patlamıştır belki , bir zaman sonra neden son kez denemedim demeyin

Yok bitti artık ama bende bittim
Neden bittin elif neden? Elin adamı için dünyanı başına yıkmaya değer mi? Zor bir süreç evet ama unutma ki sen daha değerlisin.
Geçecek bu günler de biliyorsun. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Çocuğun değil anan baban kardeşin değil.

Sevilmemek koyar. En cok da yanindayken sevginin milim milim bittigini gormek koyar. Ayrilmaktan bile daha zordur aşkın çöküşünü izlemek. Bazen tadinda birakmak gerekir. Guclu olmaya calisma agla acini yaşa. İzin al kendini üzülmeye ada.

Neden bittin elif neden? Elin adamı için dünyanı başına yıkmaya değer mi? Zor bir süreç evet ama unutma ki sen daha değerlisin.
Geçecek bu günler de biliyorsun. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Çocuğun değil anan baban kardeşin değil.
Ama dayanamıyorum
Sevilmemek koyar. En cok da yanindayken sevginin milim milim bittigini gormek koyar. Ayrilmaktan bile daha zordur aşkın çöküşünü izlemek. Bazen tadinda birakmak gerekir. Guclu olmaya calisma agla acini yaşa. İzin al kendini üzülmeye ada.

Hep bi kaç gün öncesi geliyo aklıma herşey yolundaydı

Yok bitti artık ama bende bittim

Ağlamanız gerekiyorsa ağlayın, üzülmeniz gerekiyorsa üzülün doyasıya. Bir yas süreci geçirmek ve kişinin kendisiyle yüzleşmesi zaten önerilen birşeydir. Önemli olan o yas sürecini kontrollü bir şekilde sonlandırmak.

Ben yerinizde olsam şuan o okuldan ayrılacak mıyım, ne yapacağım gibi şeyleri düşünmezdim. Tüm bu düşünceler endişelerinizi arttırır ve sağlıklı kararlar veremezsiniz. Oturun üzülün, ağlayın sadece. Yarın da bir psikologtan randevu alın. O zaten bu sürec hakkında size yardımcı olacaktır.

Şu an askında idrak edemiyorum ayrıldığımızın her geçen gün farkedicem ve ayakta bile duramıycam

Ben sorununuz nedir bilemiyorum ama üzülmeyin desek de bu bir süreç maalesef ve ancak yaşayıp atlatacaksınız. Evladini toprağa veren anneye bile yasama sabrı veriyor Allah. Sizde iyileşeceksiniz

Ağlamanız gerekiyorsa ağlayın, üzülmeniz gerekiyorsa üzülün doyasıya. Bir yas süreci geçirmek ve kişinin kendisiyle yüzleşmesi zaten önerilen birşeydir. Önemli olan o yas sürecini kontrollü bir şekilde sonlandırmak.

Ben yerinizde olsam şuan o okuldan ayrılacak mıyım, ne yapacağım gibi şeyleri düşünmezdim. Tüm bu düşünceler endişelerinizi arttırır ve sağlıklı kararlar veremezsiniz. Oturun üzülün, ağlayın sadece. Yarın da bir psikologtan randevu alın. O zaten bu sürec hakkında size yardımcı olacaktır.
İşte kontrollü olmayack diye korkuyorum hala onundüşünüp acı çekiyorum onu başkasıyla düşündükçe ölüyorum sanki

Ama dayanamıyorum

Hep bi kaç gün öncesi geliyo aklıma herşey yolundaydı
Emin misin yolunda olduğuna? Adam sinsi sinsi yapmış planını elif. Son dakika paranı bile almaya çalışmış saçma bir bahaneyle.
Burdan söylemesi kolay farkındayım ama şunu unutma geçecek. Her şey geçecek. Ondan önce vardın, ondan sonra da var olacaksın.
Ailen ne durumda şu anda? Onların tepkileri de önemli. Ah vah ediyorlarsa o da etkiler seni.

Çok üzüldüm valla çok kızıyodum sana ama bu adam 5 para etmezin tekiymiş be.
hakkında en iyisi bu olacak önce canın çok yanacak yanıyodur da zaten bırak yansın... Sonra sen fark etmeden iyileşiceksin emin ol buna...
Elif neden böyle oldu olayı bize anlatsana? Boşanmaya kadar nasıl geldi?

Şu an askında idrak edemiyorum ayrıldığımızın her geçen gün farkedicem ve ayakta bile duramıycam

ya elif bir dik dur kaçınılmazı geciktire geciktire aha geldi çattı.
daha nereye kadar kaçacaktın acaba elbet patlayacaktı bu adam elinde.
dua et yaşın geçmeden kucağında çocuğunla bitmedi ne güzel önünde uzun bir hayat var tekrar başlamak için..
şu eserikli zamanı atlatırsan mutlu bir hayat şansın olacak sık dişini..

Bir insan 1 haftaya kaç kavga sıkıştırabilir anlamıyorum. Bir de yorumlarınızda gayet olgunsunuz ama ilişkinizde aynı olgunluk yok bu da bir başka tuhaflık. Bilmiyorum da bir yanımda şüphe var hep sizin konulara karşı. Dillendirmek istemiyorum o ayrı.

Ayrılın boşanın herkes huzura ersin. Bizler de öyle. Sizler de aynı şekilde. Hayatınızı yorumlarınız kadar olgun yaşasanız bugün bunları yaşamazdınız.

Emin misin yolunda olduğuna? Adam sinsi sinsi yapmış planını elif. Son dakika paranı bile almaya çalışmış saçma bir bahaneyle.
Burdan söylemesi kolay farkındayım ama şunu unutma geçecek. Her şey geçecek. Ondan önce vardın, ondan sonra da var olacaksın.
Ailen ne durumda şu anda? Onların tepkileri de önemli. Ah vah ediyorlarsa o da etkiler seni.
Ne biliyim gayet iyiydi herşey
Bişey söylemiyo kimse annem yatıştırdı babamı ama çok moralleri bozuk çok bana yaptığı o saygısızlık zaten üzdü onları

Back
X