herşey bitti

guzel_gozlum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
129
6
318
İstanbul
bugun bunların olacagını bilseydim evden adım atmazdım yıkıldım resmen beynim durdu gözlerim dinmedi gözyaaşı kendiliğinden aktı kafam darmaduman nişanlımlaydık bugun arabasının torpido gözünde 2 anahtarlık buldum birinde canımeşim digerinde bir harf yazıyodu sordum bana kimse hsap soramaz deyip bagırmaya çagırmaya başladı bende bagırdım tartıstık baya bi sonra bu iş biticek bugun dedi sonuç olarak bitti ben geldiğim gibi odama kapandım anneme babama söyleyemedim bu kadar basitmiş nişan atmakkk

Kotu bir durum.Onceden evli idi galiba. Bunu sizden gizlemis anladigim kadari ile..
Nisandan erkek ailesinin haberi vardi degil mi?

madem ailesinin haberi var madem evli falan degil.anahtarlıkta yazanla nişanlının ne alakası var ki.hem alakası yoksa neden bi açıklama yapmıyo ne kadar kafa karıştırıcı bi durum şimdi bu.. biraz acıklama yapsaydın keşke.

Bende nisanliyim
Nisanlima da ikk hsfta gecmisimi ve cocugumu soyledim
Bende gecmiste evli old sakladigini dusunuyorum

bende baskasiyla iliskisi oldugunu dusunuyorum sizden ayrildigina gore onunla evlenmeyi planliyor olabilir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…