Hersey bitti

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
32
Daha onceden sorunları paylasmistim. Sozluyduk 20 gün sonra nisanim vardı. Ailesi herseye karisiyor o bana insan gibi davranmiyor herseyi maddiyata döküyor beni herkese rezil ediyodu. Ayrıldık bugun canim cok yamiyor babam onu aradi ne oluyor diye olmuyor 10 yıllık evli gibiyiz demis ne aradi ne sordu cok agliyorum hersey bitti heveslerim hayallerim

bazı şeyler inceldiği yerden kopmalı belki de...
şimdiden böyle sorunlar yaşıyorsanız ilerisi nasıl olur ki

Bugun 10 yillik evl gibiyiz yorumunu yapiyors yarin evlendiginizde bi sene dolmadan bosanirdiniz simdi uzulmen normal ama sonra iyiki bitmis dersin emin ol

Her düğün öncesi Olur böyle tatsızlıklar biriniz alttan alırsa düzelir işi akışına bırak karışırlarsa karışsınlar sonuçta kvnizle yaşamayacaksınız

böyle düşünmeyin neden bitsin heveslerinz hayallerinz.belki de yeni başlıyor.hakkınızda hayırlısı oldu belkide bilemezsiniz.bakın o çoktan bitirmiş kafasında böyle konuştuğuna göre.bence mutlu olun ki işler uzamadan bitmiş.

Hakkında hayırlısı olsun ,şimdi üzülüyorsun ama ileride iyi ki olmamış dersin.

Ailesi herseye karisiyor o bana insan gibi davranmiyor herseyi maddiyata döküyor beni herkese rezil ediyodu. bu gibi sorunlar varsa canınız hiiiçç yanmasın yada yansın bikaç aya toparlanırsınız bir ömür boyu yanmaktan iyidir

Çooook gördüm şer gibi görünenin aslında hayır olduğunu.. Hissettiklerin için gerçekten çok üzüldüm ama sen başını dik tut,Rabbimden herşeyin hayırlısını dile..

Unutmak zor. Hepimizin başından bi acılı ayrılık geçmiştir, anlayabiliyorum seni.
Unutman birkaç ay alacak. Bu sürede dik dur, gündelik hayatına devam et, akışına bırak, önüne bak.
Şarkılar en büyük yoldaşın olsun.

Bacım bununla evlendiğini düsün... ömür boyu çekmektense... özgürlüğünü yasa ..bide kalk oyna iyimisin kurtlmssn.. kısa zamanda atlatırsın.aram gibi birini bulursun bırak giden defolsn gitsn..

Ailesinin dolduruşuna gelmiştir. Üzülme. Şimdiden böyle yapıyorsa evlenince naapar Allah bilir. Böyle biriyle olacağına hiç olmasın daha iyi. İnan bana, daha iyileri çıkar karşına. Ne kadar seversen sev, bir müddet sonra bu davranışlarına dayanamaz, kendin ayrılmayı düşünürsün. Aramazsa aramasın. Sen de arama. Acı çekmen normal. Ama her acı gibi bu acı da bir gün geçip gidecek. İnan bana... Çok seviyorsa arar ve barışmak ister zaten. Aramazsa da zaten çok sevmiyordur. Her şeye bir ömür ailesinin karışmasına katlanabilecek misin? Bunu bir düşün derim. Eş- aile arasında kalınca daima eş tercih edilmeli. O, bunu yapamıyorsa; ondan uzaklaşman senin yararına olur. Yeri geldiğinde ağırlığını koyup ya onlar ya ben diyebilmelisin. Çok hevesse anasına babasına evlenmesin... Çok hevesliyse sen de evlenme zaten...

Zaten ortada ne hir saygi ne sevgi kalmis ...

Bitmis , ve biten birseyi ustelemenin bir anlami yok...

Sen kendin diyorsun Ailesi karisiyordu , kendiside herseyi maddiyata dokuyordu diye...

Ustelik babana soyledigi laf , 10 yilik evliyiz gibiyiz , evlensende bosanirdiniz...

ah cnm simdi cok uzuluyorsun ama gun gelicek seviniceksin kurtulmusum diye daha evlenmeden bunlari yapan insan sana evlendikten sonra kimbilir neler yapardi evlenip ayrilsaydin daha mi iyi olucakti uzulme hic

İstirham ediyorum şu çocukla tekrar barışmayın. Size edilen hakaretleri unutmayın.

Not: Her acı geçiyor. İnsanlar evlat acısıyla bile hayatına devam ediyor.

Hersey bitmedi..

Tamam bir iliski bitmis olabilir. Ama vardir her serde de bir hayir. Herseyi maddiyata döken bir adamla mutlu bir evlilik gecirebilirmiydin?

Hayir..

O yüzden sükret ki simdi bitmis. Daha ileride bitseydi daha büyük acilar ve hayal kirikliklari yasayacaktin.. Anliyorum seni benimde nisanim bozuldu, evlilik hayallerim yikildi. Cok üzüldüm. Agladim, sizladim. Sinavlarima girmedim. Bir süre hayattan koptum. Ama geciyor. Hersey düzeliyor inan. Zamanla yaran kabuk bagliyor..

Iste bazen en dibe vurmak lazim ki, daha güzel günler yasayalim. Günü gelicek toparlanacaksin ve iyiki bitmis diyeceksin.

Hersey bitmedi sadece o insan bitti ama hayat onsuz da devam ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…