Her düğün öncesi Olur böyle tatsızlıklar biriniz alttan alırsa düzelir işi akışına bırak karışırlarsa karışsınlar sonuçta kvnizle yaşamayacaksınızDaha onceden sorunları paylasmistim. Sozluyduk 20 gün sonra nisanim vardı. Ailesi herseye karisiyor o bana insan gibi davranmiyor herseyi maddiyata döküyor beni herkese rezil ediyodu. Ayrıldık bugun canim cok yamiyor babam onu aradi ne oluyor diye olmuyor 10 yıllık evli gibiyiz demis ne aradi ne sordu cok agliyorum hersey bitti heveslerim hayallerim
Daha onceden sorunları paylasmistim. Sozluyduk 20 gün sonra nisanim vardı. Ailesi herseye karisiyor o bana insan gibi davranmiyor herseyi maddiyata döküyor beni herkese rezil ediyodu. Ayrıldık bugun canim cok yamiyor babam onu aradi ne oluyor diye olmuyor 10 yıllık evli gibiyiz demis ne aradi ne sordu cok agliyorum hersey bitti heveslerim hayallerim
Ailesinin dolduruşuna gelmiştir. Üzülme. Şimdiden böyle yapıyorsa evlenince naapar Allah bilir. Böyle biriyle olacağına hiç olmasın daha iyi. İnan bana, daha iyileri çıkar karşına. Ne kadar seversen sev, bir müddet sonra bu davranışlarına dayanamaz, kendin ayrılmayı düşünürsün. Aramazsa aramasın. Sen de arama. Acı çekmen normal. Ama her acı gibi bu acı da bir gün geçip gidecek. İnan bana... Çok seviyorsa arar ve barışmak ister zaten. Aramazsa da zaten çok sevmiyordur. Her şeye bir ömür ailesinin karışmasına katlanabilecek misin? Bunu bir düşün derim. Eş- aile arasında kalınca daima eş tercih edilmeli. O, bunu yapamıyorsa; ondan uzaklaşman senin yararına olur. Yeri geldiğinde ağırlığını koyup ya onlar ya ben diyebilmelisin. Çok hevesse anasına babasına evlenmesin... Çok hevesliyse sen de evlenme zaten...Daha onceden sorunları paylasmistim. Sozluyduk 20 gün sonra nisanim vardı. Ailesi herseye karisiyor o bana insan gibi davranmiyor herseyi maddiyata döküyor beni herkese rezil ediyodu. Ayrıldık bugun canim cok yamiyor babam onu aradi ne oluyor diye olmuyor 10 yıllık evli gibiyiz demis ne aradi ne sordu cok agliyorum hersey bitti heveslerim hayallerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?