Herşey bitti

Ee o zaman neden gereksiz yere kiskançlik yapip huzur bozuyorsun ve hep kendini hakli buluyorsun? Burda onlarca kişi haksiz olduğunu söylerken üstelik
Ama kadının söylediği şey normal mi
Ben ona bin kere dedim resmi ol diye
Ayrıca tek konu bu değil

Yapamaz işte ben bunu en başında söyledim ona zaten kaldıramam ben bunu öylede oldu zaten

Hata bende mi şimdi yani

hyr da krizi yönetmeyi böyle durumları atlatmayı bilmiyorsun

kız belki patavatsız
seni de tanımıyor ki böyle bir cümle kurdu tepkini bilmiyor
yavaşça eşinin koluna girersin
ben söylerim x'e "hep beraber" çıkarır yemeğe bizi dersin

karşıdaki de gerekli mesajı alır

Hiç aklıma gelmedi böyle bişey ama sorun bu değil aslında eşimin ona bu fırsatı vermesi.
Yoksa kadın niye öyle bi şaka yapsın

Sözü söyleyen kadın,suçlu eşiniz olmuş.Belki kadın dostane şaka yaptı sizin huyunuzu bilmediğinden,bilse demezdi zaten

Siz eşiniz silgisini verdi diye sıkıntı çıkaran bayan mısınız acaba yoksa karıştırıyor muyum ?

Yapamaz işte ben bunu en başında söyledim ona zaten kaldıramam ben bunu öylede oldu zaten
Sen eline bir liste ver adam ona göre davransin robotlaşsin sen onu istediğin kaliba sok kukla gibi oynat olur mu?
Eşin kendinden vazgeçsin ki senin huyunu bile bile evlendiği için bunu hak ediyor bence.

Eşin için en hayırlısı olmuş. Ayrılmazsınız umarım ama adam bir kaç gün kafa dinler.

Benim merak ettiğim bu kadar kadın sana burada bunları yazıyor hiç acaba bende bir hata var mı diye düşünüyor musun?neden ısrarla uzman desteği almıyorsun?

Böyle hayat geçmez Elif. Erken yaşlanır,erken ölürsün mazallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…