- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ama kadının söylediği şey normal miEe o zaman neden gereksiz yere kiskançlik yapip huzur bozuyorsun ve hep kendini hakli buluyorsun? Burda onlarca kişi haksiz olduğunu söylerken üstelik
Hata bende mi şimdi yani
gayet normal canım.bizde iş arkadaşlarımızla muhabbet eder güler konuşuruz.fanusa koy işe yollama sen çalış o zamanAma kadının söylediği şey normal mi
Ben ona bin kere dedim resmi ol diye
Ayrıca tek konu bu değil
Konumdan artık ayrılırsanız sevinirimÇalıştığınız yeri bilsem hastalıklı ruhunuzu şikayet ederdim. Siz eğitimci olmamalısınız.
Hata her zaman sende elif.Hata bende mi şimdi yani
Adamcağız mı"Kocan senden kurtulsun da huzura ersin adamcağız" diye yapılan dualar tuttu demek ki...
Bundan sonraki ilişkinde bu kıskançlık hatasına düşme ki mutlu olabil.
hastamıymış konu sahibi.ben boşunamı gıcık oldum böyle kıskançlık olmaz diyeÇalıştığınız yeri bilsem hastalıklı ruhunuzu şikayet ederdim. Siz eğitimci olmamalısınız.
Yapamaz işte ben bunu en başında söyledim ona zaten kaldıramam ben bunu öylede oldu zatenHata her zaman sende elif.
İnsan güvendiği bir iş arkadaşi ile yemek şakası yapabilir.
Bütün kadinların gözü senin kocanda değil.
Dünyada tek erkek senin kocan değil.
Kocan bulunmaz hint kumaşi da değil.
Hata bende mi şimdi yani
Kusura bakma ama herkes senin yaşadiğin robot hayati yaşayamaz. Diğer konu ne?Ama kadının söylediği şey normal mi
Ben ona bin kere dedim resmi ol diye
Ayrıca tek konu bu değil
Hiç aklıma gelmedi böyle bişey ama sorun bu değil aslında eşimin ona bu fırsatı vermesi.hyr da krizi yönetmeyi böyle durumları atlatmayı bilmiyorsun
kız belki patavatsız
seni de tanımıyor ki böyle bir cümle kurdu tepkini bilmiyor
yavaşça eşinin koluna girersin
ben söylerim x'e "hep beraber" çıkarır yemeğe bizi dersin
karşıdaki de gerekli mesajı alır
Zevkle!Konumdan artık ayrılırsanız sevinirim
Onların bölümdeki yüksklisans yapan bi kız bide bi bayan hocaKusura bakma ama herkes senin yaşadiğin robot hayati yaşayamaz. Diğer konu ne?
mrb herkese
Bu sabah tartıştık,annemlere gidip orada kalcam bi süre sonra nolur bilmiyorum
Nolur biraz eleştirmek yerine destek olup teselli etseniz çok kötü hissediyorum midem çok fena
Kavganın çıkış noktası;dün bi bayan asistan eşim hakkında "x e diyorum ki şu sınavdan para alıyosan nolur beni yemeğe götür banada bi faydası olsun diyorum"dedi.
Dün bi sınavda karşılaştık bu bayanla tanıştık, eşinide eşim tanıyo ama işte fırsat vermiycekti öyle söylemesine.
Tabi sadece bu konu değil,2konu daha var buna benzer.
Özet bu
Sen eline bir liste ver adam ona göre davransin robotlaşsin sen onu istediğin kaliba sok kukla gibi oynat olur mu?Yapamaz işte ben bunu en başında söyledim ona zaten kaldıramam ben bunu öylede oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?