Herşey bitti

Ölsemde kurtulsam

Hiç aklıma gelmedi böyle bişey ama sorun bu değil aslında eşimin ona bu fırsatı vermesi.
Yoksa kadın niye öyle bi şaka yapsın

yapabilir her şeyden eşin sorumlu olamaz
geçen gün eşime takım elbise almaya gittik
satıcı kız eşim pantolonu deneyince çat diye elini eşimin beline attı beli olmuş mu diye
sonra da içinde başka bişey var mı dedi

eşim değil ben cevap verdim
hayır eşimin içinde başka bir şey yok diye
sonra konuşma sizli bizliye döndü kız tarafından
bu durumda eşim mi kızın laubali konuşmasına izin verdi yani?

eşin robot değil
bir işyerinde şakalaşmalar olur
bizim de bölümdeki diğer asistan erkek ve evli
sohbet de ediyoruz birbirimize yemek de söylüyoruz yeri geldiğinde
kimsenin kimsede gözü yok.

Daha ònce uzman desteği almiş ama fayda görmemiş tıp bile çare olamadi biz boşuna uğraşiyoruz.

Peki sen Elif hanım hocasın ya hani hiç mi erkek arkadaşın yok? Sadece günaydın iyi akşamlar şeklinde mi konuşuyorsun karşı cinsle? Ben de bunu merak ediyorum
Benim bölümümde de erkek asistanlar var tabi ki konuşuyoruz hergün ama kimse bana öyle bişey diyemez mesela beni yemeğe götür yani

Ne yapsın eşiniz,kendisiyle şakalaşan insanlara karım kızıyor yapmayın mı desin,iş ortamı ,kadın art niyetli olsaydı size söylemezdi bence
Sorun ettiğim şey art niyet değil bencede art niyetli değil ama öyle bişey söylemesine katlanamam işte bu kadarı fazla bana

Ölsemde kurtulsam

Ne kadar sağlıksız düşündüğünüzün, hatta artık düşünemediğinizin kanıtı bu cümleniz...
Böyle bir şey için ölsem de kurtulsam diyebilecek kadar acizsiniz..
İnsanlar neler yaşıyor ve nasıl mücadele ediyor..
Siz öyle kurun kurun kafanızda oturun..

Sonra hem sağlığınızı hem mantığınızı hem de o pek kıymetli kocanızı kaybedersiniz..

Benim bölümümde de erkek asistanlar var tabi ki konuşuyoruz hergün ama kimse bana öyle bişey diyemez mesela beni yemeğe götür yani

adam evi terk etmiş boşanma aşamasına gelmiş hala aynı kafadasın ya.

bence eşin kaçıp kurtarsın kendini sen on arkadaş çevresine bile rezil ediyorsun.

azıcık değiş ya hu.

Kız yükseklisans öğrencisi ama sınavlara giriyo bende dedim ki onun bi yetkisi yok sınavlara girmesi yanlış müdahale bile edemez.
Oda kızı savunur nitelikte konuştu.
Bayan hocayıda sabah giderken gördük ben arabaya binmiştim kadın bizim orda oturuyomuş neyse işte bunlar konuştular 5dk güldüler filan ben duyuyorum yani arabadan.
Dünkü yemek konusuda tuz biber oldu

İyi de bazı insanlar ya şaka olsun diye ya da densiz olduklarından bu tarz konuşmalar yapabiliyor. Bu eşinizin fırsat verdiği anlamına gelmez ki. Benim de iş yerimde arkadaşlarım var. Çok samimi olmamama rağmen arada bir gelip hadi bana çay ısmarla diyen olur. Şimdi buna da ben mi fırsat vermiş oluyorum? Olayları abartıyorsunuz. Aslında sizin yaptığınızı eşiniz size yapmadan anlamayacaksınız. O zaman hakverirsiniz ne kadar sıkboğaz edici hareketler yaptığınızı görürsünüz. Buarada ayrılmazsınız siz biraz küs kalır barışırsınız. Kendin için bir uzmandan destek almalısın. Allah korusun böyle her şeyi taka taka kanser olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…