- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ama bunu eşime söylemiş zatenSözü söyleyen kadın,suçlu eşiniz olmuş.Belki kadın dostane şaka yaptı sizin huyunuzu bilmediğinden,bilse demezdi zaten
Ölsemde kurtulsamEşin için en hayırlısı olmuş. Ayrılmazsınız umarım ama adam bir kaç gün kafa dinler.
Benim merak ettiğim bu kadar kafın sana burada bunları yazıyor hiç acaba bende bir hata var mı diye düşünüyor musun?neden ısrarla uzman desteği almıyorsun?
Böyle hayat geçmez Elif. Erken yaşlanır,erken ölürsün mazallah.
Ne yapmişlar?Onların bölümdeki yüksklisans yapan bi kız bide bi bayan hoca
Hiç aklıma gelmedi böyle bişey ama sorun bu değil aslında eşimin ona bu fırsatı vermesi.
Yoksa kadın niye öyle bi şaka yapsın
Evt yapıcak bişey yok artıkyine iyi gitti bu evlilik.
sana açtığın her konuda destek olduk yapma etme normale dön dedik ama artık pes etmiş demek ki adam.
diyecek bir şey yok.
Daha ònce uzman desteği almiş ama fayda görmemiş tıp bile çare olamadi biz boşuna uğraşiyoruz.Eşin için en hayırlısı olmuş. Ayrılmazsınız umarım ama adam bir kaç gün kafa dinler.
Benim merak ettiğim bu kadar kadın sana burada bunları yazıyor hiç acaba bende bir hata var mı diye düşünüyor musun?neden ısrarla uzman desteği almıyorsun?
Böyle hayat geçmez Elif. Erken yaşlanır,erken ölürsün mazallah.
Ne yapsın eşiniz,kendisiyle şakalaşan insanlara karım kızıyor yapmayın mı desin,iş ortamı ,kadın art niyetli olsaydı size söylemezdi benceAma bunu eşime söylemiş zaten
Adamı kendinizden kurtarmışsınız o zaman.
Benim bölümümde de erkek asistanlar var tabi ki konuşuyoruz hergün ama kimse bana öyle bişey diyemez mesela beni yemeğe götür yaniPeki sen Elif hanım hocasın ya hani hiç mi erkek arkadaşın yok? Sadece günaydın iyi akşamlar şeklinde mi konuşuyorsun karşı cinsle? Ben de bunu merak ediyorum
Sorun ettiğim şey art niyet değil bencede art niyetli değil ama öyle bişey söylemesine katlanamam işte bu kadarı fazla banaNe yapsın eşiniz,kendisiyle şakalaşan insanlara karım kızıyor yapmayın mı desin,iş ortamı ,kadın art niyetli olsaydı size söylemezdi bence
Ölsemde kurtulsam
Benim bölümümde de erkek asistanlar var tabi ki konuşuyoruz hergün ama kimse bana öyle bişey diyemez mesela beni yemeğe götür yani
Ben daralıyorum vallahi akasya adamı düşünemiyorum. Okumayayım diyorum yine okuyorumDaha ònce uzman desteği almiş ama fayda görmemiş tıp bile çare olamadi biz boşuna uğraşiyoruz.
Bu kadarı fazlaysa BDVde açılan konuları bir okuyun bence.Sorun ettiğim şey art niyet değil bencede art niyetli değil ama öyle bişey söylemesine katlanamam işte bu kadarı fazla bana
Kız yükseklisans öğrencisi ama sınavlara giriyo bende dedim ki onun bi yetkisi yok sınavlara girmesi yanlış müdahale bile edemez.Ne yapmişlar?
İyi de bazı insanlar ya şaka olsun diye ya da densiz olduklarından bu tarz konuşmalar yapabiliyor. Bu eşinizin fırsat verdiği anlamına gelmez ki. Benim de iş yerimde arkadaşlarım var. Çok samimi olmamama rağmen arada bir gelip hadi bana çay ısmarla diyen olur. Şimdi buna da ben mi fırsat vermiş oluyorum? Olayları abartıyorsunuz. Aslında sizin yaptığınızı eşiniz size yapmadan anlamayacaksınız. O zaman hakverirsiniz ne kadar sıkboğaz edici hareketler yaptığınızı görürsünüz. Buarada ayrılmazsınız siz biraz küs kalır barışırsınız. Kendin için bir uzmandan destek almalısın. Allah korusun böyle her şeyi taka taka kanser olursun.Benim bölümümde de erkek asistanlar var tabi ki konuşuyoruz hergün ama kimse bana öyle bişey diyemez mesela beni yemeğe götür yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?