- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ama söylemesine fırsat vermiştamamda kadın söylemiş eşin söylememişki...veya yemeğe götürmemişki...fazla büyümüş bence..
Evt oldum belkide sıkıntıdanİyi de bazı insanlar ya şaka olsun diye ya da densiz olduklarından bu tarz konuşmalar yapabiliyor. Bu eşinizin fırsat verdiği anlamına gelmez ki. Benim de iş yerimde arkadaşlarım var. Çok samimi olmamama rağmen arada bir gelip hadi bana çay ısmarla diyen olur. Şimdi buna da ben mi fırsat vermiş oluyorum? Olayları abartıyorsunuz. Aslında sizin yaptığınızı eşiniz size yapmadan anlamayacaksınız. O zaman hakverirsiniz ne kadar sıkboğaz edici hareketler yaptığınızı görürsünüz. Buarada ayrılmazsınız siz biraz küs kalır barışırsınız. Kendin için bir uzmandan destek almalısın. Allah korusun böyle her şeyi taka taka kanser olursun.
Tavşan gider dikine sizin lafınız benim .........diyorsun yaniAma söylemesine fırsat vermiş
Bence adam mazoşistBen daralıyorum vallahi akasya adamı düşünemiyorum. Okumayayım diyorum yine okuyorum
Bir asistana yakışmayacak o kadar sığ cümleler kuruyor ki bir şey diyemiyoruz. Nasıl işliyor o mantık aklım almıyor. Yardımcı olmaya çalışıyoruz cevap ölsemde kurtulsam. Nasıl hayatının merkezine koyduysa kocasını artık. İnsanlar her gün neler yaşıyor bu kadıncağızın derdine bakNe kadar sağlıksız düşündüğünüzün, hatta artık düşünemediğinizin kanıtı bu cümleniz...
Böyle bir şey için ölsem de kurtulsam diyebilecek kadar acizsiniz..
İnsanlar neler yaşıyor ve nasıl mücadele ediyor..
Siz öyle kurun kurun kafanızda oturun..
Sonra hem sağlığınızı hem mantığınızı hem de o pek kıymetli kocanızı kaybedersiniz..
Allah korusun. Kendin için seni sevenler için tedavi olmalısın. Eşin ne dedi sana evi terketmene sebep olacak kadar? Genelde alttan alırdı seni. Böyle diş çıkardığına göre patlama yaşadı sanırım.Evt oldum belkide sıkıntıdan
Allah aşkina ne var bunlarda ya!Kız yükseklisans öğrencisi ama sınavlara giriyo bende dedim ki onun bi yetkisi yok sınavlara girmesi yanlış müdahale bile edemez.
Oda kızı savunur nitelikte konuştu.
Bayan hocayıda sabah giderken gördük ben arabaya binmiştim kadın bizim orda oturuyomuş neyse işte bunlar konuştular 5dk güldüler filan ben duyuyorum yani arabadan.
Dünkü yemek konusuda tuz biber oldu
Ne yapsa idi ağzinin ortasina 2 tane çakmasini mi isterdin mesela?Ama söylemesine fırsat vermiş
Çok kötü şeyler söyledi bana evden ayrılmıyım napiyim ki
Demek istediğim o değil.yani en başından yüzvermeseydiNe yapsa idi ağzinin ortasina 2 tane çakmasini mi isterdin mesela?
Anlatmak istemiyorum hiç ama çok kötü şeyler işteAllah korusun. Kendin için seni sevenler için tedavi olmalısın. Eşin ne dedi sana evi terketmene sebep olacak kadar? Genelde alttan alırdı seni. Böyle diş çıkardığına göre patlama yaşadı sanırım.
Ben eve gelmiycem akşam dedim oda gayet tamam dedi hoşuna gitti yaniDengesiz kadın çok. Bence bu tarz konulara kızıp ne eşinizle kavga edin ne evi terk edin. Orası sizin eviniz yuvanız. Bırakmayın. Herkes eşiyle kavga eder. biz de geçen sene eşimle kavga ederdim ama evimi bırakmazdım. Bura benim evim yuvam. Bir kez evi terk ederseniz gerisi gelir..
Yok böyle bişey yaşamadımAklıma geçen gün okuduğum bir yazı geldi.Geçmişte yakın ailesinden birinin ihanetine şahit olunca etkilenir beyin.Güvenmeyeceksin kimseye diye kazınır beyine.Seneler sonra evlense de en ufak şeyden kıskançlık sorunları çıkartır.Acaba çocukken yakın çevrenizden birinin ihanetine denk geldiniz mi.O yüzden bu kadar kıskanç olabilir misiniz?
Evt o sütten çıkma ak kaşık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?