Herşey bitti

Elif sen bu kadar kiskançsın ya bence aldatilmanin kralını yaşiyorsun ama farkında değilsin. Eşeğin aklina karpuz kabuğu sokmakla kalmayıp normal arkadaşliklari bile yasakliyorsun.
Ne derler bilirsin yasaklar her zaman daha çekicidir.

Evt oldum belkide sıkıntıdan

Bir asistana yakışmayacak o kadar sığ cümleler kuruyor ki bir şey diyemiyoruz. Nasıl işliyor o mantık aklım almıyor. Yardımcı olmaya çalışıyoruz cevap ölsemde kurtulsam. Nasıl hayatının merkezine koyduysa kocasını artık. İnsanlar her gün neler yaşıyor bu kadıncağızın derdine bak

Allah aşkina ne var bunlarda ya!
Elif lütfen boşan ve hayatina kimseyi alma sana yazik valla bak böyle hayat geçmez.

Çok kötü şeyler söyledi bana evden ayrılmıyım napiyim ki

Ne dedi?

Benim eşim böyle bir sebepten problem çıkarıp beni suçlasa ben de kötü şeyler söylerim.

Ayrıca hayır, tek suçlu değilsin.
Yazık adama gibi bir durum da yok.
Çünkü o adam neler yaşayacağını bile bile evliliği kabul etti.

sizin konularinizi okuyunca acaba ben mi cok rqhatim diyoRum. Esim plaza ortamina benzer bir ortamda calisiyor kadinlar son derece bakimli ve rahat. Ben suan gebeyim 85 kilo oldum (25 kilo aldim). Yemeklerde beraberler is yerinde toplantilarda surekli iletisim halindeler. Sanirim sizin yerinizde olsam cildirirdim. Ama ben esime guveniyorum ve bu onun isi. bence esinizle birlikte birvevlilik danismanina gidin. Herkes soylemis ben de soyleyim siz saglikli degilsiniz...

Dengesiz kadın çok. Bence bu tarz konulara kızıp ne eşinizle kavga edin ne evi terk edin. Orası sizin eviniz yuvanız. Bırakmayın. Herkes eşiyle kavga eder. biz de geçen sene eşimle kavga ederdim ama evimi bırakmazdım. Bura benim evim yuvam. Bir kez evi terk ederseniz gerisi gelir..

Aklıma geçen gün okuduğum bir yazı geldi.Geçmişte yakın ailesinden birinin ihanetine şahit olunca etkilenir beyin.Güvenmeyeceksin kimseye diye kazınır beyine.Seneler sonra evlense de en ufak şeyden kıskançlık sorunları çıkartır.Acaba çocukken yakın çevrenizden birinin ihanetine denk geldiniz mi.O yüzden bu kadar kıskanç olabilir misiniz?

Anlatmak istemiyorum hiç ama çok kötü şeyler işte

Ben eve gelmiycem akşam dedim oda gayet tamam dedi hoşuna gitti yani

Yok böyle bişey yaşamadım

Ya şimdi onlarım bölümünde sınavım var öğleden sonra, gitmek istemiyorum napıcam ben

Evt o sütten çıkma ak kaşık zaten

Neden evlendin ozaman?
Actigin 4826396 kiskanclik temali konuda guvensizligin,kiskancliginin hep temel sebebi var dedin hic bir zamanda dogru duzgun net anlatmadin.
Cok erken alinmis bir evlilik karariydi zaten.Toparlarsiniz ama bir tufanda kopmaz bu iliski de cok uzun omurlu olmayacagi cok asikar evliliginin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…