Herşey bitti

Ya rica ederim yapmayın. Elif ilişkisiyle ilgili saçma sapan her ayrıntıyı burda paylaşırken çocuk sahibi olma sürecini mi paylaşmayacak?
Kendisi iletişim kurulabilir biri olmadığı için üslubum bu ve bunun hesabını vermeyeceğim size. O buraya farklı düşünceleri okumak için değil onaylanmak için yazıyor. Yoksa konuşulabilir ve beni anlamaya gayret gösteren kişilere tavrım bu olmaz, yersiz dersiniz için teşekkürler.

Ders mi ? Ne diyeyim size ; peki.

Ya söz konusu kadın hasta
Cabalamasin elbette çocuk sahibi olmaya
Tedavi olsun öyle çabalasın

Diğer arkadaş diyor ki çocuğa yazık değil mi
Böyle bir annesi olacak
Elestirirken tabiki anne olmamasi gerektiğini soylememiz lazım

Tek bildigim bilimle ugrasan insanlar elif kadar kati ve at gozlu olmamali. Oysa daha kendi rahatsizligini kabul etmiyor, herkes ayni seyi soyledigi halde. Kabul etmedigi gibi soyleyenleri de sucluyor. Istiyor ki herkes onu hakli bulsun. Kesinlikle yanlis meslek secimi yapmis. Cunku bilimle ugrasan insanlar on yargili olmamali.
Yukarida yazdiklarinizi cok begendim. Kesinlikle konu sahibini de esinden baskasi da kabul etmez.

Sen mi karar veriyosun buna?hadsizliği iyice ele aldın lütfen konumdan uzaklaş artık çek elini yani

Boşver belli ki onunda sorunları var burda stres atıyo

Tşk ederim
Evet aynen öyle benim tek bir isteğim var oda bunu herzaman biliyodu zaten itiraz da etmedi şimdi bu yüzden tartışma çıkarmaya hakkı yok

Çok güzel özetlemişsin geröekten tşk ederim

Hasta sizsiniz
Yeter artık ya çok güzel denaryolarda kurmuşsunuz yazdıkça yazmışsınız

Eliff sen ne yaptın bu arada baristinz mi ? Evi terketmemissindir inşallah
Tam olarak barışmadık
Eve döndüm,o söylediklerini sinirle söylemiş vs ama bilmiyorum bu alşam konuşcaz oturup
Herkes senin hasta oldugunu dusunuyor. Buraya yazan cogu kisi. Ruh hastasi ben degilim. Bunca yorum yapan tum herkes ayni goruste... buraya konu aciyorsan elestirilere de acik olacaksin. Herkes senin normal olmadigini ve yardim alman gerektigini dusunuyor. Eski konularini tekrar oku ve disardan bir gozlemci gibi bak. Kesinlikle hastalikli derecede kiskancsin. Hastasin. Normal degilsin. Tedavi ol. Dost aci soyler.[/QUOTE]
Saçma sapan ve hakaret içeren hiçbir yoruma açık değilim anladın mı

Sen mi karar veriyosun buna?hadsizliği iyice ele aldın lütfen konumdan uzaklaş artık çek elini yani

Boşver belli ki onunda sorunları var burda stres atıyo
Ben karar vermiyorum, görüyorum hasta olduğunu ve çocuğuna zarar verebileceğini. Yazık sana gerçekten acınası haldesin.
Sorunlarım olsa bile suçu kendinde de arayan, çözüm odaklı bir insan olduğum için senin gibi çıkmaza girmiyorum. Ama konundan uzaklaşmıyorum kusura bakma çünkü burası baya eğlenceli.

O zaman seni ciddiye almıyorum çünkü buraya yardımcı olmak için değil eğlenmek için geldiğini itiraf ettin

O zaman seni ciddiye almıyorum çünkü buraya yardımcı olmak için değil eğlenmek için geldiğini itiraf ettin
Sen de yardim almak icin değil onaylanmak icin geliyorsun Elif. Madem öyle seni ciddiye alıp tavsiye vermek anlamsız. 100 kişiden 99u tedavi ol derken sorun bende değil ki onda bık bık bık konuşursan seni cidiye alan bir kişi bulamazsın zamanla. Hadi selametle.

Son düzenleme:
Ben bişey anlamadım
Ne var bunda
Eşin götürdü mü kaıdnı yemeğe ne oldu da küstün gidiyosun annenin evine

Onaylanmak için gelmiyorum burda öyle yorumlar var ki bana katılmıyo aslında beni suçluyo ama saygı çerçevesinde bende tşk ediyorum

Ben bişey anlamadım
Ne var bunda
Eşin götürdü mü kaıdnı yemeğe ne oldu da küstün gidiyosun annenin evine
Yok götürmez zaten biliyorum ama bu kadın nasıl cesaret ediyo böyle kınuşmaya onu anlamadım

Ilk babaevine kacip evine tipis tipis donusun hayirlisi olsun.Tam cocuk oyuncagi.
Ama napiyim yutsamıydım söylediklerini geri aldı ki döndüm
Ne yapsaydım gerçekten soruyorum

Yok götürmez zaten biliyorum ama bu kadın nasıl cesaret ediyo böyle kınuşmaya onu anlamadım
Şu iş olursa bize bi tatlı ısmarlarsın gibi bişey mi
Bunun geyiği hemen her iş yerinde yapılır
Ama tek beni yemeğe çıkar evet saçma olmuş
Münasebetsiz insan çok, bi eşine mi böyle herkese mi böyle kadın bilemiyorum

Ama napiyim yutsamıydım söylediklerini geri aldı ki döndüm
Ne yapsaydım gerçekten soruyorum

Geri aldim deyince sarfedilen laflar kayboluyomuymus? Saka gibisin Elif.Ikiniz de birbirinizden garipsiniz.Bir yanda absurd kiskancliklara goz yuman adam; bir yanda bir kasik suda firtina koparip evi terkederken adamin lafimi geri aldim demesiyle sut liman olan kadin.
Adam da yolunu bulmus ki.Yapma dedigin herseyi yapiyor.2 gun kus kalip sonra bir daha yapmayacagim diyerek seni kafaliyor(Bundan once hep sana soz verdigi gibi) Siz de biyle bir ciftsiniz napacaksin...

Eğer elifin kocasıysa soramazsn

Haytadersine bile girmemelisin

Bi erkek hocamızın doğum günüydü
Kızlar pasta aldık derste kutladık
Elifin kocası olsaydı elif bizi pompalıyla katlederdi heralde

Eğer elifin kocasıysa soramazsn

Haytadersine bile girmemelisin

Bi erkek hocamızın doğum günüydü
Kızlar pasta aldık derste kutladık
Elifin kocası olsaydı elif bizi pompalıyla katlederdi heralde
Valla nasıl elifin kocasının öğrencisi olasim var bilemezsin

Saçma sapan ve hakaret içeren hiçbir yoruma açık değilim anladın mı[/QUOTE]

Açık olamazsın zaten. Çünkü sen eğitimci de olamazsın, akademisyen de olamazsın. Bilimle uğraşanlar her fikre açık olmalıdır. Değişime açık olmalı. Ön yargısız olmalı.
Dünyada bir tek eşin varmış gibi, başka erkek kalmamış gibi, herkes de eşinin peşinden koşturuyormuş gibi yanına yaklaşan herkese vebalı muamelesi yapan bir kişi ancak öğrencilerinin gözünde alay konusu olur. Sen daha akademisyen bile değilsin üstelik. Bir öğrencisin.

Son düzenleme:
Evine döneceğin kesindi. En azından mantıklı bir tek onu yapmışsın. Zaten baba evinde daha fazla kalsan sen o acıyı kaldırabilecek durumda değildin, bunu kaldırabilecek kadar da güçlü bir karakterin yok zaten. Kaldıramayacağın şeyleri de yapma bundan sonra. Çocukluğu bırak ve bir adım atmadan önce sonuçlarını ölç tart ondan sonra harekete geç.... Yoksa iki de bir evi terk edip sonra da tıpış tıpış dönersen bir süre sonra bunlar da sökmez kimseye...
Dost acı söyler... bunlar sana göre kırıcı olabilir ama maalesef böyle. Evine dönmek en mantıklı karardı. Ve bir an önce ikiniz de terapiye gidin. Bu arada da ergenliği bırakın, büyüyün artık.

Bu şartlarda anne olmayı ertelemelisin " denebilir. " Sen kötü bir anne ve eşsin " denilmez.
Bu kadar kolay futursuzca cümle kurulmaz.

Konu sahibi için değil sadece genel olarak yazıyorum.
Bu konu çok uzadı. İki tarafta fikrini söyledi. Değiştirme çabasında değilim, gördüğüm yargıyı eleştirdim hepsi bu.

Yok öyle değil para alıyosan şu işten beni yemeğe götür demiş sadece kendini yani

Yapma dediğim şeyleri yapmıyo sadece bu kabga olduğunda yapıcam dedi sonrada sinirle söyledim dedi.
Sarfedilen laflar nasıl kaybolcak peki ona bakarsak benim eve hiç dönmemem gerekirdi

Saçma sapan ve hakaret içeren hiçbir yoruma açık değilim anladın mı

Açık olamazsın zaten. Çünkü sen eğitimci de olamazsın, akademisyen de olamazsın. Bilimle uğraşanlar her fikre açık olmalıdır. Değişime açık olmalı. Ön yargısız olmalı.
Dünyada bir tek eşin varmış gibi, başka erkek kalmamış gibi, herkes de eşinin peşinden koşturuyormuş gibi yanına yaklaşan herkese vebalı muamelesi yapan bir kişi ancak öğrencilerinin gözünde alay konusu olur. Sen daha akademisyen bile değilsin üstelik. Bir öğrencisin.[/QUOTE]
Öğrenci filan değilim ben anlamakta güçlük çekiyosun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…