- 20 Ocak 2010
- 48.787
- 188.561
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi elifff_____
-
Abartma konusunda
Yine gidebilirim deneyebilirim ama bu feda kimseye söylemek istemiyorum gittiğimi
Her yıruma açık olmak zorunda değilim özellikle böyle sınırını aşan yorumlara
İnanmıyosan neden burdasın
Yok öyle bişey bende çalıştığım insanlarla iletişim halindeyim nasıl konuşmam
Saçma sapan dileklerini sana iade ediyorum
Çok haklısın çok iyi gözlemlemişsin aynen öyle beni tanıyodu en başından beri hiç de itiraz etmedi
Anlatmadığım için olabilir mi
Komik mi sanıyosun sen kendini
Hayır iş arkadaşı bi bayandı
Evet iş ark zaten
Ruh hastası sensin!
Tşk ederim,inşallah
Evet elimde olmayan birşey
Çok tşk ederim
Evet şu an rahatça gidebilirim doktora ama işte kabullenmedikten sonra ne faydası olacak
Yani ben tek çözüm olarak eşimin davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum
Ayrıca bu mesleği seçmemde eşim tek sebep değildi seneplerden biriydi onca insan kadro bekliyosa ben ne yapabilirim gece gündüz çalıştım ben işimide gerektiği gibi yapıyorum
Tşk ederim ilgin için gidersem haber vericem emin ol
Bence süper yazmışsın ama zaten eliffe ne yazsan davul zurna azİlkokul 3 düzeyi cevabınla beni hiç şaşırtmadın. Oysa ki ben çok ciddiyim hiçbir çocuk senin gibi bir anneyi hak etmez. Kendinde hata aramayan, hep karşısındakini suçlayan, hasta ruhlu bir kadından doğru düzgün eş olmadığı gibi anne de olmaz.
Bir çocuğun karakterini neyin nasıl etkileyecğini bilemezsiniz. Söz konusu şahsın aşırılıkları da çocuğunun kadınlara, erkeklere, ilişkilere, evliliğe bakış açısını çok yanlış bir yere taşıyabilir. Annenin dizginleyemediği aşırılıkları bir çocuğu kesinlikle derinden etkiler ve bu da o insanı kötü bir anne yapar.
Annelik sorgulanamaz bi makam değil
Bu sizin kanaatiniz. Bence kötü anne olmak için bu kadarı yeterli. Ve zaten kendi fikirlerimi belirttim. Açıkçası elif o denli kendisi odaklı ki onun ruhunda en ufak bir yara açacağını da düşünmüyorum.Yapmaz. Ne koşulda olursa olsun , bu tür aşırı duygular onu kötü anne yapmaz. Benim kanaatim bu yönde. Birine kötü annesin " sen demek derinden yaralamaktır o kişiyi.
Elbette duygularını iyileştirme yoluna gitmeli evladı için, kendisi için .
Selam@Defnehannn2 ben de çok kiskanc oldugumdan lorenanin konularını takip ediyorum mutlaka :) arada sirada esinin de yaptıklarını yaziyor ama nadiren. Surekli kendi kiskancliklarindan bahsedince onu haksiz buluyor herkes sadece.
bi goz atıp bikac alinti yaptim lorenadan. Ayrica esi de madem yukarıdaki alintilardaki gibi bir insansa mutlaka kiskanclik yapiyordur yapmaması mümkün değil ama surekli yapmiyorsa da sebebi lorenanin onun istediği gibi davranmasi ve kimseyle muhattap olmamasindandir diye düşünüyorum.
Hem dedigim gibi eşi kiskanc bile olmasa lorenayi artık cok iyi taniyordu (biz bile yok taniyorsak) ve evlenme gibi bir mecburiyeti yoktu. Evlendiyse kabullenmis bu huylarini.
Hakli cikarmaya calismak degil de her zaman haksiz bulmadigimdan diyelim. Zaten kızın tek isteği bayanlarla muhattap olmaması. Zaten esi de aynı düşünce de ve madem kabullendi uysun. Ha lorenanin yada artik elif diyeyim gerçekten abarttigi durumlar da oluyor. Belki kirmadan suclamadan anlatsak daha yararlı olur. Bazi kisilerde tabi ki elestirebilirler ama cok hakaretvari konusunca ben de sinir oluyorum o yüzden elifin yaninda olmak istedim
Eşi doçent Prof olduğunda ne olacak
Eşi benim hocam olursa bana ne kadar faydali olabilir ?
Ben anlamadigim yerleri soramaz miyim ?
Proje yapamaz miyim ?
Ama bu kadın hasta@Defnehannn2 iyiyim tesekkurler :) ben tamamen kisisel olarak bakıyorum sanirim. Yani esiyle ikisi arasında problem cikmayacak şekilde davransin ikisi de. Esi onun diğer erkeklerle, elif de esinin diger bayanlarla muhattap olmamasıni istiyorlar madem ikisi de oyle davransin madem huylarini biliyorlar birbirlerinin ve kabullenip evlendilerse. Biri uyup biri uymayinca problem çıkıyor iste.
Bazi insanlar da oyle iste herkes farkli. Bu düşünce de olmayanlara cok sacma geliyordur. Tabi abartiya da kacmamak lazim kuzenden, eltiden vs kiskanmak gibi.
Ama burda cok haklısın. Ikisi de madem mecburen muhattap olmak zorundalar isleri geregi olacaklar tabi seviyeyi koruduktan sonra.bi hoca tabi ki ders odev konusunda ogrencisiyle konusacak fikir alışverişinde bulunacak yani.
Elifin esi de biraz yumuşak yüzlü. Bir ogrenci miydi baska bir asistan miydi gelip onun koluna girmeye yeltenebilyor mesela. (Kizin kötü niyeti de yoktur zaten ona normal geliyordur oyle durumlar muhtemelen) Elif orda olup müdahale etmese koluna da girerdi o zaman. Esi boyle bi durumda cok kizardi bence elifin basina gelseydi. Esinde de problem var bu konuda. Oturup konuşmalari lazim madem ki. Adam tabi ki ogrencileriyle diger hocalarla bilgi alışverişinde bulunacak elif de öyle. Ama madem ikisi de kiskanclar karsidaki insanlarla mesafelerini buna gore ayarlamalari lazim. Baskalariyla tabi ki konusacak ama koluna girecek kadar samimi de olmayacak bu durumda.
Eltiyi kuzeni kiskanma, silgi alip verme falan gibi uc durumlardan bahsetmiyorum tabi.
ağzınız bal yisinAma bu kadın hasta
Kıskanmakta haklı olduğu şeyler onun bir dilim pastayı,verilen silgiyi kıskanacak kadar hasta olduğu gerçeğini değiştirmez ki
16 yaşındaki eşinin kuzeninin numarasini sildiriyor Rehberinde durmasın diye .
Elif erkek olsaydı kadın cinayeti işleyen bir psikopat olurdu.
Kendi aralarındaki ilişki tamam ama yarın bunlar çocuk yapacak,bunlar eğitim kadrolarını işgal edecek
Bunlar belki karşı komsumuz olup bizi huzursuz edecek
Elif bosanacak ve kardesimizle kuzenimizle evlenecek
Hastalıklı ruhlar ya tedavi olmalı
Ya da kendilerini karantinaya almalilar
Ben bir hocamdan silgi istedikten sonra eşinin böyle yaptigini duysam onu rezil ederim okulda kimsenin yüzüne bakamaz
Karşısına benim gibi biri çıkacak bir gün o zaman anlayacak
Yazık günah çocuk yaparsa
Kim annesinin böyle olmasını ister
Ne verebilir o çocuğa bu zihniyetteki insan
Kimle nasıl sosyallesebilirler
Elifin cocugunun öğretmeni kadın olursa babayı onunla konuşturur mu ?
Eşi de hasta
Katlaniyor buna
Köye gidip yerlessinler kimseyi itham etmeden muhattap olmadan yaşayıp gitsinler.
Ben elifin kocasinin öğrencisi olcam bana silgi verdi diye sorun çıkacak görür o o zaman sirnasik öğrenci nasıl oluyormus.
Yengesi olup kiskanilcam ve bu kulagima gelecek ,kuzeninin annesi olcam kızımı kiskandigini duycam
Bu kadının kocasının pedofili eğilimleri var ki supheleniyor diye bir güzel bunlari rezil ederim uğraşıp dursunlar
Altı üstü evlenip milyonlarca yıldır her canlının yaptığı gibi ciftlesip ölüp gidecekler
Bu ne ya
Kim ne yapsın onun pasif duran kocasini
Ay yamuk yumuk kocalarini ne gözle görüyor şu kadınlar bi anlaSam
Ben de bir kaç aya evlenmeyi planlıyorum ben de kendimi kursam Kurarım da ya ondan kaç gömlek üstte kızlar var benimkini mi bekliyorlar bir şey olsa da bizim olsa diye.
Bi benimki mi kaldı dünyada
Yazdikca kinleniyorum valla =D ay sınava girip yazasim var bunların çalıştığı üniversiteyi
Ama bu kadın hasta
Kıskanmakta haklı olduğu şeyler onun bir dilim pastayı,verilen silgiyi kıskanacak kadar hasta olduğu gerçeğini değiştirmez ki
16 yaşındaki eşinin kuzeninin numarasini sildiriyor Rehberinde durmasın diye .
Elif erkek olsaydı kadın cinayeti işleyen bir psikopat olurdu.
Kendi aralarındaki ilişki tamam ama yarın bunlar çocuk yapacak,bunlar eğitim kadrolarını işgal edecek
Bunlar belki karşı komsumuz olup bizi huzursuz edecek
Elif bosanacak ve kardesimizle kuzenimizle evlenecek
Hastalıklı ruhlar ya tedavi olmalı
Ya da kendilerini karantinaya almalilar
Ben bir hocamdan silgi istedikten sonra eşinin böyle yaptigini duysam onu rezil ederim okulda kimsenin yüzüne bakamaz
Karşısına benim gibi biri çıkacak bir gün o zaman anlayacak
Yazık günah çocuk yaparsa
Kim annesinin böyle olmasını ister
Ne verebilir o çocuğa bu zihniyetteki insan
Kimle nasıl sosyallesebilirler
Elifin cocugunun öğretmeni kadın olursa babayı onunla konuşturur mu ?
Eşi de hasta
Katlaniyor buna
Köye gidip yerlessinler kimseyi itham etmeden muhattap olmadan yaşayıp gitsinler.
Ben elifin kocasinin öğrencisi olcam bana silgi verdi diye sorun çıkacak görür o o zaman sirnasik öğrenci nasıl oluyormus.
Yengesi olup kiskanilcam ve bu kulagima gelecek ,kuzeninin annesi olcam kızımı kiskandigini duycam
Bu kadının kocasının pedofili eğilimleri var ki supheleniyor diye bir güzel bunlari rezil ederim uğraşıp dursunlar
Altı üstü evlenip milyonlarca yıldır her canlının yaptığı gibi ciftlesip ölüp gidecekler
Bu ne ya
Kim ne yapsın onun pasif duran kocasini
Ay yamuk yumuk kocalarini ne gözle görüyor şu kadınlar bi anlaSam
Ben de bir kaç aya evlenmeyi planlıyorum ben de kendimi kursam Kurarım da ya ondan kaç gömlek üstte kızlar var benimkini mi bekliyorlar bir şey olsa da bizim olsa diye.
Bi benimki mi kaldı dünyada
Yazdikca kinleniyorum valla =D ay sınava girip yazasim var bunların çalıştığı üniversiteyi
öptüm çokağzınız bal yisin
Psikolog değilim ama psikoloji okudumBu orneklerde haklisin tabi. Normal durumlar degil. Ondan dedim kisisel alanlari aşan durumlari var onların. Sadece kendileri konuşarak da olmaz aslinda yardim almalilar bu konuda. Ona niye baktin sunla niye gereksiz muhattap oldun diye tartisirim bu konularda kiskancimdir ben de doğrusu o yuzden bu konularda hak veririm kendim oyle oldugumdan :)) ama elifin bu tarz kiskancliklari beni de aşar. kiskanclik da degil bu aslında sanki esiyle inatlastikca inatlasmislar ve abartili davranislarda bulunmaya baslamislar gibi. Yoksa kiskanc biri olarak silgi vermenin kiskanilmasini kiskanclik kategorisine bile koyamam bu baska birsey gibi
Psikolog değilim ama psikoloji okudum
Yanılma payım vardır muhakkak ama psikolojinin bunlara yapacağı bir şey yok yardımlik yerleri kalmamış
Psikiyatri belki ise yarar
Bu sizin kanaatiniz. Bence kötü anne olmak için bu kadarı yeterli. Ve zaten kendi fikirlerimi belirttim. Açıkçası elif o denli kendisi odaklı ki onun ruhunda en ufak bir yara açacağını da düşünmüyorum.
Ben yaşamını paylaştığı insanı sahip olduğu bir eşya gibi gören, onun yaşamına ipotek koyan birinin anne olmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü hayatla, ilişkilerle, hudutlarla ilgili çocuğuna yanlış kodlar aktaracak ve bağlı değil bağımlı bir çocuk yetiştirecek biri görüyorum karşımda. Gerçekleşmemiş bir annelik üzerinden konuşuyorum üstelik. Kimsenin yüreğini deşmedim yani. Biraz arabesk bi tavır bence sizinki bu anlamda.Bende benim kanaatim olduğunu söyledim zaten.
Hepimiz kendi fikirlerimizi belirtiyoruz burada.
Benim kastettiğim bine bunu fütursuzca kullanma hakkına sahip olmadığımız.
Hele ki sanal ortamda hiç tanımadığınız insanlar için .
Ben yaşamını paylaştığı insanı sahip olduğu bir eşya gibi gören, onun yaşamına ipotek koyan birinin anne olmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü hayatla, ilişkilerle, hudutlarla ilgili çocuğuna yanlış kodlar aktaracak ve bağlı değil bağımlı bir çocuk yetiştirecek biri görüyorum karşımda. Gerçekleşmemiş bir annelik üzerinden konuşuyorum üstelik. Kimsenin yüreğini deşmedim yani. Biraz arabesk bi tavır bence sizinki bu anlamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?