Herşey bitti

onu bırakta canım pasta istedi lu konuyu okuyunca. ben adamada acımıyorum valla. bile bile evlenmiş. ondada kıskançlık var zaten. böyle yaşar giderrler işte
Evet onda da kıskançlık var ama ne demişler körle yatan şaşı kalkar kesinlikle elifin etkisi büyük kimse bu kadar kıskançlığa katlanamaz helede bir erkek ben ona demiştim evlilik sevgililiğe benzemez 2 güne babasının evine gitti gördüğümüz üzere

nişanlısının kardeşinin eşi doğum gününde nişanlısına mesaj attı diye heyheylenmiş delirmiş bu kadın tam bir patolojik vaka bence

En son konustugumuzda kadro bekliyordunuz, kadronuz gelmis. Hayirli olsun ama artik lutfen bir uzmana gidin. Gecen sefer bunu tavsiye ettigimde maddi durumunuzu bahane etmistiniz, artik oyle bir sorununuz kalmadigina gore lutfen kendinize bu eziyeti daha fazla cektirmeyin. Ve bu yazdiklarinizi goturmeyi unutmayin cikti alip. Kendiniz hakliymis gibi anlatabilirsiniz burada acik acik yaziyor her sey.

Tabii once evinize geri donun daha ilk aylardan evden ayrilmayi aliskanlik haline getirmeyin. Bu sebepten bosanma olmaz cunku ortada bir sebep yok. Esiniz ayrilmak isterse orasi ayri, malesef saygi duyulmasi gerekiyor kendisine bu durumda.

Not: Keske sadece esinizin yaninda olabilmek icin akademisyenlige yonelmeseydiniz. Yani ben ilk defa kiskanclik yuzunden akademik kariyer gibi mesaketli yol secen bir insan gordum. Azminize akil sir erdiremedim. Hem kadro bekleyen onlarca insana yazik hem de ayni ortamda bulunmak sizi negatif olarak etkiliyor. Her davranisindan anlam cikariyorsunuz. Ne yaparsaniz yapin isinize iliskinizi karistirmayin. Arastirma gorevlisi gecici bir kadro sozlesmeniz biter bitmez sizi uzaklastirirlar, o ortamda kimse sizin nazinizi cekmez.

Elif, bu yaptıklarını isteyerek yaptığını düşünmüyorum. Sen de bu olanlardan çok zarar görüyorsun farkında değilsin. Destek alsan peki? Bir dene bakalım uzman desteğini, belki senin gibi niceleri vardır, onlara da bir yol açarsin. Al bir randevu git doktora zor değil ki canim benim. Haber ver ama aldığında randevu.

Hangi konularda hatan var?
Abartma konusunda

Yine gidebilirim deneyebilirim ama bu feda kimseye söylemek istemiyorum gittiğimi

Her yıruma açık olmak zorunda değilim özellikle böyle sınırını aşan yorumlara

İnanmıyosan neden burdasın

Evet adam da elife aynı baskıyı yapıyo çünkü.. Ama elif kabullenmiş erkeklerle arkadaşlık etmiyor diyalog kurmuyo.
Yok öyle bişey bende çalıştığım insanlarla iletişim halindeyim nasıl konuşmam

Saçma sapan dileklerini sana iade ediyorum

Çok haklısın çok iyi gözlemlemişsin aynen öyle beni tanıyodu en başından beri hiç de itiraz etmedi
Yapmayın nolur böyle yorumlara tutunup kendini haklı görüyor
Eşi bu kadar değil esinin bu kadar aşırı davranış sergilediği hiçbir konu hatırlamıyorum
Anlatmadığım için olabilir mi

Senın gibi bir kadınla ömür mü gecer be..
Adam için çok sevındım kurtulmuş senden

BUNUN SEREFINE BİR KURBAN KESSİN BENCE.
Komik mi sanıyosun sen kendini
o pastayı verende zaten kocasının ağabeysinin eşiydi kısaca yengeydi.
Hayır iş arkadaşı bi bayandı

Onu ben unutmuşum bak, benim aklımda iş arkadaşları olarak kalmış. O daha berbat birşeymiş.
Evet iş ark zaten

Ruh hastası sensin!

Tşk ederim,inşallah
Evet elimde olmayan birşey

Çok tşk ederim
Evet şu an rahatça gidebilirim doktora ama işte kabullenmedikten sonra ne faydası olacak
Yani ben tek çözüm olarak eşimin davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum
Ayrıca bu mesleği seçmemde eşim tek sebep değildi seneplerden biriydi onca insan kadro bekliyosa ben ne yapabilirim gece gündüz çalıştım ben işimide gerektiği gibi yapıyorum

Tşk ederim ilgin için gidersem haber vericem emin ol

Saçma sapan dileklerini sana iade ediyorum
İlkokul 3 düzeyi cevabınla beni hiç şaşırtmadın. Oysa ki ben çok ciddiyim hiçbir çocuk senin gibi bir anneyi hak etmez. Kendinde hata aramayan, hep karşısındakini suçlayan, hasta ruhlu bir kadından doğru düzgün eş olmadığı gibi anne de olmaz.

Bence bu yazdığınız çok ağır. Birinin anneliğini sorgulamak yürek deşer.
Kimin ne hale düşeceği, yaşayınca ruhun nasıl yara alabileceği hiç belli olmuyor.
Evet ruh hastası anneler var , bunlar çocuklarına işkence yapan , hayatlarını karartan kişiler ama kişiliğindeki bazı uç sebepler o kişiyi kötü anne kötü eş yapmaz.

bu yorum hiç hoş olmamis.

Bir çocuğun karakterini neyin nasıl etkileyecğini bilemezsiniz. Söz konusu şahsın aşırılıkları da çocuğunun kadınlara, erkeklere, ilişkilere, evliliğe bakış açısını çok yanlış bir yere taşıyabilir. Annenin dizginleyemediği aşırılıkları bir çocuğu kesinlikle derinden etkiler ve bu da o insanı kötü bir anne yapar.

Annelik sorgulanamaz bi makam değil

banada diyo sınıfındaki erkeklerle konuşma diye

haksızlıktan kastım şu ben okulda çalıştığım zamanlarda bana soruyo kendisi,erkeklerle sohbet ediyomusun filan diye soruyo hatta bazen rahatsız olduğunu bile söylüyo

ben bölümüdeki bi erkekle bu kadar sohbet etsem kavga kıyamet olur

beni aynı konuda kısıtlayıp kendi yapınca sinirleniyorum

@Defnehannn2 ben de çok kiskanc oldugumdan lorenanin konularını takip ediyorum mutlaka :) arada sirada esinin de yaptıklarını yaziyor ama nadiren. Surekli kendi kiskancliklarindan bahsedince onu haksiz buluyor herkes sadece.

bi goz atıp bikac alinti yaptim lorenadan. Ayrica esi de madem yukarıdaki alintilardaki gibi bir insansa mutlaka kiskanclik yapiyordur yapmaması mümkün değil ama surekli yapmiyorsa da sebebi lorenanin onun istediği gibi davranmasi ve kimseyle muhattap olmamasindandir diye düşünüyorum.

Hem dedigim gibi eşi kiskanc bile olmasa lorenayi artık cok iyi taniyordu (biz bile yok taniyorsak) ve evlenme gibi bir mecburiyeti yoktu. Evlendiyse kabullenmis bu huylarini.

Hakli cikarmaya calismak degil de her zaman haksiz bulmadigimdan diyelim. Zaten kızın tek isteği bayanlarla muhattap olmaması. Zaten esi de aynı düşünce de ve madem kabullendi uysun. Ha lorenanin yada artik elif diyeyim gerçekten abarttigi durumlar da oluyor. Belki kirmadan suclamadan anlatsak daha yararlı olur. Bazi kisilerde tabi ki elestirebilirler ama cok hakaretvari konusunca ben de sinir oluyorum o yüzden elifin yaninda olmak istedim

Aşırı sahiplenme ve kıskançlık hastalıktır , bunu takıntı haline getirip hayatınızı kabusa çevirmek sağlıklı bir ruh hali değil .

Eşinin de sana benzer kısıtlamaları koyuyor ve kıskanıyor olması senin yaptıklarını haklı çıkarmaz , ikinizinde sağlıklı bir ilişki kuramadığınızı gösterir .

Sen kıskanmaktan çok beni kısıtlayan adam , benden habersşz nefes bile almasın rekabetine girmişsin .

Eşinle konuş , benim sana yaptıklarım , senin bana koyduğun kuralların donunda doğdu de . O sizin hayatınıza koyduğu "erkeklerle selamlaşmayacak bile " kurallarını kaldırsın , sende artık her kadına potansiyel 2. kadın gözüyle bakmayı bırak .
Eşin sana koyduğu kısıtlamaları kaldırmadığı sürece , normal düzeyde bir ilşki yaşamanız çok zor

O zaman Elif'in buradaki eleştirilere karşı kendini "Bizim eşimle böyle bir ilişkimiz var, karşılıklı böyle beklentiler içindeyiz, ben bu beklentilerine uygun davranıyoum o davranmıyor, ilişkiyi yürütme biçimimiz bu sizi ilgilendirmez" şeklinde savunması gerekirdi. O hiç böyle karşılık vermiyor buradakilere. Daha ziyade "Ama ben çok şey istemedim, bu bana çok fazla geldi" gibi yüzeysel cevap veriyor.
Tahminlerle yorum yapamayız burda. Eşiyle anlaşma biçimleri buysa bunu kendisinin açıklaması gerekir bize.

Nest evet esinin davranisindan da bahsetse iyi olurdu ama dedigim gibi muhtemelen elif onun isteklerine zaten uydugu icin problem cikmiyordur diye düşünüyorum tabi bilemem yine de

Son düzenleme:

Eşinle konuş , benim sana yaptıklarım , senin bana koyduğun kuralların donunda doğdu de .

Arada söylüyor zaten ilk yil böyle degillermis ikisi de ama onun bana yaptiklari beni bu hale getirdi ya da zamaninda güvenimi sarsti diye. Sebebini bilmiyorum ama. Dediginz gibi esiyle oturup konusmaliydilar bu konulari sanki konusmamislar da hep üstünu kapattikca buyumus sorunlar ve bazi noktalarda abartiya kacmis gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…