Ben lise son sınıfta okulu bırakmak zorunda kalmistim. Calistim vs. Şimdi geçen hafta sınava girdim bitiyor lise cok sukur. Yok zaten baktigim İsler kasiyerlik vs ama cagirmadi başvurduğum yerlerOzur diliyerek soruyorum
Egitim bilgisi vermediginiz icin ben is bulamiyorum diyenleri gercekten anlamiyorum.
Evde vakit kaybedicegime bransim meslegim olmayan daha alt bi yerde baslayip o sure icinde meslegime uygun is ariyan biri olarak hic issiz kalmadim
Tekrar diyorum egitim bilginiz olmadigi icin bu yorumu yapiyorum
Egitim seviyesi arttikca secicilik oluyo ona saygim var
Nerden başvurmam gerekiyorajanslar var günlük çalışıyorsun standlarda durup avmlerde ürün tanıtımı yapıyorsun.oralara başvur ben öğrenciliğimde yapmıştım.2003 yılında günlüğüm 30tl idi çok iyi bir paraydı.şimdi ne kadardır bilmiyorum.
:))) inşallah bulurum1 bucuk ay kisminada dikkat etmemisim
Cok zaman olmamis insallah en kisa surede istedigin bi is bulur atmosferini degistirirsin.
Buarada
Şiir sevip mutahitle evlenen biri olarak beni guldurdun :)
avm de satış danışmanlığı yap, primle çalışan bi mağaza mesela, mühendis maaşı oluyo valla primle
:))) inşallah bulurum
internetten araştır bulunduğun şehirdeki ajansları telefon aç sor.Nerden başvurmam gerekiyor
Su 4 harfli magazadanmi bahsediyoruz
Az takla atmadim oraya girmek icin
Sanki uzaya astronot gondercekler
4 kez mulakata aliyorlar tam okeylendi
Simdiki esimle tanistim sonucmu gidip sizinle calismak istemiyorum dedim
Egomu tatmin etmis oldum:)
eheeheh :) alemsizniz iyi yaptınız, hayır o değil oda primle çalışıyor ama ortam mübarek holding gibi herkes kendini bir şey sanıyor tıpkı söylediğin gibi.diğer mağazalarda da oluyor prim.ben öğrenciyken yaz dönemi çalışıp aylık 1725 lira para aldığımı biliyorum yemek ve yol hariç tabi
Erkekler icin gercekten zor olsada bayanlar icin cok imkan var is konusunda
Prezantabl diksiyon ve kendini gelistirmis biri is sikintisi yasamaz
Yasamadigim icin belkide bukadar netim.
imkanim var calismasam olur ama cocuklari buyutur buyutmez kesinlikle tekrar calisma hayatinda olcam bi kadinin kendine yapacagi en guzel sey mesleginin olmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?