Herşey bomboş gibi :(((

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Kızlar içimi dökmek istiyorum .. O kadar bunaldım ki :KK43: 21 yasindayim 1 buçuk aydir işsizim.. Öyle cok sıkılıyorum ki yapacak hiçbirşey yok ;(( insanlar ya işte ya okulda pek Zaman ayıramıyor kimse kimseye. Çoğu aktivite için para lazım o da yok suan malum calismiyorum. Tüm gün yatakta uzanarak internete takılıyorum. Ruhum daralıyor suan :KK43: işte bulamadım. Yeni yerler yeni kişiler tanimak istiyorum.. İki muhabbet etmek istiyorum cok bunaldım :KK43:

Ozur diliyerek soruyorum
Egitim bilgisi vermediginiz icin ben is bulamiyorum diyenleri gercekten anlamiyorum.
Evde vakit kaybedicegime bransim meslegim olmayan daha alt bi yerde baslayip o sure icinde meslegime uygun is ariyan biri olarak hic issiz kalmadim
Tekrar diyorum egitim bilginiz olmadigi icin bu yorumu yapiyorum
Egitim seviyesi arttikca secicilik oluyo ona saygim var

Ozur diliyerek soruyorum
Egitim bilgisi vermediginiz icin ben is bulamiyorum diyenleri gercekten anlamiyorum.
Evde vakit kaybedicegime bransim meslegim olmayan daha alt bi yerde baslayip o sure icinde meslegime uygun is ariyan biri olarak hic issiz kalmadim
Tekrar diyorum egitim bilginiz olmadigi icin bu yorumu yapiyorum
Egitim seviyesi arttikca secicilik oluyo ona saygim var
Ben lise son sınıfta okulu bırakmak zorunda kalmistim. Calistim vs. Şimdi geçen hafta sınava girdim bitiyor lise cok sukur. Yok zaten baktigim İsler kasiyerlik vs ama cagirmadi başvurduğum yerler

Evet az paraya dahi olsa bir ise girsen hem eline az da olsa para gecer hem eve bagimli olmamis olursun.

avm de satış danışmanlığı yap, primle çalışan bi mağaza mesela, mühendis maaşı oluyo valla primle

ajanslar var günlük çalışıyorsun standlarda durup avmlerde ürün tanıtımı yapıyorsun.oralara başvur ben öğrenciliğimde yapmıştım.2003 yılında günlüğüm 30tl idi çok iyi bir paraydı.şimdi ne kadardır bilmiyorum.

1 bucuk ay kisminada dikkat etmemisim
Cok zaman olmamis insallah en kisa surede istedigin bi is bulur atmosferini degistirirsin.
Buarada
Şiir sevip mutahitle evlenen biri olarak beni guldurdun :)

ajanslar var günlük çalışıyorsun standlarda durup avmlerde ürün tanıtımı yapıyorsun.oralara başvur ben öğrenciliğimde yapmıştım.2003 yılında günlüğüm 30tl idi çok iyi bir paraydı.şimdi ne kadardır bilmiyorum.
Nerden başvurmam gerekiyor

Bir yandan üniversite sınavlarına hazırlan olur mu? 2 yıllık bir bölüm kazandığında okul daha cabuk bitmis olur hem de daha fazla is imkanın olusmus olur.

avm de satış danışmanlığı yap, primle çalışan bi mağaza mesela, mühendis maaşı oluyo valla primle

Su 4 harfli magazadanmi bahsediyoruz
Az takla atmadim oraya girmek icin
Sanki uzaya astronot gondercekler
4 kez mulakata aliyorlar tam okeylendi
Simdiki esimle tanistim sonucmu gidip sizinle calismak istemiyorum dedim
Egomu tatmin etmis oldum:)

Su 4 harfli magazadanmi bahsediyoruz
Az takla atmadim oraya girmek icin
Sanki uzaya astronot gondercekler
4 kez mulakata aliyorlar tam okeylendi
Simdiki esimle tanistim sonucmu gidip sizinle calismak istemiyorum dedim
Egomu tatmin etmis oldum:)

eheeheh :) alemsizniz iyi yaptınız, hayır o değil oda primle çalışıyor ama ortam mübarek holding gibi herkes kendini bir şey sanıyor tıpkı söylediğin gibi.:KK9: diğer mağazalarda da oluyor prim.ben öğrenciyken yaz dönemi çalışıp aylık 1725 lira para aldığımı biliyorum yemek ve yol hariç tabi

eheeheh :) alemsizniz iyi yaptınız, hayır o değil oda primle çalışıyor ama ortam mübarek holding gibi herkes kendini bir şey sanıyor tıpkı söylediğin gibi.:KK9: diğer mağazalarda da oluyor prim.ben öğrenciyken yaz dönemi çalışıp aylık 1725 lira para aldığımı biliyorum yemek ve yol hariç tabi

Erkekler icin gercekten zor olsada bayanlar icin cok imkan var is konusunda
Prezantabl diksiyon ve kendini gelistirmis biri is sikintisi yasamaz
Yasamadigim icin belkide bukadar netim.
imkanim var calismasam olur ama cocuklari buyutur buyutmez kesinlikle tekrar calisma hayatinda olcam bi kadinin kendine yapacagi en guzel sey mesleginin olmasi.

Erkekler icin gercekten zor olsada bayanlar icin cok imkan var is konusunda
Prezantabl diksiyon ve kendini gelistirmis biri is sikintisi yasamaz
Yasamadigim icin belkide bukadar netim.
imkanim var calismasam olur ama cocuklari buyutur buyutmez kesinlikle tekrar calisma hayatinda olcam bi kadinin kendine yapacagi en guzel sey mesleginin olmasi.

kesinlikle. şu an işsizim gerçi ama, iş olmayınca olmuyo kısmet bu işlerde

Haberlerde gördüm sadece İstanbulda binlerce işveren eleman arıyor. O zaman nasıl işsizlik oluyor anlamıyorum. Insanlar birazda iş beğenmiyor bence.. işsiz kalmaktansa ilk etapta az maaşlı olsada işe girip kendine uygun iş aranmalı diye düşünüyorum. Tıpkı Japonya gibi. Bundan bir önceki nesli kendilerini feda ederek ne iş olsa yaptılar ve ülkelerini kalkındırdılar.

Back
X