hersey bu kadar yalanmıydı

bende aynı durumdayım bana yorum yapmıstn bilirsin. Sabahları uyanmaktan geceleri uyumaktn korkuyorum ama hep dua ediyorum inanarak icinden gelerek dua et olmayacak sey yoktur. Sanırım en iyisi sonsuza kadar hayatından cıkarman olur. yapacak bisey keske olsa. Ama umrunda deilsen inan hic bir sey ise yaramıyo mesela karsıdaki erkek pisman olsa kız hemen inanır kıyamaz umrumda değil havası yaratsa bile taktıgını bi sekilde belli eder ama bu konuda erkekler cok acımasız. Umurlarında olmuyo gözleri görmüyo. Arar mı aramaz mı bilmiyorum bende su an aranmayı bekliyorum ama umudum yok. En iyisi hic beklememek yolumuzu cizmek. Bunu hep diyorum ama bir yerden sonra ipler tekrar kopuyo basa dönüyorum. Allah hayırlısı neyse onu yasamayı nasip etsin.

evet bılıorum senın durmunu.ya bn artık msj beklemıyorum kabullendım ve artık takmıyorum amaan yapıosun sonra bı bakmıssın yıne canın acırken buluosun kendını gercekten zor bnde aynen uyumaktan korkuorum cunku sabah o acıyla karsılasıcamı bılıorum..bızım olay bıttı bı erkegın cnı bukadar yansa aramazmı demekkı aramak ıstemıo umrunda da dııl

evet bılıorum senın durmunu.ya bn artık msj beklemıyorum kabullendım ve artık takmıyorum amaan yapıosun sonra bı bakmıssın yıne canın acırken buluosun kendını gercekten zor bnde aynen uyumaktan korkuorum cunku sabah o acıyla karsılasıcamı bılıorum..bızım olay bıttı bı erkegın cnı bukadar yansa aramazmı demekkı aramak ıstemıo umrunda da dııl

cok zor ben hala kabullenemedim. pisman olsun kıvransın af dilesin bende dersini verim istiyorum. Ama elden gelen beklemek ve dua etmek. Hic bi dua karsılıksız kalmaz tabi icten ediliyorsa

cok zor ben hala kabullenemedim. pisman olsun kıvransın af dilesin bende dersini verim istiyorum. Ama elden gelen beklemek ve dua etmek. Hic bi dua karsılıksız kalmaz tabi icten ediliyorsa

o bndede var pısman olsun dusuncesı..ama olmuo ıste napalım bıde varya bız kıvrandıramayız arar ıkı guzel soz dayanamaz barısırı. bn barısmayı dusunmuorum zaten psman olmasını ısterdım af dılemesını ama bunları seven bırı yapar anca af dılemeyı sevgı ıstemeyı..

o bndede var pısman olsun dusuncesı..ama olmuo ıste napalım bıde varya bız kıvrandıramayız arar ıkı guzel soz dayanamaz barısırı. bn barısmayı dusunmuorum zaten psman olmasını ısterdım af dılemesını ama bunları seven bırı yapar anca af dılemeyı sevgı ıstemeyı..

canım ben kesnlkle barısmıcam kararlıym en kötü acıyıda ceksem barısmıcam cünkü suan cektigim acı bunları hazmedemiyor olmamdan da kaynaklanıyo. yazımı biliyorsun. yalanını yakaladm ve ben ayrılık msjı atmadn kendi bana bitti dedi sacmalıga bak. verecek cevabı yoktu kactı gibi bi de hattını kırdı. Sence ne düsünerek yapmıs olabilir ki bunu :26:

canım ben kesnlkle barısmıcam kararlıym en kötü acıyıda ceksem barısmıcam cünkü suan cektigim acı bunları hazmedemiyor olmamdan da kaynaklanıyo. yazımı biliyorsun. yalanını yakaladm ve ben ayrılık msjı atmadn kendi bana bitti dedi sacmalıga bak. verecek cevabı yoktu kactı gibi bi de hattını kırdı. Sence ne düsünerek yapmıs olabilir ki bunu :26:

bnmkıde hattımı degstırıorum yarın dedı bakmadım degstırmısmı dıe.erkekler bole suclu oldugu zaman hemen uste cıkar haklıymıs gıbı sankı haklı olan oymus gıbı hattını kırmıs bıde ya..erkeklerın yapısı bole hıc sen haklısın ddıklerını gordunmu uste cıkmak ıcın yapmıs ıste.bosver gunun bırınde arar ama o zaman cok gec olmus olur

bnmkıde hattımı degstırıorum yarın dedı bakmadım degstırmısmı dıe.erkekler bole suclu oldugu zaman hemen uste cıkar haklıymıs gıbı sankı haklı olan oymus gıbı hattını kırmıs bıde ya..erkeklerın yapısı bole hıc sen haklısın ddıklerını gordunmu uste cıkmak ıcın yapmıs ıste.bosver gunun bırınde arar ama o zaman cok gec olmus olur

arar diyosun yani?

ararmı acaba deyip umut beslicene inceldiği yerden kopar gitsin bir ilişki bir kere sarsıldımı bir daha eskisi gibi olmuyor. hiçbişey eski büyüsünde olmaz üzme kendini kimler gelirrr kimler geçerrrrr :61:

arar diyosun yani?

bnce arar senınkı.ne zmn arar bılemem blkı tam umıdı kestıgın anda ama bn arar dedım dıye bekleme cnm bosver cunku umut edınce daha kotu oluyo hayata bısekılde devam edıcez ararsa arıcak aramazsa yapcak bıse yok :SS umarım bu acı gecer bı hafta gectı hıc azalmadı bnm acım

bence hiç üzülme sana deger werıp sewseydı peşine düşerdi böyle sudan sebep için senden ayrılmazdı bence böyle kişilıkler için kendını yıpratma derim

böyle erkeklere macera peres denir,böyle erkekler evlense dahi seni hemen ilk gecede aldatır,bunlar aşık da olmazlar sadece kandırmaca,ama malesef bizim kızlarımız iki tatlı sözde kanıveriyorlar...çeken sizler oluyorsunuz..böylelerine yüz vermeyin ne halleri varsa görsünler...böyle birinden ayrıldığına sevin derim.

bence artık kendine sorular sormaktan vazgeçmelisin..seviyorsa geri gelir bu kadar kolay vazçgememeli bi insan sevdiğinden diye düşünüyorum o yüzden zamana bırakmalısın canım..zamanla görücez neler olucağını

bence artık kendine sorular sormaktan vazgeçmelisin..seviyorsa geri gelir bu kadar kolay vazçgememeli bi insan sevdiğinden diye düşünüyorum o yüzden zamana bırakmalısın canım..zamanla görücez neler olucağını

haklısın bnde kendıme soru sormaktan bıktım artık.kı bu soruların cvbı bndede yok evek haklısın artık bırakmalıyım zamana

Back
X