bende aynı durumdayım bana yorum yapmıstn bilirsin. Sabahları uyanmaktan geceleri uyumaktn korkuyorum ama hep dua ediyorum inanarak icinden gelerek dua et olmayacak sey yoktur. Sanırım en iyisi sonsuza kadar hayatından cıkarman olur. yapacak bisey keske olsa. Ama umrunda deilsen inan hic bir sey ise yaramıyo mesela karsıdaki erkek pisman olsa kız hemen inanır kıyamaz umrumda değil havası yaratsa bile taktıgını bi sekilde belli eder ama bu konuda erkekler cok acımasız. Umurlarında olmuyo gözleri görmüyo. Arar mı aramaz mı bilmiyorum bende su an aranmayı bekliyorum ama umudum yok. En iyisi hic beklememek yolumuzu cizmek. Bunu hep diyorum ama bir yerden sonra ipler tekrar kopuyo basa dönüyorum. Allah hayırlısı neyse onu yasamayı nasip etsin.
evet bılıorum senın durmunu.ya bn artık msj beklemıyorum kabullendım ve artık takmıyorum amaan yapıosun sonra bı bakmıssın yıne canın acırken buluosun kendını gercekten zor bnde aynen uyumaktan korkuorum cunku sabah o acıyla karsılasıcamı bılıorum..bızım olay bıttı bı erkegın cnı bukadar yansa aramazmı demekkı aramak ıstemıo umrunda da dııl