Ahh ahhhh!!
Kaç 30 kaç???
biraz da olsa çocukluktan çıkmış oluyorlar sanırım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahhhh!!
Kaç 30 kaç???
Kim kimi kullanmış arkadaşım?
Nasıl kullanmış?
Ne ayıp sözler bunlar böyle?
Siz kendinizi ne olarak görüyorsunuz da kullanıldım diyip duruyorsunuz!
Çanta mısınız ayakkabı mısınız da sizi kullansın?
İnsanlar ilişki yaşarlar olursa devam ederler olmazsa bitirirler.
biraz da olsa çocukluktan çıkmış oluyorlar sanırım:))
arar canım arar aha da buraya yazdım arar . arar hatta sülük gibide yapışır ama ne zaman arar onuda söyliyeyim sen ondan vazgeçtikten sonra arar![]()
arar canım arar aha da buraya yazdım arar . arar hatta sülük gibide yapışır ama ne zaman arar onuda söyliyeyim sen ondan vazgeçtikten sonra arar![]()
amacım yok sadece demekkı onun ıcın bırazcıkta olsa onemlıyımkı aradı dıcem cunku eskıden arardı ıcım bıraz olsun rahatlıcak
Öncelikle Merhaba..! sayfaların hepsini okumadım ama konuyu az cok anladım.İlk basta belki sen sevmiyordun o seviyordu daha sonra seni kendine bagladı,ipler onun eline gecti veee beklenen son erkek kızı terketti..Canım öncelikle kullanılma meselesini unut..yaşın kaç bilmiyorum belki cahillik sayacaksın belki başka birşey,el ele tutustun gezdin tozdun umaım boyutunu aşmadan farklı şeyler yaşadın..!artık adam seni istemiyor bunları düşünmenin ne önemi var? hayatta 1 tecribe daha öğrenmiş oldun,erkeklere asla güvenmeyeceksin..! ipleri asla ve asla tamamen onun eline gecmeyecek.. Eğer gercekten sevgisi olsaydı sana böyle davranmazdı.bence bu üzüntülü günlerini cok hasarlı olmadan bir an önce atlat ve hayatın tadına bak.. Hayatta herşey o demek değil,kendi bedenin ve ruhun herseyden önemli bunu hiçbir zaman unutma..ve karsıdaki her kim olursa olsun bu kadar yıprandıgına degmeyecek biri.. Böyle bir insandan erkenden kurtuldugun için sevin derim..Ye,iç,gez ve haline her zaman için ŞÜKRET.. Tekrar söylüyorum hayat ondan ibaret değil,kendin için yaşa.. Hoş kal :)
Anlattığın konuda en çok dikkatimi çeken hemen hediyeleri istemesi:26: nasıl bir terbiyesizlik bu...al mektuplarını ver mektuplarımı...bu mudur yanii...madem geri isteyceksin neden aldınkı..görgüsüzlük bence..sabahları canım acıyor demişssin kıyamam ya...bilirim o duyguyu tam uyandığın zaman böyle bir garip kalp ağrısı oluyor insanda..galiba tam uyanırken beyin boş oluyor bişey düşünmüyor tek o akla geliyor ondan olabilir canım..ama yarın birgun yine arar o seni..hatta şmdiye kadar bile aramış olabilir..sen arama sadece ..baksana hemen kıza mail atmış bahaneside sensin!!senin yuzunden diyor..resmen senin üzerinden oynamış...hayırlısı tatlım..umarım yoluna girer
O an mesaj atma isteği gelince sana atma tut kendini,ne blym başka şeylerle meşgul ol hemen,duşa gir çık saçını basını yap bırakma kendini..nasılsa arar ...sabret çek biraz kendini..sabah cok kotu oluyo gercekten hanı amelıyata gırerken narkoz yaparlarda amelıyat bıtınce narkozun etkısı gecınce agrıların baslar ya..tıpkı bu da ole uyurken uyusursun ve herseı unutuosun sabah uyandıgında acı baslıyo.ben dayanamadım buldunmu bırını dıe msj attım hayr yok kımse dedı sonra msjlasmaya basladık arkadas gıbı ordan burdan sonra nefret et benden bosver unut benı barısmayalım dedı bnıde bıseler yazdım oda yazdı kavga oldu.hoscakal dedım bukadar bıttı
:S evet bole bısey olmustu.ama bu farklı ayrıldık artık barısmak ıstemıyorum ama msj da atmasını ıstıyorum
anlamıyorum ztn bı ınsan onca yasanmıslıgı baska bırıyle konusarak nasıl unutur dıye.sevmemıs olsa bıle ne bılım yasanmıslık var.bn suan baska bı erkekle konussam daha kotu olurum her msjında o olsa sunu derdı o olsa bu mesaja soyle gulerdı derım mesela unutım derken daha cok aklıma gelır.o 22 yasında askerlıgını yaptı hatta ama dengesız duzgun dusnemıo hep o haklı.eskıden askerdeykende konusuyoduk o zmn kavga edınce bn asla tavız vermezdım ıkı gun sonra arardı haksızlını kabul edıp.ama artık ole dııl.ve hersey bıttı
Anlattığın konuda en çok dikkatimi çeken hemen hediyeleri istemesi:26: nasıl bir terbiyesizlik bu...al mektuplarını ver mektuplarımı...bu mudur yanii...madem geri isteyceksin neden aldınkı..görgüsüzlük bence..sabahları canım acıyor demişssin kıyamam ya...bilirim o duyguyu tam uyandığın zaman böyle bir garip kalp ağrısı oluyor insanda..galiba tam uyanırken beyin boş oluyor bişey düşünmüyor tek o akla geliyor ondan olabilir canım..ama yarın birgun yine arar o seni..hatta şmdiye kadar bile aramış olabilir..sen arama sadece ..baksana hemen kıza mail atmış bahaneside sensin!!senin yuzunden diyor..resmen senin üzerinden oynamış...hayırlısı tatlım..umarım yoluna girer
O an mesaj atma isteği gelince sana atma tut kendini,ne blym başka şeylerle meşgul ol hemen,duşa gir çık saçını basını yap bırakma kendini..nasılsa arar ...sabret çek biraz kendini..