Bebek İkinci El Herşey burda süt sağma, telsiz, kanguru, oyuncak,kıyafet, ayakkabı vs herşeyy

ya kırıcı olmak istemiyorum ama gerçekten sıkıldım seni ve telsizini dinlemekten
güle güle kullan diyorum aferin çok güzel almışsın harikasın süpersin
lütfen artık başlığımda yazmayı bırak
canın telsizimi karalamak istiyorsa kendine bi başlık aç orda oyalan?

bu arada her zaman bu kadar agresif mısın ne demıs atalarımız keskın sırke kupune zarar cabuk yaslanırsın.sana tavsıyem bıraz daha relax olmaya calıs

sana tavsiyem olaylara pozitif bakmayı öğren bardağın dolu tarafını görmeye calıs sayemde ılanın güncel kalıyor aslında hem senın hemde muhteşem telsızının reklamını yapmış oluyorum. ne demısler reklamın ıyısı kotusu olmaz. sana tavsiyem sakin ol sinirlerine hakım ol. ben gayet iyi niyetliyim iyi niyetimi suiistimal ediyorsun((

Adidas nike ve converse ayakkabilari ve 10 numaradaki patikleri istiyorum. Birde mothercare monta talibim. Rica etsem toplu fiyatta biraz indirebilir misiniz?

Adidas nike ve converse ayakkabilari ve 10 numaradaki patikleri istiyorum. Birde mothercare monta talibim. Rica etsem toplu fiyatta biraz indirebilir misiniz?

sitede geçici süre yasaklı olduğumdan dönemedim
adidas satıldı ama onun dışındakiler duruyor
ilgileniyorsanız burdan veya mailden iletişime geçebilirşz

bu ilan da günceldir

kıyafetlerden 26-28-30-31
oyuncaklardan 2-5-6-16-17
ayakkabılardan 1-3-6-10
yürüteç
bondigo tak çıkar
sevibebe alt degistirme ortusu
satildi

Son düzenleme:
kıyafetlerden 26-28-30-31
oyuncaklardan 2-5-6-16-17
ayakkabılardan 1-3-5-6-7-8-10
yürüteç
bondigo tak çıkar
sevibebe alt degistirme ortusu
satildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…