• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba panaroma firmasına fetal dna için pazartesi kan vereceğim ama hangi paketi yapacağıma karar veremiyorum siz hangi paketi yaptırdınız acaba? Temel, orta ve birde ortanın üstü bir paket var. Tecrübeli bir ebe temel paketin yeterli olacağını söyledi. Müşteri temsilciside öyle söyledi doktorda en kapsamlıyı istiyor tabi öyle olunca fiyat bayağı artıyor çok kararsızım🙈

Çapa özel mi devlet mi nasıl? Bilgisi olan varmı kızlar
Erken doğum olursa bi ayağımız çapada olsun dedi bugün doktorum sormayı da unuttum
Daha önce hiç çapaya gitmedim bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba panaroma firmasına fetal dna için pazartesi kan vereceğim ama hangi paketi yapacağıma karar veremiyorum siz hangi paketi yaptırdınız acaba? Temel, orta ve birde ortanın üstü bir paket var. Tecrübeli bir ebe temel paketin yeterli olacağını söyledi. Müşteri temsilciside öyle söyledi doktorda en kapsamlıyı istiyor tabi öyle olunca fiyat bayağı artıyor çok kararsızım🙈
Ben panorama neterada yaptırdım. Doktorum orta yani panorama Plus paketi istedi. Ben direkt onu yaptırdım. Geniş kapsamlıda daha gazla genetik hastalıklara bakılıyor ama doktorum o kadarını gerekli görmedi

Çok sevindim adınıza inanın böyle okudukça kendim haber almış gibi mutlu oluyorum. Beklenmedik bir süreç gerçekten her dksı inanı psikolojik olarak çok yıpratıyor:( inşallah bana da böyle yazmak kısmet olur sağlıkla kavuşun bebeğinize darısı başıma 🤍🤍🙏
Amin inşallah yazacağın günü bekliyoruz 🥰🩷

Arkadaşlar herkese merhaba bugün 12. haftamdayım kontrole gittim her şey yolundaydı kontrolde burun kemiği falan bebek sağlıklı haftasına göre normal ama doktor istersen ikili test yaptırabilirsin dedi zorunlu değil dedi sizden şu konuda yardım istiyorum İstanbul Anadolu yakasında oturanlar hangi bölüme randevu aldılar çünkü Perinatoloji randevu almaya çalışıyorum ama orada sadece riskli gebelere bakılmaktadır diyor bende şu an bir risk yok kadın doğuma gidiyorum onlar da yönlendirmiyor zaten devlette birkaç hastane yapıyor hangi bölüme randevu aldınız doktor sizi nasıl yönlendirdi yaptırdınız mı yaptırmasak olur mu kafam çok karıştı gerçekten

Kızlar merhaba 14+5 olduk ben çok ayakta durduğumda karnım kasıklarım ağrıyor akıntım çoğalıyor vucudum hemen uzanmak istiyor ben mi kendimi böyle alıstırdım herkes mi böyle anlamadım daha önce bir düsügüm var 5 senenin üstüne bu gebeligim oldu korkuyorum hic kanama falan yasamadim cok sukur ama doktorum her muayeneyi 6 haftada bi yapiyor buda bende panik yaratiyor cunku ara cok uzun ayy bilemedim kizlar benim gibi olan var mi 🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba 14+5 olduk ben çok ayakta durduğumda karnım kasıklarım ağrıyor akıntım çoğalıyor vucudum hemen uzanmak istiyor ben mi kendimi böyle alıstırdım herkes mi böyle anlamadım daha önce bir düsügüm var 5 senenin üstüne bu gebeligim oldu korkuyorum hic kanama falan yasamadim cok sukur ama doktorum her muayeneyi 6 haftada bi yapiyor buda bende panik yaratiyor cunku ara cok uzun ayy bilemedim kizlar benim gibi olan var mi 🤦🏻‍♀️
Benimde öyle korkmayın mutfakta biraz iş yapayım biraz fazla yürüyeyim kasıklarım ağrıyor yatmak istiyorum

Back
X