• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey çok kötü 🤦‍♀️😣

Kız sınavına bak seni aldatana da yol ver. Sevgiliyken aldatan evlenince ne boklar yer Allah bilir yani. Azıcık gururun olsun yaşın o kadar da küçük değil bunlara aklı erer insanın. Otur dersine bak. Kardeşimin arkadaşını üniversite sınavına sokmadılar evlendirmek istiyorlar. Ne kadar şanslısın okulun var okuyosun. Ciddili salaklık şunlara üzülmen.
Aklıma gelmiyor değil evlenince pencere köşelerinde gece saat 11 e kadar12ye kadar bekleyeceğim ama karakterli insan çıkar mı karşıma

Allah akil fikir versin.Kendine acimiyorsun,ailene de mi acimiyorsun..Serseri,karaketsiz bir adamin oyuncagi olmussun.Merak etme o serefsiz daha 4-5 yil evlenmez,boyle sag,akilsiz kizlari kullanir,hayatini yazar.Aklini basini al ,kendini kurtar,engelle,sinavina yogunlas.Ondan sana hayir yok,sadece kullaniliyorsun.
Hayatıma bakıcam hem onu köşeye itip hem ders çalışim desem oda olmuyor odağımı bozuyor soru çözerken bir anda instagramda aktif mi wpde ne yapıyor diye bakıyorm onunla olmuyor biliyorm

Konu şu ki bnden önceki sevgilisine aşırı sadık bna gelince bir anda karakterimi bozuldu anlam veremiyorum kendini bir şey sanıyor

Aklıma gelmiyor değil evlenince pencere köşelerinde gece saat 11 e kadar12ye kadar bekleyeceğim ama karakterli insan çıkar mı karşıma
Benim 23 yaşımda çıktı kiminin 28de çıkar hiç çıkmasa da nasipte yoktur kafaya takarsan zaten imtihanın olur. Sanki şu anki çok mu karakterli aldatmış işte. Dersine bak. Sonra çok pişman olursun böyle giderse Allah korusun da. Daha yaşın kaç hem saçmalama.

Adamın keyfi yerinde aldatıyor ama ayrılan yok bu konuda rahat olduğu için tekrar aldatır tabi

Adamın keyfi yerinde aldatıyor ama ayrılan yok bu konuda rahat olduğu için tekrar aldatır tabi
Evet biliyorum o konuda çok aptallık yaptım ilk aldattığında tekmeyi bassaydım yalvartsaydım gözü korkardı ama Bn mal gibi telfon edip ağladım oda ne ddi biliyor musun "ONLAR EĞLENMELİK SEN EVLENMELİK" Ah keşke şuan ki aklı m olsaydı

Benim 23 yaşımda çıktı kiminin 28de çıkar hiç çıkmasa da nasipte yoktur kafaya takarsan zaten imtihanın olur. Sanki şu anki çok mu karakterli aldatmış işte. Dersine bak. Sonra çok pişman olursun böyle giderse Allah korusun da. Daha yaşın kaç hem saçmalama.
Ders tamam da işte hayatımın tam ortasında şuan boşluk var gibi

Evet biliyorum o konuda çok aptallık yaptım ilk aldattığında tekmeyi bassaydım yalvartsaydım gözü korkardı ama Bn mal gibi telfon edip ağladım oda ne ddi biliyor musun "ONLAR EĞLENMELİK SEN EVLENMELİK" Ah keşke şuan ki aklı m olsaydı
Bu adamla evlenirsen seni aldatırsa da onlar eğlencelik der. Hiç mi değerin yok yavrucuğum hiç mi kendini sevmiyorsun? SENİN SEVGİLİN YOOOK, SEN VAR SANIYORSUN AMA BU SEVGİLİ OLMAK DEĞİL BU AŞK HİÇ DEĞİİİLLL

Bu adamla evlenirsen seni aldatırsa da onlar eğlencelik der. Hiç mi değerin yok yavrucuğum hiç mi kendini sevmiyorsun? SENİN SEVGİLİN YOOOK, SEN VAR SANIYORSUN AMA BU SEVGİLİ OLMAK DEĞİL BU AŞK HİÇ DEĞİİİLLL
Ya bak bunları anlıyorm çok acı çekiyorm hatta ama neden o zaman beni bırakmıyor bıraksın daha güzelleri daha şeyleri var onlarla olsun neden canımı bu kadar yakmak zorunda bn ne yaptım ona da bna bu denli acı çektiriyor. Gitsin bıraksın beni daha da gelmiş bizde evlenince şöyle olur muyuz diye reelss atıyor bna kafayı yicem artık 😣 ben ona söyleidm bu arada 1 yıldır söylüyorm bi dha olursa yüzüne bile bakmam beni unut felan diye kaç kere ddm artık gözü korkmuşmudur acaba Bn senden başkasını istemiyorum onlar sadece cahillikti demişti ama biliyorum insan yanlışlıkla aldatmaz bile isteye aldatır oda isteyerek yaptı bunu herşeyden kendimi suçlu tutuyorum ilk yaptığı zaman saatlerce telefonda ağlamak yerine telfonu kapatıp 1 hafta süründürseydim böyle olmazdı bn zaten 2.aldattığında öğrendim ilk aldattığı kız da gitmiş bunu aldatmış Ayrılmak istiyorum onsuz hayatımda 1 ay büyük bir boşluk olucak ama buna değecek olmasını istiyorum. Bu arada bn ilerde onun bi kadınla çocuklu mutlu 32 diş profil fotoğrafını görürsem dayanamam sanrım ayrılınca bidha kimse ile ilişki kurmam ölene dek kariyer peşinde olacağımı düşünüyorum 😒

neden o zaman beni bırakmıyor bıraksın
Neden bıraksın ki? Seninle birlikteyken zaten istediğiyle gezip tozuyor seni aldatıyor aşkımlı cicimli konuşuyor belki uzun süredir bir kızla konuşuyor nereden bilebilirsin? Söylemekle olmaz bir daha olursa bırakırım unut diyorsun ama 3 olmuş hala onunlasın adamın keyfi yerinde tabi ne yaparsa yapsın onu bırakmayan takıntılı biri var.

Başkasını istemiyorum onlar cahillikti dedi ve sen de inandın öyle mi? Ne diyecekti ''isteyerek oldum'' mu diyecekti? Senelerce üzüleceğine 1-2 ay üzül daha iyi. İleride evlenirse zaten o kadına yazık olur :) siz şuan bile evlenseniz ''duygu cok rahat, beni bırakmaz yakalanırsam da manipule eder geri barışırım'' kafasını yaşar. Bu mu senin hakettiğin? Nasıl miden kaldırıyor bu durumu? BAŞKASIYLA BİRLİKTE OLUYOR YA BAŞKA KADINA DOKUNUYOR ALOO KENDİNE GEL!
Az bi özsevgin olsun bi kendine güvenin olsun ben sinirlendim burada!

Neden bıraksın ki? Seninle birlikteyken zaten istediğiyle gezip tozuyor seni aldatıyor aşkımlı cicimli konuşuyor belki uzun süredir bir kızla konuşuyor nereden bilebilirsin? Söylemekle olmaz bir daha olursa bırakırım unut diyorsun ama 3 olmuş hala onunlasın adamın keyfi yerinde tabi ne yaparsa yapsın onu bırakmayan takıntılı biri var.
Başkasını istemiyorum onlar cahillikti dedi ve sen de inandın öyle mi? Ne diyecekti ''isteyerek oldum'' mu diyecekti? Senelerce üzüleceğine 1-2 ay üzül daha iyi. İleride evlenirse zaten o kadına yazık olur :) siz şuan bile evlenseniz ''duygu cok rahat, beni bırakmaz yakalanırsam da manipule eder geri barışırım'' kafasını yaşar. Bu mu senin hakettiğin? Nasıl miden kaldırıyor bu durumu? BAŞKASIYLA BİRLİKTE OLUYOR YA BAŞKA KADINA DOKUNUYOR ALOO KENDİNE GEL! Az bi özsevgin olsun bi kendine güvenin olsun ben sinirlendim burada!
Evet ayrılmam için şart vardı öpmesi sarılması veya cinsel ilişki fake hesap açtım bn yazdım hemen düştü tabi ki herneyse işte ona sordum fake den Bi kızla cinsel ilişki yaşadın mı diye evet dedi bni aldattığı kızmış arabda ne yaptıklarını bir bir anlattı işte bn tabi yıkıldım orda 5 6 saat sonra sordum ağlayarak dedi ki sen olduğunu biliyordum bna fake açıp düşürmeye çalışırsan bnde öyle derim dedi sizce anlattığı gerçek miydi gerçek olmasaydı direk sen olduğunu biliyorm şaka şaka derdi öyle değil mi lütfen cevap verin buna gerçek mi sizce

Evet ayrılmam için şart vardı öpmesi sarılması veya cinsel ilişki fake hesap açtım bn yazdım hemen düştü tabi ki herneyse işte ona sordum fake den Bi kızla cinsel ilişki yaşadın mı diye evet dedi bni aldattığı kızmış arabda ne yaptıklarını bir bir anlattı işte bn tabi yıkıldım orda 5 6 saat sonra sordum ağlayarak dedi ki sen olduğunu biliyordum bna fake açıp düşürmeye çalışırsan bnde öyle derim dedi sizce anlattığı gerçek miydi gerçek olmasaydı direk sen olduğunu biliyorm şaka şaka derdi öyle değil mi lütfen cevap verin buna gerçek mi sizce
İstediğin erkek. Devam et bence

Back
X