Hersey daha guzel olacak

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
48
Diğer
Merhaba arkdaslar ben yillarca piskolejik sorunlarla ugrasmis bir insanim esim sag olsun ne kadar kirsamda benden vaz gecmedi bu gun bir anda ailem falan otururken bu metropol hayatindan sikildigmizi kalabalikdan nefret ettigimizi fark ettik ve istanbulu terk etmeye karar verdik yaklasik 500bin kadar bir paramiz var ve biz istanbuldan gidip guzel bir sehirde 2 tane bahceli guzel dubleks alip birde is kurmak ve hayatimizi orada surdurmeye karar verdik ve esimede fikrini sorduk verdigi yanit kivvi nereye ben oraya ben onsuz yasamam oldu ve bu beni cok mutlu etti dogacak cocugumuz icin de iyi olacagini dusunuyoruz tertemiz hava organik yiyecekler sizce nasil bir dusunce he tabi yanlis anlasilmasin 500 binimiz var derken direk hepsi nakit degil evlerimiz dahil o satilacak falan he bu arada sormak istedigim su sizlerin arasinda hayatinda ani degisiklikler yapip iyikide yapmisim hersey daha guzel oldu diyen var mi simdiden tesekkur ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eski konularini okumadim ama sorunlarini cozebilmene sevindim.
Soruna gelince bu kadar radikal bir karar almadan once her seyi enine boyuna dusunun derim. Is kurma fikri cok basit bir fikir degil. Iyice arastirilmasi lazim. Her is her yerde acilmaz, tutmaz takdir edersin ki.

Bunlarla ilgili kafa karistirici bir sey yoksa ve su an bulundugunuz yeri ikiniz de deli gibi ozlemeyecekseniz kararinizin hayirli olmasini dilerim.

Merhaba arkdaslar ben yillarca piskolejik sorunlarla ugrasmis bir insanim esim sag olsun ne kadar kirsamda benden vaz gecmedi bu gun bir anda ailem falan otururken bu metropol hayatindan sikildigmizi kalabalikdan nefret ettigimizi fark ettik ve istanbulu terk etmeye karar verdik yaklasik 500bin kadar bir paramiz var ve biz istanbuldan gidip guzel bir sehirde 2 tane bahceli guzel dubleks alip birde is kurmak ve hayatimizi orada surdurmeye karar verdik ve esimede fikrini sorduk verdigi yanit kivvi nereye ben oraya ben onsuz yasamam oldu ve bu beni cok mutlu etti dogacak cocugumuz icin de iyi olacagini dusunuyoruz tertemiz hava organik yiyecekler sizce nasil bir dusunce he tabi yanlis anlasilmasin 500 binimiz var derken direk hepsi nakit degil evlerimiz dahil o satilacak falan he bu arada sormak istedigim su sizlerin arasinda hayatinda ani degisiklikler yapip iyikide yapmisim hersey daha guzel oldu diyen var mi simdiden tesekkur ederim

tamda senin şuan düşündüğün şeyi yaklaşık 10 ay önce yapmış biriyim buyur tek tek sor hepsini cevaplıyım :1:

bende istanbuldan kaçan biriyim hep hayaldi bi sahil kasabası na bahçeli bir eve yerleşecekdik çocuğumuz bahçede toprakla kedi köpeklerle büyüyecekdi eşim emekli oldu hiç bişey satmadan istanbulda geldik kiraya çok yer baktık netten dolaşarak gezerek ama öyle olmadı kiralık bi ev tuttuk istanbuldaki evi kiraya verdik oranın kirası burdaki evi karşılıyo zor oldu şu yönden eşimde bende çok aşırı sosyal biriydik aşırı bi arkadaş çevremiz vardı ama istanbulun trafiği bizi öldürüyodu kızım 8 aylıkken geldik taşındık şimdi kızım yürüyo 1.5 yaşında bahçede hep köpeğimiz kedilerimiz hatta kirpimiz bile var tavukda ekleyecez bahçeyi komple ekdik çiçekler sebzeler istanbulda 50 60 km yol gidip bi sürü paralar verip 2 saat oturabildiğim yerlerden daha iyi bahçem şuan ve heryerede bisikletle gidiyorum trafikde yok araba sesi korna sesi yok apartman kasılması yok

Efuli anlattiklarin kulaga cok hos geliyor evet bende can dostlarina cok duskun bir insanim hatta bir tanede yaramazim var o da buralarda sikiliyor kocaman bahcede kossun oynasin istiyorum tabi dogacak cocugum icinde buyuk hayallerim var ayni sekilde doga ile icice olsun tertemiz hava su taze yiyecekler istanbulun havasi gercekten cok kotu egzoz gaz falan artik dayanilmayacak halde ben daha 26 yasindayim ve inanin biktim metropol yasantisindan herseyin daha guzel olacagina inaniyorum siz mahsuru olmazsa hangi sehire yerlestiniz

Teytey cigim radikal bir karar aldik evet asla inanmiyorum buralari ozleyecegimize he egerki ailem gelmeyecek olsaydi boylebir karari asla alamazdim ailece alinmis bir karar yani esime gelince o nu da burada baglayan hic birsey yok inanki bu hamilelik bana cok sey katti ben resmen insanlara hayati zindan eden bir insandim ama simdi donup baktigim zaman cevreme yaptigim eziyetlerden utaniyorum cok kotu donemler gecirdim ve inanin ben 50 kiloluk bir insanken 110 kilolara kadar ciktim ve esime her zaman soylerdim sen hayatnda hic gercek kivvi yi gormedin derdim aglaya aglaya ama simdi o bana diyo gercek kivviyi gordugume cok mutluyum ben senin bu kadar yumusak ve sevecen oldugunu hic bilmezdim gercek kivviye yeni tanidigm karima asik oldum tekrar diyor

Efuli anlattiklarin kulaga cok hos geliyor evet bende can dostlarina cok duskun bir insanim hatta bir tanede yaramazim var o da buralarda sikiliyor kocaman bahcede kossun oynasin istiyorum tabi dogacak cocugum icinde buyuk hayallerim var ayni sekilde doga ile icice olsun tertemiz hava su taze yiyecekler istanbulun havasi gercekten cok kotu egzoz gaz falan artik dayanilmayacak halde ben daha 26 yasindayim ve inanin biktim metropol yasantisindan herseyin daha guzel olacagina inaniyorum siz mahsuru olmazsa hangi sehire yerlestiniz

ben muğlaya yerleştim 2 yıl biçtik kendimize bu 2 yıl içinde bakacaz burada yaşanırmı etrafı araştırıyoruz arsa alıp ev yapmayı düşünüyoruz buraya geldikden sonra burda kiraların ucuz ama ev arsa almanın pahalı olduğunu gördük mesela istanbulda 15 yıllık 3+1evimizin kirası ile burdan tribleks ev kiraladık müstakil bahçeli havuzlu istemedim çocuk küçük olduğu için evet arkadaş dost akraba kardeş önemli ama istanbulda yaşamak işkenceye dönüştü 1 ay önce istanbula 1 haftalığına gittim kızımla baş edemedim apartmanda sıkışıp kaldı çocuk ve tv izlemeye başladı ki hiç izlemezdi burda ulaşım sorunu yok hava temiz ve yüksek binalar yok yapılmasıda yasak en fazla 3 kat bahçeli bütün evler burda heryer meyve ağacı bahçelerde sebze dolu organik herşey o yüzden herşey çok ucuz bütün bahçelerde istisnasız limon nar portakal mandaline ağaçları oluyo ama orda evlenizi satıpda bi yere direk yerleşip iş kurmanızı tavsiye etmem bizim gibi yapabilirsiniz iş kurma meselesi ise bu gibi yerlerde riskli iyice bakıp araştırıp öle heraket etmeniz lazım eşiniz ne iş yapıyor siz çalışıyorumusunuz

Bizde akdeniz bolgesine yerlesmeyi dusunuyoruz ayni sekilde ben calismiyorum hayatimda hic calismadim zaten esim bir insaat firmasinda calisiyor ama kendi isi degil zaten oralardada kendi isini yapmayi dusunmuyor babamla beraber bir is kuracaklar bir cafe gibi bir yer dusunceleri var az maliyetli bir is ve 3 tane falan da 1+1 daireler alip yazlari kiraya vermeyi dusunuyoruz yaz mevsiminde ki biz tatil amacli gidip kaldigimizda 1 daireyi gunluk 100 liradan assagiya tutamamistik 3 daire gunde 300 yapar en hareketli sezonda 4 ayda temmuz agustosta 100 den verdigini dier 2 ay daha ucuz verdiigini dusunsen gene bir sezonda 25 bine yakin gelir olur yani hep hesapladik herseyi hayirlisi olur insAllah

Bizde akdeniz bolgesine yerlesmeyi dusunuyoruz ayni sekilde ben calismiyorum hayatimda hic calismadim zaten esim bir insaat firmasinda calisiyor ama kendi isi degil zaten oralardada kendi isini yapmayi dusunmuyor babamla beraber bir is kuracaklar bir cafe gibi bir yer dusunceleri var az maliyetli bir is ve 3 tane falan da 1+1 daireler alip yazlari kiraya vermeyi dusunuyoruz yaz mevsiminde ki biz tatil amacli gidip kaldigimizda 1 daireyi gunluk 100 liradan assagiya tutamamistik 3 daire gunde 300 yapar en hareketli sezonda 4 ayda temmuz agustosta 100 den verdigini dier 2 ay daha ucuz verdiigini dusunsen gene bir sezonda 25 bine yakin gelir olur yani hep hesapladik herseyi hayirlisi olur insAllah

evet akdeniz daha hareketli buraya nazaran mantıklı

InsAllah gonlumuzce olur maddi imkanimiz sinirli hayal ettigimiz evler icin 300 bin yetiyor ki nettede arastirdigimiz kadariyila bir evi 150 bine alabiliyoruz dedigim 1+1 evlerde 30 bin falan isflan da kurdugumuzu dusununce tam olarak el avuc yetiyor ama Allahim hayirlisi neyse onu nasip etsin insAllah

herşey gönlünüzce olur umarım.. aileniz eşiniz de aynı fikirde madem bence elele herşeyi halledersiniz..

Back
X