- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
ailesiyle ayrı şehirlerdesiniz madem bırak konuşsunlar istedikleri gibi...
torunlarını özlemiş olmaları gayet normal...
hem onlar özlemiş diye eşinin çocuğu alıp oraya ışınlanacak hali yokya neyin sıkıntısı bu...
ayy çok üzüldüm size ya
cnmm eşinle sadece bebeğini kaçırmasın diye devam ediyorsan etme.... havlayan köpek ısırmaz bak sana bu şekilde diye diye kendisinden korkmana ve iyice tırsmana sebep olacak... sonra kendi iyice dayılanacak....
cnmm bence ayrıl... eğer ailen destek olacağına inanıyorsan maddi manevi hiç düşünme... bu adamın seni daha da yıpratmasına izin verme
canım yapacak adam söylemez
bir akrabamın kızı kocasından boşandıktan sonra adam sürekli ona başkasıyla evlenirsen beraber olursan çocuğu alırım kaçırırım gibi tehditlerde bulunuyordu.
oda durmuş düşünmüş ve sonunda eski eşine şöyle demiş
evet o seninde kızın. istediğin zaman görebilirsin. istersen yanınada alabilirsin. tamamen sen bakabilirsinde.
sonra bakmış adam, bizim kız korkmuyor, tehditlerden vazgeçmiş
bence sende onun ailesinden özledik tarzında telefonlar geldiğinde, eşine isterlerse gelip görebilirler gibi şeyler söyle
çocuğu çok fazla sakınma
sen karlı çıkarsın.
ayrıca ne olursa olsun hiçkimse kendi ailesinden vazgeçemez
canım çok güzel yazmışsın tşk ederim ama gelsinler görsünler demem..geldikleri zaman gitmek bilmiyorlar ve benim huzurumu kaçırıyorlar..düşün 2 ayda boşanma aşamasına geldik ki beni silmişler artık..eve gelme gibi bi istekleri yok artık..eşim bebeği alıp götürecem grsünler diyor..ben evlerine giremeyecğim için dışarda bekleyecekmişim :)
arkadaşım eski konularını özenle okudum.İlk 2. ayında eşinle alakalı sorunların zaten varmış, bunu bile bile çocuk neden yaptın?
üstelik ilk konundan bugün yazdığına kadar hepsinde intihar lafı etmişsin!! bu nasıl bi kaçamaktır, nasıl bir bahanedir.
insan çocuğu varken intiharı nasıl düşünebilir.
yanlış kişileri hayatının mekezine koyuyorsun.eşini, eşinin ailesini değil kendini ve cocugunu kyacaksın merkeze.
sizin için çabalayacaksın.
şu sitede kayınvalidesinden yana sorun yaşamayan kişi yok istisnalar harici (bunlara ben de dahilim)
her kocasıyla kaynanasıyla anlaşamayan intiharı düşünse, kadınlar klübü ndiye bi site kalmaz çünkü dünya üzerinde kadın kalmaz.
ayrıca ne kadar berbatta olsalar eşinin ailesini evden kovalaman biraz fazla olmuş bence, onların torunlarını özlemeleri en doğal hakları,
torun evlattan daha tatlı oluyormuş lafını duymadın mı daha önce?
yapma allah aşkına, biraz "he he" demeyi öğren, emin ol o zaman daha huzurlu olacaksın.
yapma kendine bu kötülüğü..
tşk ederim konularımı okudugun için..intiharı düşünüyorm evet ama kaçamak için değil kaçmak için ama kesinlikle bahane olarak değil..çünkü yoruldum bıktım..torunlarını özlemelerine lafım yok ama onlarla konuşştuktan sonra eşimle tartışmam benim problemim..bu daha ne kadar sürecek bilememek ,her seferinde iğnelenmek benim problemim..evet kovaladm çünkü annesi benim 2 günlük bebeğime beddua etti etmedim dedi ben iftira atıyor oldum..ki eşim benim ailemi kovaladıgı için bende onları kovaladım..40 gün sabrettim dayanamadım artık.
Eski konularına baktım biraz, eşin daha önce şiddette uygulamış sanırım, kayın validen bebeğe beddua ettiği için tartışmışsınız, kaynınıza surat astığınızı düşünen eşiniz annenizin yanında bir takım hoş olmayan şeyler yapmış!
Bilmiyorum ama ben boşanmak istemenizi doğru buluyorum, bu adamla, bu şekilde hayat geçmez. Çocuğu gitsin göstersin, siz neden gidip kapıda bekliyorsunuz ki? Çocukla tehdit etmesi gözünüzü korkutmasın o işler o kadar kolay değil..
kv.ile farklı şehirlerdeyiz 10 saatlik mesafe var aramızda..bebeğim daha 2 aylık..emziriyorum..ben olmadan bebeğimi götüremez..bende evlerine adım atmam..mecbur dışarda bi yerde bekliyecm..
kv.ile farklı şehirlerdeyiz 10 saatlik mesafe var aramızda..bebeğim daha 2 aylık..emziriyorum..ben olmadan bebeğimi götüremez..bende evlerine adım atmam..mecbur dışarda bi yerde bekliyecm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?