Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkuyorum insan nasıl doğru seçimler yapar ?.....
o kız çocuğu yok kız çocuğu sevgisini bende tatsın diye kendimi parçaladım,her hafta annecim vazon boş kalmasın diye kendimi parçaladığım,hediyelere boğmaya çalıştığım,adına biri kayınvaliden mi diye sorduğunda tavır yaptığım kadın ben 2 yıl sonra artık dayanamıyorum benim dertlerim var gidiyorum dediğimde ' git demek buraya kadamış,bizim adetimizde gidene kal demek yok dedi' herkes kızınız değilmi yalan söylemeyin böyle gelin olurmu dediğinde anansı benim için doğurmuş diyordu,gideceğimi duyan kardeşi gelip kapıyı çalıp hakkını helal et abla bir daha karşılaşamayız dedi dakkasında şaştım kaldım,
ben de hiç böyle değilim ve kaybedecek miyim bu yuzden bilmiyorum.. aman herşeyin iyisi olmuyuversin önemli değil diyen,acıyan,karşı tarafı düşünen bi yapım var ilişkide... ne bileyim ya..
çoçuk ta var yani birde ayrılmanıza razımı yani
demiş biraz düzeLttimKız çocuğu yok, kız çocuğu sevgisini bende tatsın diye kendimi parçaladığım, her hafta annecim vazon boş kalmasın diye kendimi parçaladığım, hediyelere boğmaya çalıştığım, adına biri kayınvaliden mi diye sorduğunda tavır yaptığım kadın, ben 2 yıl sonra "artık dayanamıyorum benim dertlerim var gidiyorum dediğimde ' Git buraya kadarmış. Bizim adetlerimizde giden kal demek yoktur dedi' Herkes kızınız değilmi yalan söylemeyin böyle gelin olurmu dediğinde anası benim için doğurmuş diyordu, gideceğimi duyan kardeşi gelip kapıyı çalıp hakkını helal et abla bir daha karşılaşamayız dedi dakkasında şaştım kaldım...
ÇocukLarı yok canım sanırım. Orada anLatmak istediği kayınvaLidesinin kızı yokmuş, ondan bahsediyor. NoktaLama işaretLeri kuLLanmayınca ve devrik cümLeLer kuLLanınca yanLış anLamaLar oLuyor. Bikaç kez okuyunca anLadım bende yazıLanLarı
ben daha nişanlıyken böyle şeyler oluyo ben ne yapayım dersinizz.....
gidiyorum hoşgeldin demiyolar ablası sokakta görmezden geliyo falan ?