Herşey gerçekti ve beni gerçek olmak bitirdi!

Kovanslz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
26
0
611
Bursa
Ağlama! sakın ağlama ağlama!
Bu hayatta kendinden başka hiç bir şey için ağlama!

Son düzenleme:
Canım, canını çok yakmışlara benziyor birileri.

Fakat daha anlaşılır yazarsan derdini paylaşır sana moral olabiliriz.

Okudukça şok oLuyorum! İnanıLır gibi değiL siz gerçekten evLimisiniz yoksa zoraki beraberLikmi? Şahsen anLattıkLarınıza göre eşinizde size karşı sevgi ve saygı deniLen meziyetLerin hiçbirini göremedim ben :26:

o kız çocuğu yok kız çocuğu sevgisini bende tatsın diye kendimi parçaladım,her hafta annecim vazon boş kalmasın diye kendimi parçaladığım,hediyelere boğmaya çalıştığım,adına biri kayınvaliden mi diye sorduğunda tavır yaptığım kadın ben 2 yıl sonra artık dayanamıyorum benim dertlerim var gidiyorum dediğimde ' git demek buraya kadamış,bizim adetimizde gidene kal demek yok dedi' herkes kızınız değilmi yalan söylemeyin böyle gelin olurmu dediğinde anansı benim için doğurmuş diyordu,gideceğimi duyan kardeşi gelip kapıyı çalıp hakkını helal et abla bir daha karşılaşamayız dedi dakkasında şaştım kaldım,

cnm erkekler böyle işte köprüyü geçene kadar susarlar düğün olduğu gibi değişirler malesef ama aslında en büyük hatayı biz yapıyoruz hiç birşey istememekle hata yapıyoruz kıymetli olmak için en baştan acımayıp yolmak herek o zaman kıymetli olunuyo cnm ben bunu çözdüm

valla ben zaten anadan babadan dertliyim.....
malesef dağınık bi evde büyüdüm...
annemin çaresizliğyle büyüdüm...

böyle şeyler duydukça daha kötü oluyorum...

ama KORKUYORUMMM...........

ben de hiç böyle değilim ve kaybedecek miyim bu yuzden bilmiyorum.. aman herşeyin iyisi olmuyuversin önemli değil diyen,acıyan,karşı tarafı düşünen bi yapım var ilişkide... ne bileyim ya..

o kız çocuğu yok kız çocuğu sevgisini bende tatsın diye kendimi parçaladım,her hafta annecim vazon boş kalmasın diye kendimi parçaladığım,hediyelere boğmaya çalıştığım,adına biri kayınvaliden mi diye sorduğunda tavır yaptığım kadın ben 2 yıl sonra artık dayanamıyorum benim dertlerim var gidiyorum dediğimde ' git demek buraya kadamış,bizim adetimizde gidene kal demek yok dedi' herkes kızınız değilmi yalan söylemeyin böyle gelin olurmu dediğinde anansı benim için doğurmuş diyordu,gideceğimi duyan kardeşi gelip kapıyı çalıp hakkını helal et abla bir daha karşılaşamayız dedi dakkasında şaştım kaldım,

çoçuk ta var yani birde ayrılmanıza razımı yani

ben de hiç böyle değilim ve kaybedecek miyim bu yuzden bilmiyorum.. aman herşeyin iyisi olmuyuversin önemli değil diyen,acıyan,karşı tarafı düşünen bi yapım var ilişkide... ne bileyim ya..

cnm bende senin gibiydim hiç birşey istemedim olmasın dedim ama şimdi çok pişmanım

ben daha nişanlıyken böyle şeyler oluyo ben ne yapayım dersinizz.....

gidiyorum hoşgeldin demiyolar ablası sokakta görmezden geliyo falan ?

çoçuk ta var yani birde ayrılmanıza razımı yani

ÇocukLarı yok canım sanırım. Orada anLatmak istediği kayınvaLidesinin kızı yokmuş, ondan bahsediyor. NoktaLama işaretLeri kuLLanmayınca ve devrik cümLeLer kuLLanınca yanLış anLamaLar oLuyor. Bikaç kez okuyunca anLadım bende yazıLanLarı..

Kız çocuğu yok, kız çocuğu sevgisini bende tatsın diye kendimi parçaladığım, her hafta annecim vazon boş kalmasın diye kendimi parçaladığım, hediyelere boğmaya çalıştığım, adına biri kayınvaliden mi diye sorduğunda tavır yaptığım kadın, ben 2 yıl sonra "artık dayanamıyorum benim dertlerim var gidiyorum dediğimde ' Git buraya kadarmış. Bizim adetlerimizde giden kal demek yoktur dedi' Herkes kızınız değilmi yalan söylemeyin böyle gelin olurmu dediğinde anası benim için doğurmuş diyordu, gideceğimi duyan kardeşi gelip kapıyı çalıp hakkını helal et abla bir daha karşılaşamayız dedi dakkasında şaştım kaldım...
demiş biraz düzeLttim

Son düzenleme:
ÇocukLarı yok canım sanırım. Orada anLatmak istediği kayınvaLidesinin kızı yokmuş, ondan bahsediyor. NoktaLama işaretLeri kuLLanmayınca ve devrik cümLeLer kuLLanınca yanLış anLamaLar oLuyor. Bikaç kez okuyunca anLadım bende yazıLanLarı

şimdi anladım cnm tşk

boşanmadık,inat hastalığı var hepsinde,doktora gittim dün ,delirdim ben doktor bey dedim derdim bu bu bu dedim! adam dinledi; ilk defa bana delirdim diye gelip bu kadar akıllı olduğunu gördüğüm biri daha yok dedi,siz delirmemişsiniz sadece sabrınız kalmamış tükenmişsiniz dedi,tedavinide kendinizde boşanmalısnız dedi,anlattıklarınız hastalıklı beyinler dedi,kimse birine ben seni seviyorum değip bunları yapmaz dedi,hastalıklı büyümüş annende ölümüne inat çocuklarda,diyorum ya inat,kalk dersen mesela gıcıklığına 24 saat kıpırdamadan yatabilir,yaa arkadaşlar taaa ilk gidiyorum dediğimde gidecektim aslında ama ailem ikna etti kızım geçer diye anlar hatasını diye,onlar üzülmesin diye bu günlere geldim,işimden oldun anası yüzünden,her akşam işten çıkıyorum beni almaya geliyorlar babası ile babasını bırakıp evimize gideceğim bu iniyor arabandan evdekileri göreyim diye gelmiyor,benden ardından giriyorum mecbur,7 kişi oluyorz,yemek hazırla ,sofra topla,kahve yap,üstünde takım elbise,bankada çalışıyorsun kafa olmuş balon,adam yemeğini yiyor her zaman yattığı koltuğa gidip yatıyor uyuyor,uyandırma istiyorsun saat 23 oluyor ben bitmişi bağırıyor niye kaldırıyorsun diye ,anneside bölme uykusunu sende kıvrıl karşıya diyor,uyandırıyorsun ben ağlıyorum eve giderken ben bankada çalıyorum başım ağrıyor evime gitmek istiyorum,tamam diyor ertesi gün aynı,cumartesi oluyor annesi arıyor hemen ne yapıyorsun evde senin evinde ne işin olabilir diyor gel buraya,ogün orda akşama kadar geçiyor,ertesi günü pazar arıyor sabah 9 da hadi kahvaltı hazır geli diyor,sonra hadi pazarı yapın marketi yapın hafta bitiyor,böyle 2 sene dayandım baktım işe gidecek durumda değilim artık bastım istifayı,çünki çalışacak kafa kalmadı bari evliliği yoluna koyayım dedim,salakmışımkadın 7/24 e çıkardın benim mesayiyi adam yeni evli filan gibi değil 100 yaşında yiyip yatıyor,baktım git gel olmuyor taşındım onların apartmana bakın komple bittim.

Back
X