sevgilimle 4 aydir birlikteyiz. hersey güzel gidiyor. ufak tefek tartismalarimiz oldu ama hic birbirbirimizi kirmadik. daha 2 gün önce hemen aile arasinda yüzük takalim dedi. onayladim, ciddi düsündügüm icin ve sevdigim icin. ama dün hayatimin sokunu gecirdim.
sevgilimin ailesi dindar, annesi carsafli, kardesleri kapali. kendisi o kadar dindar degil, hatta biz yeni ciktigimizda ben alkolü birak demistim. benden öncede yatak iliskileri oldu. namazinida kilmiyodu.
her neyse bende namazimi kilmaya calisirim ama acik bir bayanim. yazlari tatilde bikini filan giyerim. süslenirim. bakanlarda cok olur.
bana dün sevgilim beni kiskandigini söyledi, benim sacimin telini ondan baska kimse görmesinmis. en basta tabikide dini acidan kapanmam gerektigini söyledi. ben acik birini istemiyorum , annemlerede laf gelsin istemiyorum dedi.
ben acik gelin getirsem annemler bisey demez dedi, ama ben onlara cok deger veriyorum, kimse " aa sunlara bak , dindarlar ama acik gelin almislar" demesinler dedi.
eger ama diyorsan "bakariz" ya da " kapanmiyorum" simdiden ayrilalim dedi , bosuna zamanimizda gitmesin dedi.
gece uyuyamadim, beni böyle begenmis, secmis, beni oldugum gibi kabul etmiyor. kapanmaya karsi degilim ama ben sevgilim icin degil allah icin kapanmak isterim.
bugün den yarina kapan demiyorum diyo, yavas yavas diyor.
aglayip duruyorum, ne kadar kolay bir insani acik oldugu icin terketmek, gercekten sevmemis beni.
cok zoruma gitti cok. Şu an bana yaziyor ama soguk davraniyorum elimde degil yardim edin cözüm bulamiyorum tam aradigim kisiyi buldum derken...