hersey güzel giderken sok oldum ?

Hersey guzel giderken demissin de butun iliskilerin baslangici guzeldir. Devami onemlidir. Senin dusuncene onem vermeyen, seni oldugun gibi kabul etmeyen, kendi kaliplarina sokmaya calisan biri var. Yol yakinken ayrilmak daha mantikli. Ustelik daha simdiden anneci oldugu belli biri var. Demek ki is ciddiye binerse bu iliski sen ve annesi arasinda olacak. Kendine gelince taviz vermeyen ama butun tavizi senden bekleyen biri var. Ben isin bas kapatmakla bitecegini sanmiyorum. Devaminin da geleceginden eminim. Bu sadece baslangic. Devam edersen bile bile atese atilirsin. Konu kapanmak degil anladin mi? Konu adamin sana saygisi yok, senin dusuncelerine onem vermiyor. Ilerde de hep sen sus ne anlarsin der boyleleri. Evlenirseniz de es ile anne arasindaki ayirimi yapamayacak biri yani seni annesine karsi korumaz boylesi cunku annesinin gorusleri ve elalemin gorusleri onemli, senin degil. Sen nasil mutlu olursun onun icin onemli degil. O nasil mutlu olur, o onemli.
Hic dusunme yol yakinken bitir, ilerde daha zor olur senin icin.

sevgilimle 4 aydir birlikteyiz. hersey güzel gidiyor. ufak tefek tartismalarimiz oldu ama hic birbirbirimizi kirmadik. daha 2 gün önce hemen aile arasinda yüzük takalim dedi. onayladim, ciddi düsündügüm icin ve sevdigim icin. ama dün hayatimin sokunu gecirdim.
sevgilimin ailesi dindar, annesi carsafli, kardesleri kapali. kendisi o kadar dindar degil, hatta biz yeni ciktigimizda ben alkolü birak demistim. benden öncede yatak iliskileri oldu. namazinida kilmiyodu.
her neyse bende namazimi kilmaya calisirim ama acik bir bayanim. yazlari tatilde bikini filan giyerim. süslenirim. bakanlarda cok olur.
bana dün sevgilim beni kiskandigini söyledi, benim sacimin telini ondan baska kimse görmesinmis. en basta tabikide dini acidan kapanmam gerektigini söyledi. ben acik birini istemiyorum , annemlerede laf gelsin istemiyorum dedi.
ben acik gelin getirsem annemler bisey demez dedi, ama ben onlara cok deger veriyorum, kimse " aa sunlara bak , dindarlar ama acik gelin almislar" demesinler dedi.
eger ama diyorsan "bakariz" ya da " kapanmiyorum" simdiden ayrilalim dedi , bosuna zamanimizda gitmesin dedi.
gece uyuyamadim, beni böyle begenmis, secmis, beni oldugum gibi kabul etmiyor. kapanmaya karsi degilim ama ben sevgilim icin degil allah icin kapanmak isterim.
bugün den yarina kapan demiyorum diyo, yavas yavas diyor.
aglayip duruyorum, ne kadar kolay bir insani acik oldugu icin terketmek, gercekten sevmemis beni.
cok zoruma gitti cok. Şu an bana yaziyor ama soguk davraniyorum elimde degil yardim edin cözüm bulamiyorum tam aradigim kisiyi buldum derken...
Daha dört ay olmuş lütfen daha fazla bağlanmadan kopar kendini, ayrıl.. Benim bir arkadaşım aynen böyle bir zihniyetle 5 yıllık korkunç bir evlilik geçirdi. Yıllarca da flört etti. İçkiyi bıraktıran kızdı, namaz kılıp da saçı açık olan yine kızdı, denize de gider bikini de giyerdi, üniversite de okumuştu, mesleği de vardı. Üstelik adamın ailesinde çarşaf bile yoktu. uzun da flört ettiler. İşlemeye başladı o zaman daha çocuk, yok kıskanırım, yok ailem, yok aslında ben senin iyiliğin için istiyorum... Baskı yapmam ama kapansan mutlu olurum! dedi. En tehlikeli cümle de buydu çünkü bunun sonucunda kız kapandı, evlendi, çalışmasına izin verilmedi, hemen çocuk baskısı geldi, kocası şiddet dahil her türlü pisliği yaptı kıza. Daha evlendiğim gün pişman olmuştum dedi kız boşanırken, ama 5 yılda ayrılabildi ancak, üstelik aslında bu kız özgürlüğüne çok düşkündü, çalışmak istiyordu daha en başından... O kocadan kurtulunca açtı saçını, işe başladı... Bir de tedavi gördü kaç yıl boyunca. En azından senin erkek arkadaşın şimdiden ayrılalım diyor, daha fazla kandırmıyor seni. Sen inancın için değil onun için kapanırsan zaten ne hayrı var? Birkaç gün olmadı bir kaç ay ağlarsın şimdi, ama hayatın zehrolmaz.

Bu konularda denk olmak gerek. Denk derken inanç denkliğinden bahsetmiyorum, başkasının inancına ve kararlarına saygı gösterebilme yetisinde denklik. Siz bu konuda denk değilsiniz sanıyorum. Umarım kendini göz göre göre yakmazsın.

Ilk önce kendisi ozaman ailesine layik olsun.
Neden kimse aa dindar ailenin oglu icki iciyor demiyorda, laf soz getirmis olmuyor siz aciksiniz diye ailesine sozmu gelecekmis?

En uyuz olduğum erkek modellerinden birtansim ozaman gidip kapali bir kiz ile ciksaydin.

Ben bunu kendime asik ederim sonra kapaniyosan kapan yoksa ayrilalim derim kapatmaya ikna ederim once ben begenip seveyim de gerisi kolay dusuncesinde olan erkek modeli.

Seni açık olarak sevmiş senden bunu beklemesi için. İlerde kapanman gerekecekse allah için kapan. Senin de bir ailen var sonuçta sana değer veren

Benim de daha önce yatak ilişkilerim oldu senden performans bekleyemiyorum tüm libidomu tıkadın kapan diyerek oysa ben senle ne hayaller ne fanteziler kurmuştum anal oral vs o yüzden ayrılalım bence de desene şuna bi gözleri portlesin :D

ayyy ayrıl bırak ya denyo ıste karısını kapatacak ama nerde acık kadın grse agzının suyunu akıtacak byle tavız verırsen senın yanında da bakar elaleme bence de kapanacaksan ıcınden geldıgı ıcın kapan Allah sundursun ınsallah

Genele konusuyırum. Ama ailesi evladının halini tabı kı de bılıyordur. İçki içtigini, namaz kılmadıgını, zinasını vs. Ama ogullarına tertemız ve hatta acık da olmayan bir kızı layık goruyorlar. Mide bulandırıcı... Seni acık gormus oyle de yola devam etmiş. Bugun bu sekılde konusuyors, sen kendı galine bak der ...hatta değilse de inadına ailem içki içen ıatemıyor der oyle de hayatımdan cıkarırdım... Layıklarını bulsunlar

Benim eşim evlenirim ama kapan deseydi ya da tam tersi evlenirim ama asla kapanmayacaksin deseydi ruhum daralirdi yapamazdim açıkçası. Evlenmek esaret değil inanç özgürlüğü olmali. benim eşim ben yan odada dualarimi okurken öteki odada içkisini içer mesela. Ne ben niye iciyorsun derim (abartip sağlığıni riske atmadigi müddetce tabii) ne de o bana saygısızlık yapar. Çok inançli olmamasına rağmen Allah kabul etsin der yanimdan geçerken. Sevgi yetmez evlilikte bunu sakın unutma. Saygi yoksa yurumesi imkansiz...

Genele konusuyırum. Ama ailesi evladının halini tabı kı de bılıyordur. İçki içtigini, namaz kılmadıgını, zinasını vs. Ama ogullarına tertemız ve hatta acık da olmayan bir kızı layık goruyorlar. Mide bulandırıcı... Seni acık gormus oyle de yola devam etmiş. Bugun bu sekılde konusuyors, sen kendı galine bak der ...hatta değilse de inadına ailem içki içen ıatemıyor der oyle de hayatımdan cıkarırdım... Layıklarını bulsunlar

Aynen. Oğulları o...u olurken sesleri çıkmaz ama kız mini etek giyse, makyaj yapsa adını çıkarırlar.

Back
X