hersey güzel giderken sok oldum ?

Muhafazakar erkekler boyle biliyo musun. Kendileri her turlu pisligi yerler bir de buna dini nikahi alet ederlerki resmi nikah olmadan bir gecerliligi yoktur ama kapali kizlari bile begenmezler yok pantolon giyiyo yok şal takiyo yok makyaj yapiyo ama icleri pislik dolu

sevgilimle 4 aydir birlikteyiz. hersey güzel gidiyor. ufak tefek tartismalarimiz oldu ama hic birbirbirimizi kirmadik. daha 2 gün önce hemen aile arasinda yüzük takalim dedi. onayladim, ciddi düsündügüm icin ve sevdigim icin. ama dün hayatimin sokunu gecirdim.
sevgilimin ailesi dindar, annesi carsafli, kardesleri kapali. kendisi o kadar dindar degil, hatta biz yeni ciktigimizda ben alkolü birak demistim. benden öncede yatak iliskileri oldu. namazinida kilmiyodu.
her neyse bende namazimi kilmaya calisirim ama acik bir bayanim. yazlari tatilde bikini filan giyerim. süslenirim. bakanlarda cok olur.
bana dün sevgilim beni kiskandigini söyledi, benim sacimin telini ondan baska kimse görmesinmis. en basta tabikide dini acidan kapanmam gerektigini söyledi. ben acik birini istemiyorum , annemlerede laf gelsin istemiyorum dedi.
ben acik gelin getirsem annemler bisey demez dedi, ama ben onlara cok deger veriyorum, kimse " aa sunlara bak , dindarlar ama acik gelin almislar" demesinler dedi.
eger ama diyorsan "bakariz" ya da " kapanmiyorum" simdiden ayrilalim dedi , bosuna zamanimizda gitmesin dedi.
gece uyuyamadim, beni böyle begenmis, secmis, beni oldugum gibi kabul etmiyor. kapanmaya karsi degilim ama ben sevgilim icin degil allah icin kapanmak isterim.
bugün den yarina kapan demiyorum diyo, yavas yavas diyor.
aglayip duruyorum, ne kadar kolay bir insani acik oldugu icin terketmek, gercekten sevmemis beni.
cok zoruma gitti cok. Şu an bana yaziyor ama soguk davraniyorum elimde degil yardim edin cözüm bulamiyorum tam aradigim kisiyi buldum derken...
aman kurtulmussun yol yapmis resmen bahane uydurmus.seni boyle sevecek biri olsun hayatinda ileride yapacagi baskilar hayatini karartir degmez

Ailen istese belki uyum sağlayabilirdim zamanla ama sen alkol kullanan zina yapan bir insam olarak sırf etraftaki kişilerin gözünü boyamak için bana kaapn diyorsan sana artık güvenemem deyip ayrıl. Aradığın kişi o değilmiş demekki. Bi insanı seviyor olman o kişinin doğru kişi olduğu anlamına gelmiyo maalesef.

Daha dört aylık bir ilişkide karşınızdaki hala kendini göstermez ki siz nasıl tam istediğiniz insanı buluyorsunuz ablacim? Bu kadar prim vermeyin bu tutarsız adamlara ...kendine baksın ...emeğin yok daha bu ilişkide do Arkani bakma bile geriye

Kapanmanı ailesi istiyor canım birşey demezler lafı hikaye... :KK14:ama size böyle söylese çok abes olur diye kendi düşüncesi gibi söylemiş. Yani hem ana kuzusu hem de dengesiz. Ailesi de dengesiz. Çok dindarlarmış ya güya, namaz kılmayan alkol alan ve zina yapan oğulları var ama gelinin açık olması mı sorun? Yani gayet sefih süfeha hayat süren oğullarına mazbut kapalı bi kız layık görüyorlar bunun derdindeler herhalde. Oğlumuz her haltı yesin ama açık kızla evlenmesin diyorlar. Ve erkek arkadaşınız da böyle bu zihniyette ki size söyleyebiliyor.
Madem öyle istiyor hiç üstelemeyin tamam diyip ayrılın sakın da kapanmaya falan kalmayın daha ne baskılar ne ler gelir bunu ardından o kapıyı hiç açmayın....gidip kendisine nasıl istiyorsa öyle kız bulsun. Kapalıya açıl açığa kapn diyenden hayır gelmez.

Dinden haberi bile yok ozavalli sevgilinizin.sadece dinini kullanıyor zira ıslam dininde zorlama yoktur ayrımcılık hiç yoktur.ayrıca o hacı hocaların da dinimizle hiç bir alakası olamaz.her sakalliyi alim her carsafliyi evliya sanmayın...

Ailesi için cevresi icin kahan diyenlerede gick oluyorm madem ailesi kapalı bastan kapalı bulsun.önce kendi namusunu korusun damat bey.. ne gözyası döküyon heeri.
Bu arada not: bikini yiyer süslenirim herkes bana bakar demene dumur oldum...
Siz ayrı dünyalarn insanısnz

Senin yerinde olsam ''ben bi insan için kapanamam içimden gelmediği sürece'' derim. Üstüne bi de şunu eklerim:

''sen daha önce yatak ilişkileri yaşamış zina etmişsin, ama ben zina etmedim benim hiç ilişkim olmadı bu konuda. Yani sen bakir değilsin ben ise bakireyim. Kusura bakma ama dinimize göre zina eden bir erkek, temiz bir kızla evlenemez, inanmıyorsan git nur suresinin mealine bak, benim seninle evlenmem haram olur, benim kendim gibi temiz bakir bir erkek ile evlenmem lazım dinimize göre. Sen de ailen de madem bu kadar dininize düşkünsünüz, madem allahın emirlerini yerine getirmek istiyorsunuz, o zaman sen de zina etmiş olan bi kızla evlenmelisin dinimize göre. Çünkü nur suresinde yazan ayetlere göre 'zina edenler, zina edenlerle evlenmeliymiş, zina etmeyenler de kendisi gibi biriyle.'

ha siz madem bu kadar dindarsınız, o zaman benim gibi namuslu bi kızla değil, kendin gibi zina etmiş bi kızla evlenmen şart. Çünkü allah öyle emretmiş canım! hadi yolun açık olsun
''

der terkederdim.

iste gulum bunlar boyle sevgiliyken yataga atmaya calisirken sonra is ciddiye binince sacinin teli gorunmesin.. Evlilik cok is boyle baskici bi adamla cok bunalirsin. yol yakinken ayril derim

Senin yerinde olsam ''ben bi insan için kapanamam içimden gelmediği sürece'' derim. Üstüne bi de şunu eklerim:

''sen daha önce yatak ilişkileri yaşamış zina etmişsin, ama ben zina etmedim benim hiç ilişkim olmadı bu konuda. Yani sen bakir değilsin ben ise bakireyim. Kusura bakma ama dinimize göre zina eden bir erkek, temiz bir kızla evlenemez, inanmıyorsan git nur suresinin mealine bak, benim seninle evlenmem haram olur, benim kendim gibi temiz bakir bir erkek ile evlenmem lazım dinimize göre. Sen de ailen de madem bu kadar dininize düşkünsünüz, madem allahın emirlerini yerine getirmek istiyorsunuz, o zaman sen de zina etmiş olan bi kızla evlenmelisin dinimize göre. Çünkü nur suresinde yazan ayetlere göre 'zina edenler, zina edenlerle evlenmeliymiş, zina etmeyenler de kendisi gibi biriyle.'

ha siz madem bu kadar dindarsınız, o zaman benim gibi namuslu bi kızla değil, kendin gibi zina etmiş bi kızla evlenmen şart. Çünkü allah öyle emretmiş canım! hadi yolun açık olsun
''

der terkederdim.

Olur muuu kendileri biricik oğulları eline erkek eli değmemiş huri kızlarına layıktır.:KK14:
İsterse 1000 kızla beraber olmuş olsun erkek değil mi elinin kiridir yüzsüz iki yüzlüler...

Olur muuu kendileri biricik oğulları eline erkek eli değmemiş huri kızlarına layıktır.:KK14:
İsterse 1000 kızla beraber olmuş olsun erkek değil mi elinin kiridir yüzsüz iki yüzlüler...

ve ondan sonra da kendilerini müslüman zannediyorlar kı*ımın müslümanları! bu konularda o kadar doluyum ki böyle insanlardan nefret ediyorum. sorsan kuranın mealini bir kere açıp okumamışlardır. ''yahu bu kuranı kerimde allah ne diyor acaba ne anlatıyor bi de türkçe anlamını okuyalım'' dememişlerdir. allahın indirdiği dine değil, kendi uydurdukları dine göre yaşıyorlar resmen.

erkek isterse her gece biriyle yatsın, mevzu evliliğe geldi mi el değmemiş kız ararlar! o erkeğin buna hakkı olduğunu düşünürler. halbuki açıp bi okusalar kuranın mealini.. nur suresinde der ki ''zina eden bi kadın, zina etmemiş bi erkekle evlenemez, ama zina eden bi erkekte, zina etmemiş bir kadınla evlenemez, bu ikisi de haramdır'' der. ''zina eden erkekler, zina eden kadınlarla evlenmelidir'' diyor. ben demiyorum kuran diyor. ama kendilerine söyleyince bunu inkar ediyorlar. ahh ahh..

bi söz vardı '' "Erkektir yapar'' diyen babalar, ''Ben yaşayamadım kızım yaşasın'' diyen analar yüzünden, ahlâk fukarası bir nesil yetişti."

gerçekten de çok doğru.. çoğu kadın bile erkektir yapar diyor ya.. diyecek söz bulamıyorum..

Sen boyle karaktersiz adama deger verdigin icin agla asıl.
Nerede bir samimiyetsiz, elalem ne der'ci, ailesi sorunlu insan varsa onu bulup
Ustüne deger verip ustune de uzuluyorsunuz
Nasil basariyorsunuz gercekten tebrikler!

Eğer bu adam için kapanırsan olacakları söyleyim;
Seni kapatacak hatta eve bile kapatacak, sonuçta alkolü seven biri arasıra yine içecek, yok nefsime hakim olamadım gibi bahaneler sunacak çok dindar ya arasıra vicdan azabı duyacak
Ki seni ailesi istediği için kapatmaya çalışıyo bu yüzden seni beğenmeyecek, sonuçta açık halini güzel buluyo ki öyleyken sevmiş seni
Şöyle söyleyim inan kapanmak güzel,başka erkeklerin sana bakmadığını nekadar rahat ettiğini anlıyosun ama Allah için olmalı, seni değiştirmeye çalışan biri sana çok zarar verir, resmen ayarlarınla oynamaya çalışıyo dikkat et.

Bu adamdan midem bulandı resmen. Kendinize yazık etmeyin. Kapan dedi diye değil, daha büyük bir sorun var aslında. Ben erkeğim din bile bana hesap soramaz(tövbe Yarabbim) mantığında olduğu için. Kendin her haltı ye sonra aman aileme yakışan gelin bekle.

Sizin yerinizde olsam kusura bakma sen de ahlakınla aileme yakışmıyorsun, seni aileme damat yapamam der yoluma bakarım.

Bu tipler böyle
Alkol,zina gırla ama söz konusu eşleri olunca defaatle kapatmak isterler.
Pis mahluk önce kendisini düzeltsin madem

Back
X