hersey güzel giderken sok oldum ?

İnançlı bir erkek evleneceği kadının kapalı olmasını ister, istemeli,bu çok normal.

Erkek arkadaşında inanç iman ne kadar o tartışılır bilemeyiz tabii.sırf ailesine laf gelmesin diye seni kapatmaya çalışan, kendisinin de yemediği halt kalmamış bir erkekten hayır gelmez zaten.

O teklif etmiş, sen kabul etmiyorsan, ikiniz de kararınızı bozmuyorsanız, ilişkiyi bitirin, düşünecek bişey yok.
4 aylık ilişki.. Yol yakınmış..

İnançlı bir erkek evleneceği kadının kapalı olmasını ister, istemeli,bu çok normal.

Erkek arkadaşında inanç iman ne kadar o tartışılır bilemeyiz tabii.

O teklif etmiş, sen kabuk etmiyorsan, ikiniz de kararınızı bozmuyorsanız, ilişkiyi bitirin, düşünecek bişey yok.
4 aylık ilişki.. Yine de yol yakınmış..
ben kapanmani istyorum dese hani neyse, ama ailem kapali, acik gelin almislar demesinler diyo. böyle düsünmesi cok üzücü

Kapalı biri olarak ben de söyleyeyim, bir dakika düşünme ayrıl.

Adam senin kapanmanı canı gönülden senin iyiliğin için bile istemiyor, ailesine verdiği değer için, onlara söz gelmemesi için sen kapanıp onun gösteriş budalası dünyasına manken olacaksın. O kadar çok Allahtan korkuyor ve ailesine değer veriyorsa da kendisi dini vazifelerini dört dörtlük ifa etsin de ailesi oğulları ile gurur duysun, gelinleri ile değil.

Artık gerçekten nefret ediyorum böyle içi başka dışı bambaşka insanlardan. İman, ibadet, ahlak içten dışa yayılan olgulardır. Bunlar dışını hallettin mi iş bitti sanıyorlar. Aslında öyle işlerine geliyor. Adam dinden, imandan konuşurken mangalda kül bırakmıyor, işleyişe bakınca her pislik var. Karısı kapalıysa sanki onu da yanında eşantiyon alacaklar cennete.

Oğullarına bakarak anladım ki dinlerini sadece kadına ve kadın bedenine göre şekillendirmişler. Böyle bir aile yakın zamanda sizin hiç din bilginiz yokmuş gibi size din öğretmeye de kalkışacaktır. Size dinsiz günahkar muamelesi yapılmasının hoşunuza gideceğini hiç sanmıyorum. Daha fazla bağlanmadan ayrılmanız en iyisi gibi duruyor.

Herşey bir kenara "aileme laf getirmemen için kapan" diyen adamın ağzına......... ben!

"Ne demek istiyorsun sen, benim neyim var da ailene laf gelecek, ne demek istiyorsun banaaa" diye saydırmadın mı???

Ben tesettürlüyüm bu arada. Ama başı açıkların da şu muameleyi görmesine katlanmam!

sevgilimle 4 aydir birlikteyiz. hersey güzel gidiyor. ufak tefek tartismalarimiz oldu ama hic birbirbirimizi kirmadik. daha 2 gün önce hemen aile arasinda yüzük takalim dedi. onayladim, ciddi düsündügüm icin ve sevdigim icin. ama dün hayatimin sokunu gecirdim.
sevgilimin ailesi dindar, annesi carsafli, kardesleri kapali. kendisi o kadar dindar degil, hatta biz yeni ciktigimizda ben alkolü birak demistim. benden öncede yatak iliskileri oldu. namazinida kilmiyodu.
her neyse bende namazimi kilmaya calisirim ama acik bir bayanim. yazlari tatilde bikini filan giyerim. süslenirim. bakanlarda cok olur.
bana dün sevgilim beni kiskandigini söyledi, benim sacimin telini ondan baska kimse görmesinmis. en basta tabikide dini acidan kapanmam gerektigini söyledi. ben acik birini istemiyorum , annemlerede laf gelsin istemiyorum dedi.
ben acik gelin getirsem annemler bisey demez dedi, ama ben onlara cok deger veriyorum, kimse " aa sunlara bak , dindarlar ama acik gelin almislar" demesinler dedi.
eger ama diyorsan "bakariz" ya da " kapanmiyorum" simdiden ayrilalim dedi , bosuna zamanimizda gitmesin dedi.
gece uyuyamadim, beni böyle begenmis, secmis, beni oldugum gibi kabul etmiyor. kapanmaya karsi degilim ama ben sevgilim icin degil allah icin kapanmak isterim.
bugün den yarina kapan demiyorum diyo, yavas yavas diyor.
aglayip duruyorum, ne kadar kolay bir insani acik oldugu icin terketmek, gercekten sevmemis beni.
cok zoruma gitti cok. Şu an bana yaziyor ama soguk davraniyorum elimde degil yardim edin cözüm bulamiyorum tam aradigim kisiyi buldum derken...

Resmen iki yuzlu riyakar pisligin tekiymis sevgilin oyle bir aileden boyle bir erkek ciktigini ogrendigin an zaten ayrilmaliydin bu adamdan, annesi carsafli kiz kardesleri kapali kendisi onla bunla dusup kalkiyor ama seslenen yok, kendisi 4 senedir bir kizla sevgili ama seslenen yok. Buna bu perhiz bu ne laha tursusu denir, sendeki kadin kiz na mahrem is baskasinin karisinin kizinin namusuna gelince onemi yok oylemi. Sen daha bu detaylari ogrendiginde o aileden ve erkek arkadastan ayrilman gerekiyordur, bu iliskiyi 4 sene surdurmek senin hatan olmus. Adamin ne mal oldugu belli sana dediklerinide de hic sasirmadim yani evlenincede seni kara carsafa sokup eve kapatacak kendi gozu disarda belkide hovardaliga devam edecek su zihniyette bir adamla nasil 4 yil sevgili oldun cidden pes yani.
Ayril gitsin riyakar heriften.

Resmen iki yuzlu riyakar pisligin tekiymis sevgilin oyle bir aileden boyle bir erkek ciktigini ogrendigin an zaten ayrilmaliydin bu adamdan, annesi carsafli kiz kardesleri kapali kendisi onla bunla dusup kalkiyor ama seslenen yok, kendisi 4 senedir bir kizla sevgili ama seslenen yok. Buna bu perhiz bu ne laha tursusu denir, sendeki kadin kiz na mahrem is baskasinin karisinin kizinin namusuna gelince onemi yok oylemi. Sen daha bu detaylari ogrendiginde o aileden ve erkek arkadastan ayrilman gerekiyordur, bu iliskiyi 4 sene surdurmek senin hatan olmus. Adamin ne mal oldugu belli sana dediklerinide de hic sasirmadim yani evlenincede seni kara carsafa sokup eve kapatacak kendi gozu disarda belkide hovardaliga devam edecek su zihniyette bir adamla nasil 4 yil sevgili oldun cidden pes yani.
Ayril gitsin riyakar heriften.

4 sene değil, 4 aylık ilişki.. Yol yakın yani dönsün inşallah

basta ciddi olarak yürüyecegini tahmin edemedim dedi, ciddi düsündügüm icin diyorum dedi
Özrü kabahatinden büyük diye buna derler, terbiyesiz seni kullanıp atma peşindeymiş ama şimdi ciddi düşünüyormuşmuş... Bi de ne güzel diyo saçının telini benden başkası görmesin de annemlere laf gelmesin de.... Neyse yazmak istediklerim bana kalsın, ayrıl kurtul

Benim eşimin sülalesinden tek acik gelin benim eşim kapanmami istese de hicbir zaman bana kapan demedi. Kesinlikle içinden gelmediği sürece onun bunun için kapanma ama içinden geliyorsa da kimseyi dinleme kapan. Şimdiden sana bu konuda baski yapan bir adam ilerde neler yapar.

Ayrıl. Uzatmanın alemi yok uzadıkça daha çok uzulursun. Sana deger veren seni böyle kabul eden biri elbet cikicak karşına

Canım yaşın küçük sanırım ya da çok tecrübesizsin. Belki de buradaki yorumları dinlemeyip yanlış bir adım atacaksın ama inş. öyle bir şey olmaz.
yok ben burdaki ablalarinda yorumuna deger veriyorum ve cok hak veriyorum. 24 yasindayim ve bi sevgilim olmustu ama oda aldatmisti, bu sevgilimlede 4 aydir beraberdim ama bitiricem.
Canım yaşın küçük sanırım ya da çok tecrübesizsin. Belki de buradaki yorumları dinlemeyip yanlış bir adım atacaksın ama inş. öyle bir şey olmaz.
24 yasindayim ve cok tecrübem olmadi. bir sevgilim vardi ondan önce ama oda aldatti. gercekten dogru birini buldum sandim, ama yanilmisim. ben sizin ve burdaki ablalarimi dinlemek istiyorum ve birazdan ayrilmak istedigimi acikliicam. zaten cevap bekliyordu

Kendisi her haltı yiyor da sizin bu durumunuz mu canını sıkmış. Sizden çabuk sıkılmış ayrılmak için bahane arıyor gibime geldi

Ben kapan demesine takılmadım keşke birşeyler sebep olsada dini görevlerimizi tam anlamıyla yapabilsek..
Gel gelelim takıldığım yere aile böylesini dinini yaşarken bu insan nasıl zinaya alkole yönelebiliyor sana tavsiyem bu adam iflah olmaz kaççç, bana çevresindekilere karşı cok isyankar biri gibi geldi..

sevgilimle 4 aydir birlikteyiz. hersey güzel gidiyor. ufak tefek tartismalarimiz oldu ama hic birbirbirimizi kirmadik. daha 2 gün önce hemen aile arasinda yüzük takalim dedi. onayladim, ciddi düsündügüm icin ve sevdigim icin. ama dün hayatimin sokunu gecirdim.
sevgilimin ailesi dindar, annesi carsafli, kardesleri kapali. kendisi o kadar dindar degil, hatta biz yeni ciktigimizda ben alkolü birak demistim. benden öncede yatak iliskileri oldu. namazinida kilmiyodu.
her neyse bende namazimi kilmaya calisirim ama acik bir bayanim. yazlari tatilde bikini filan giyerim. süslenirim. bakanlarda cok olur.
bana dün sevgilim beni kiskandigini söyledi, benim sacimin telini ondan baska kimse görmesinmis. en basta tabikide dini acidan kapanmam gerektigini söyledi. ben acik birini istemiyorum , annemlerede laf gelsin istemiyorum dedi.
ben acik gelin getirsem annemler bisey demez dedi, ama ben onlara cok deger veriyorum, kimse " aa sunlara bak , dindarlar ama acik gelin almislar" demesinler dedi.
eger ama diyorsan "bakariz" ya da " kapanmiyorum" simdiden ayrilalim dedi , bosuna zamanimizda gitmesin dedi.
gece uyuyamadim, beni böyle begenmis, secmis, beni oldugum gibi kabul etmiyor. kapanmaya karsi degilim ama ben sevgilim icin degil allah icin kapanmak isterim.
bugün den yarina kapan demiyorum diyo, yavas yavas diyor.
aglayip duruyorum, ne kadar kolay bir insani acik oldugu icin terketmek, gercekten sevmemis beni.
cok zoruma gitti cok. Şu an bana yaziyor ama soguk davraniyorum elimde degil yardim edin cözüm bulamiyorum tam aradigim kisiyi buldum derken...
KAAAAÇÇÇÇ BU COCUKTAN KAÇÇÇÇÇ...
sıkıntım başını örtmekte degil diyim o senin kararn ama adam dedi diye anası ister diye olmamalı.
sen istedigin için olmalı.
benim derdim sen bunun anasından babasıından coookk cekersin.. onlar üzülmesin diye senin şekilini değiştirmedi sitemedi cok ayıp... yazık yazık

benim amcamın kızı böyle bir aileye gelin gitti. cocuk asla ona örtün demedi. acıl da demedi. aileside yegenimi cok sevdi. hepsi kara carsaf hacı hoca bizimki adepli bir şekilde giyeceklerini giyiyor. damatta yegenimi sevmemezlik etmiyor. el üstünde tutuyor. maşallah allah ilişkileirni bozmaasın..

Back
X