Herşey güzel olacak...

Geçmiş olsun elmolcum
Bende ara bi bardak kola
Akşam tavuk sote yicem 2 saat sonra bugün protein günüm iyi gidiyor yarında yapıp normal diyetime döncem Pazartesi
sağol canım çok keyifsizim yaa bi türlü atlatamadım bi bayramda iyiydim :(
dukan diyeti gibi bişey mi canım benim arkadaşım çok güzel kilo verdi onunla ve spor yapmış gibi sıkı da duruyo ama ben et yemediğim için yapamıyorum

Evet canım dukan tam olarak yapmıyorum ama atak dönemlerini yapıyorum yaa ama anne evinde diyet olmuyo diyet miyet kalmadı Pazartesi evimdeyim iki gün izin verin kızlar bana gerçekten çok zor burda

Günaydın iyi pazarlar herkese
Güne güzel başladım
Biraz önce 59.8 i gördüm ödem varmış bende dün regl oldum
Regl öncesi ödem oldu galiba bende
Çünkü gerçekten eskisi gibi yemiyordum
Bi tuhaflık vardı neyse şuan motivasyonum süper
Hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah

Normalde sali günü tartilicaktik ama az sonra tartilicam bu ara psikolojim bozuk kizlar yazamadim pek

Slm kızlar bende yine şişlik var sanırım +1 deyim yine
Yarın evimdeyim inşallah herşeye yeniden başlıcam

[QUOTdöneminde zzz60, post: 37296646, member: 456290"]Slm kızlar bende yine şişlik var sanırım +1 deyim yine
Yarın evimdeyim inşallah herşeye yeniden başlıcam[/QUOTE]
Adet doneminde oluyor verilir hemencicik skma canini hic:)

Slm kızlar sayfamız gerilerde kalmış
Menü bildireyim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Grisini
Bi kaç lokma tost
Ara akşam karışık ve saçma sapan oldu gofret yedim küp küp olanlardan oğlumun balığından yedim birazda

Ben de bugün yine kahvalti yapamadim staja geç kaldim öğlen tost yedim arkadasimin evindeydim çikolata bile yedim of offff hic basaramiycam bu isi kahvaltidan kaybediyorum en basinda

Yarın söz eskisi gibi burda olcam toparlanalım artık yaa ne güzel 59.6 yı görmüştüm en son

Günaydın günlüğüm çok ihmal ettim burayı ve diyetimi
Ama çok hasta oldum üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim bir haftadır bugün toparlandım ama diyet psikolojim tamamen darmadağın :(

[QUOTçok geçmiş olsumozzz60, post: 37419iyi misin, member: 456290"]Günaydın günlüğüm çok ihmal ettim burayı ve diyetimi
Ama çok hasta oldum üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim bir haftadır bugün toparlandım ama diyet psikolojim tamamen darmadağın :KK43:[/QUOTE]
Canm cok gecmis olsun ya simdi nasilsin iyi
İ misin

[QUOTçok geçmiş olsumozzz60, post: 37419iyi misin, member: 456290"]Günaydın günlüğüm çok ihmal ettim burayı ve diyetimi
Ama çok hasta oldum üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim bir haftadır bugün toparlandım ama diyet psikolojim tamamen darmadağın :KK43:
Canm cok gecmis olsun ya simdi nasilsin iyi
İ misin[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım daha iyiyim tam olarak toparlanamadım bide oğluşumda hasta ikimiz aynı durumdayız

selamlar tatlımmmmm , geçmiş olsun iyileştin mi nasılsın nasıl gidiyor
beni sorma sabah tartıldım 61,5 olmuşum mavimiiii çıldırdııııı kociş kilo alsın irileşsin derken ben almışımmm :KK12::mad:

heeeey kimse yok mu tatlım tatlımmmmm tekrar başlayalım hadi kendimize gelelim yaaaa nedir bu gittikçe gidiyorum ben çok mutusuzummmmm:mad::KK61:

Back
X