Herşey güzel olacak...

Sen tam anlamıyla diyet yapmıyorsun dikkat ediyorsun sadece anladığım kadarıyla, buna rağmen 300 gr iyi gitmiş ben bir hafta aç kalıyorum bazen zar zor gidiyor o 300 benden

Sen tam anlamıyla diyet yapmıyorsun dikkat ediyorsun sadece anladığım kadarıyla, buna rağmen 300 gr iyi gitmiş ben bir hafta aç kalıyorum bazen zar zor gidiyor o 300 benden
Evet canim ya sabah kalkiyorm kahvalti yapamiyorum stajim var dersim var ara öğünler kaciyor düzgün bir diyet programi suremiyorum dikkat ediyorum sadece :(

Günaydın günlüğüm
Kahvaltı
Bir tost ligh ekmekten
Beyaz peynirle yaptım yanında
Domates salatalık 5 zeytin
Oğlumun tostundan 3 lokma

Bende peynirle ekmek yedim:) hastaneye geldigmde bir tane latte içtim yarim da çikolata yedim:) bi bardak da cay ictm:)

Ayy evlendinmi sen :) Allah mutlu Mesut etsin bi yastıkta kocayın inşallah
Çok sevindim seni buralarda yeniden gördüğüme ne zaman evlendin

evlendim kiii 30 Ağustosta evlenmiştik zafer bayramında, tam bi ay oldu işte:KK53:

çok teşekkürler güzel dileklerin için tatlımmm amin amin hep musmutlu olalım hepimiz inşallah :KK68::KK68:

Son düzenleme:
evlendim kiii 30 Ağustosta evlenmiştik zafer bayramında, tam bi ay oldu işte:KK53:

çok teşekkürler güzel dileklerin için tatlımmm amin amin hep musmutlu olalım hepimiz inşallah :KK68::KK68:
Güzel anlamlı bi tarih olmuş ;)
Âmin canım Allah herkesi yuvasında mutlu etsin inşallah
Kilo ne alemde aldınmı verdinmi?

Gelelim yüz karası menüme
Ara bi lokum ve bir çikolata :(
Akşam yemeği
Yarım köfte iki kaşık bulgur pilavı tavuk sote yağsız ve salata

Slm günlüğüm
Kahvaltı öncesi iki kuru kayısı
Kahvaltı
Bi yumurta
Salatalık
5 zeytin
Domates
Grisini
Peynir
Ara bi lokum
Beyaz leblebi biraz kola

Kizlaaaaar bugün sali ve tartildm kilo almisimmmm of hep bu bayram yuzunden:KK14:

Slm kızlar geç oldu ama herkese iyi bayramlar valla ben bir kilo aldım bile memleketteyim hep annem yüzünden:KK53:
Amaaa evime geçince dönüşüm muhteşem olacak:KK59:

Güzel anlamlı bi tarih olmuş :KK66:
Âmin canım Allah herkesi yuvasında mutlu etsin inşallah
Kilo ne alemde aldınmı verdinmi?

amin tatlımmm

en son 59dum haftalardır da tartılmıyorum açıkçası ama bayramda da abarttım tabiki herkes gibi :KK53:
son durumdan haberim yok şuan utanıyorum baskülden yüzüm yok :KK17::cool:

Back
X