• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey güzel olacak...

Sen tam anlamıyla diyet yapmıyorsun dikkat ediyorsun sadece anladığım kadarıyla, buna rağmen 300 gr iyi gitmiş ben bir hafta aç kalıyorum bazen zar zor gidiyor o 300 benden

Sen tam anlamıyla diyet yapmıyorsun dikkat ediyorsun sadece anladığım kadarıyla, buna rağmen 300 gr iyi gitmiş ben bir hafta aç kalıyorum bazen zar zor gidiyor o 300 benden
Evet canim ya sabah kalkiyorm kahvalti yapamiyorum stajim var dersim var ara öğünler kaciyor düzgün bir diyet programi suremiyorum dikkat ediyorum sadece :(

Günaydın günlüğüm
Kahvaltı
Bir tost ligh ekmekten
Beyaz peynirle yaptım yanında
Domates salatalık 5 zeytin
Oğlumun tostundan 3 lokma

Bende peynirle ekmek yedim:) hastaneye geldigmde bir tane latte içtim yarim da çikolata yedim:) bi bardak da cay ictm:)

Ayy evlendinmi sen :) Allah mutlu Mesut etsin bi yastıkta kocayın inşallah
Çok sevindim seni buralarda yeniden gördüğüme ne zaman evlendin

evlendim kiii 30 Ağustosta evlenmiştik zafer bayramında, tam bi ay oldu işte:KK53:

çok teşekkürler güzel dileklerin için tatlımmm amin amin hep musmutlu olalım hepimiz inşallah :KK68::KK68:

Son düzenleme:
evlendim kiii 30 Ağustosta evlenmiştik zafer bayramında, tam bi ay oldu işte:KK53:

çok teşekkürler güzel dileklerin için tatlımmm amin amin hep musmutlu olalım hepimiz inşallah :KK68::KK68:
Güzel anlamlı bi tarih olmuş ;)
Âmin canım Allah herkesi yuvasında mutlu etsin inşallah
Kilo ne alemde aldınmı verdinmi?

Gelelim yüz karası menüme
Ara bi lokum ve bir çikolata :(
Akşam yemeği
Yarım köfte iki kaşık bulgur pilavı tavuk sote yağsız ve salata

Slm günlüğüm
Kahvaltı öncesi iki kuru kayısı
Kahvaltı
Bi yumurta
Salatalık
5 zeytin
Domates
Grisini
Peynir
Ara bi lokum
Beyaz leblebi biraz kola

Kizlaaaaar bugün sali ve tartildm kilo almisimmmm of hep bu bayram yuzunden:KK14:

Slm kızlar geç oldu ama herkese iyi bayramlar valla ben bir kilo aldım bile memleketteyim hep annem yüzünden:KK53:
Amaaa evime geçince dönüşüm muhteşem olacak:KK59:

Güzel anlamlı bi tarih olmuş :KK66:
Âmin canım Allah herkesi yuvasında mutlu etsin inşallah
Kilo ne alemde aldınmı verdinmi?

amin tatlımmm

en son 59dum haftalardır da tartılmıyorum açıkçası ama bayramda da abarttım tabiki herkes gibi :KK53:
son durumdan haberim yok şuan utanıyorum baskülden yüzüm yok :KK17::cool:

Back
X