Herşey herzaman göründüğü gibi olmayabilir.. Hayat işte...

Eee bacım kusura bakma bu hakkı sen vermişsin. Elbette yardımda bulunulur ama gorevinmis gibi olmuş bu iş. Senin paranı nasıl rahatça alabilirler herkes durması gereken yeri bilsin

Teşekkür ederim ama yanlış anlaşılmasın kardeşim mutlu olsun isterim onunla bir sorunum yok annemin tavrı hOS değil beni sözde çok acıyor ama

Seni çok iyi anlıyorum tanıdığım kişi ile çok benzer olaylarınız o yüzden. Üzme kendini daha iyi olacak biliyorum mutsuz olsun istemiyorsun ama işte bazen bencillikler insanları yiyip bitiriyor malesef

Biraz bencilce biriymiş kardeşin üzgünüm ama senin düğünün 'ne zamn canin

O zamaan o aile yapsin ceyizini kardesinizin

Kiziyorum bu genc kizlarimizada daha evlenmeden kendini bu kadar ezdirip kulfet altina girmek sacmalik

O zamaan o aile yapsin ceyizini kardesinizin

Kiziyorum bu genc kizlarimizada daha evlenmeden kendini bu kadar ezdirip kulfet altina girmek sacmalik

Olur mu annem hiç biseyden geri kalmaz kendini mahcup duruma düşürmez biz yaparız çalışmasın dedi bak yine sinirlendim ben bayagi dolmusum

Kardeşiniz size güvenip mi evleniyor? Sizin paranızla alınıyorsa eşyalar her şeye yardım etmeyin siz de evleneceksiniz sonuçta.
Ben onca sene okuyacağım, meslek sahibi olacağım, sonra hem kendi emeğimi hem ailemin emeğini hiçe sayıp elin oğlu istemiyor diye çalışmayacağım, bir de bütün masrafı aileme ablama yıkacağım. Bazı insanlar ne rahat... Evlenmeyi bilen kendi eşyasını almayı da bilmeli.

Eylül de nikahım düğünüm belirsiz borçlarımla evlenmek istemiyorum birazcık ödeyip tarih belirleyecem nişanlıma mahcup olmak istemem
Allah ödeme kolaylığı versin canım ama artık yeter demelisin sonuçta sende evleneceksin çeyiz birsürü tutuyo

Kardeşim sessiz sakin ona kızmıyorum. Bu duruma getiren anneme kızıyorum annemin demesi lazım ne munasebet ben çocuğumu okuttum benim çatım altın da benim sözüm geçer evlenince calistirmazsiniz ama annem burnundan kıl aldırmadı. Tamam biz yaparız çalışmasın dendi

Allah ödeme kolaylığı versin canım ama artık yeter demelisin sonuçta sende evleneceksin çeyiz birsürü tutuyo

Ne kadar tuttuğunu bizzat yakından şahit oldum kendi ceyizim olmasada gördüm yani zaten onedenle bunaliyorum annem ve ailem beni hiç düşünmüyor bak başının çaresine der gibiler

Ne kadar tuttuğunu bizzat yakından şahit oldum kendi ceyizim olmasada gördüm yani zaten onedenle bunaliyorum annem ve ailem beni hiç düşünmüyor bak başının çaresine der gibiler
Sağlam bi siz beni ayiriyosunuz tartışması çözer eve para veriyorsan verme şimdiden sonra kendine çeyiz al herkes baksın başının çaresine de

Ee ezmesin böyle saçma şey mi olur. Madem ki gözünüze batıyor geçindirmeyin evi. Anneniz belli ki sizin gelirinize güvenip harcıyor.

Sağlam bi siz beni ayiriyosunuz tartışması çözer eve para veriyorsan verme şimdiden sonra kendine çeyiz al herkes baksın başının çaresine de

Birazcık acımasız olmak gerekiyor ama ben annem ağlayınca üzülüyorum. Yine dön başa bende sorun başkasın da değil güçlü hayır diyemiyorum

Teşekkür ederim ama yanlış anlaşılmasın kardeşim mutlu olsun isterim onunla bir sorunum yok annemin tavrı hOS değil beni sözde çok acıyor ama
Yoo kardeşinin tavrı da sorunlu. Ne demek kendinden 7 yaş büyük eve para getiren ablaya "sen seneye evlen" demek??

Annenin yaptigi yalnis tamam durumu dogrultusunda alsin ceyiz kiza aittir ama herseyin markasi olmayiversin, ayrica sende nisanlisin seni dusunen var mi, cok enteresan geldi bana, yillar once annem kendine yatak odasi takimi almis ceyizi icin,teyzem ondan once evlenmek istemis, anneannem kizmis ablan var onunde 17 yasindasin daha ustelik babalarini yeni kaybetmisler beklemesini istemis ama yok kacarim demis vs vs annem iyi niyetli annesini ikna etmis elleriyle yapmis ceyizini hatta yatak odasi takimini bile vermek istemis, anneannem razi gelmemis acelesi olan calismayan o demis ve ona daha uygun bisiler bakmislar, aynen senin gibi annem calisiyor,teyzem calismiyormus, bu ayrintiyi goz ardi edemez kimse ve anneler hakkaniyetli davranmali evlatlarina, dunure hava aticam diye evdeki diger kizini ezmemeli..

Önce sizi haksız buldum sonuçta evlenip gidecek ne kadar harcayabilir ki anca iki üç bişey alıyorlardır falan dedim de . Sizin kardeşiniz zaten evlenme yaşında değil size göre bi zahmet kendisi bekleseydi seneye kadar . Çalışıp kendi alsaydı . Ayrıca madem damat beyler çalıştırmıyor ozaman kendileri karşılasınlar masrafları veya evlendikten Sonra alsınlar. Ayrıca ağlayarak istediğini yaptıran anneler çok itici gerçekten özür dilerim. Yani bence biran önce kendinize de bişeyler alıp kenara koymaya bakın annenize tüm paranızı teslim etmeyin. Siz kusura bakmıyorsanız kimse bakmasın bence

Bu saatten sonra eve 1 kurus verme isterse de açıkça konus ben de evlenmek istiyorum bana bir çöp bile almıyorsun maaşın iyi diyerek kendin al demeye mi çalışıyorsun. Kardesim 23 yaşında 1 sene bekleyemez ama ben beklemeliyim öyle mi? Senden adil bir anne olmanı beklerdim. Bundan sonra size yardım edemem. Kimse beni düşünmediği için tek kızın 23 yaşındaki kızın olduğu için ben de paramı biriktirmeye kendi ihtiyaçlarımı almaya karar verdim de.

Cok sinirlendim. Enayi yerine koyuyorlar seni. Izin verme. Bak parayi da katiyen verme. Gerekirse kredi cek araba al borcum var de onu öde

Bazıları boyle çalışmadan herseyi oluyor.Bazilari da emeğini başkasına hibe etmek zorunda kaliyor.Sahsen benim de ağrıma gidiyor.Ama ailemiz iste.Kardesin çalışıp çeyizini çıkarsaymış iyi olurmuş.Evlenince istediği gibi calismazdi.Nisanlisi da calisma derse çeyizi kim yapacak derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…