- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi Cilli_begonya
-
Eee bacım kusura bakma bu hakkı sen vermişsin. Elbette yardımda bulunulur ama gorevinmis gibi olmuş bu iş. Senin paranı nasıl rahatça alabilirler herkes durması gereken yeri bilsinBu arada ben 30 yaşındayım kız kardeşim 23 yaşında annemin o dönemde önce ablası evlensin sonra onun düğününü yapalım demesini beklerdim ama annem 7 ayda kızı evlendirdi kardeşim üniyi bitirdi hiç çalışmadı zaten. 7 ay nisanli kaldi kardesim bana diyorki sen seneye evlen.
Teşekkür ederim ama yanlış anlaşılmasın kardeşim mutlu olsun isterim onunla bir sorunum yok annemin tavrı hOS değil beni sözde çok acıyor ama
Biraz bencilce biriymiş kardeşin üzgünüm ama senin düğünün 'ne zamn caninBu arada ben 30 yaşındayım kız kardeşim 23 yaşında annemin o dönemde önce ablası evlensin sonra onun düğününü yapalım demesini beklerdim ama annem 7 ayda kızı evlendirdi kardeşim üniyi bitirdi hiç çalışmadı zaten. 7 ay nisanli kaldi kardesim bana diyorki sen seneye evlen.
O zamaan o aile yapsin ceyizini kardesinizinKardeşim çalışmıyor çünkü evleneceği aile çalışmasını istemiyor. Maddi durumları iyi annemde hiç biseyden aşağı kalmadı a dan z ye herşey ile kaliteli bir çeyiz yapti.ben nişanliyim bu arada ama bi allahın kulu da demiyor ki sen nasıl evlenecen
Eee bacım kusura bakma bu hakkı sen vermişsin. Elbette yardımda bulunulur ama gorevinmis gibi olmuş bu iş. Senin paranı nasıl rahatça alabilirler herkes durması gereken yeri bilsin
Biraz bencilce biriymiş kardeşin üzgünüm ama senin düğünün 'ne zamn canin
O zamaan o aile yapsin ceyizini kardesinizin
Kiziyorum bu genc kizlarimizada daha evlenmeden kendini bu kadar ezdirip kulfet altina girmek sacmalik
Allah ödeme kolaylığı versin canım ama artık yeter demelisin sonuçta sende evleneceksin çeyiz birsürü tutuyoEylül de nikahım düğünüm belirsiz borçlarımla evlenmek istemiyorum birazcık ödeyip tarih belirleyecem nişanlıma mahcup olmak istemem
Kardeşiniz size güvenip mi evleniyor? Sizin paranızla alınıyorsa eşyalar her şeye yardım etmeyin siz de evleneceksiniz sonuçta.
Ben onca sene okuyacağım, meslek sahibi olacağım, sonra hem kendi emeğimi hem ailemin emeğini hiçe sayıp elin oğlu istemiyor diye çalışmayacağım, bir de bütün masrafı aileme ablama yıkacağım. Bazı insanlar ne rahat... Evlenmeyi bilen kendi eşyasını almayı da bilmeli.
Allah ödeme kolaylığı versin canım ama artık yeter demelisin sonuçta sende evleneceksin çeyiz birsürü tutuyo
Sağlam bi siz beni ayiriyosunuz tartışması çözer eve para veriyorsan verme şimdiden sonra kendine çeyiz al herkes baksın başının çaresine deNe kadar tuttuğunu bizzat yakından şahit oldum kendi ceyizim olmasada gördüm yani zaten onedenle bunaliyorum annem ve ailem beni hiç düşünmüyor bak başının çaresine der gibiler
Ee ezmesin böyle saçma şey mi olur. Madem ki gözünüze batıyor geçindirmeyin evi. Anneniz belli ki sizin gelirinize güvenip harcıyor.Okadar verici oldum ki zamanın da şimdi ipin ucu kaçtı toparlayamıyorum. Nişanlım da bazen soruyor hayatım paranı biriktir diye diyemiyorum ki benim ailem böyle utanıyorum ailemi kötü bilsin istemiyorum gercekten enayi yerine konuyorum. Annem bazen diyor kızım seni de çok eziyoruz üzülüyorum diye
Sağlam bi siz beni ayiriyosunuz tartışması çözer eve para veriyorsan verme şimdiden sonra kendine çeyiz al herkes baksın başının çaresine de
Yoo kardeşinin tavrı da sorunlu. Ne demek kendinden 7 yaş büyük eve para getiren ablaya "sen seneye evlen" demek??Teşekkür ederim ama yanlış anlaşılmasın kardeşim mutlu olsun isterim onunla bir sorunum yok annemin tavrı hOS değil beni sözde çok acıyor ama
O zaman somurulmeye devam. Kiymetin de bilinmez. Gecmis olsunBirazcık acımasız olmak gerekiyor ama ben annem ağlayınca üzülüyorum. Yine dön başa bende sorun başkasın da değil güçlü hayır diyemiyorum
Bazıları boyle çalışmadan herseyi oluyor.Bazilari da emeğini başkasına hibe etmek zorunda kaliyor.Sahsen benim de ağrıma gidiyor.Ama ailemiz iste.Kardesin çalışıp çeyizini çıkarsaymış iyi olurmuş.Evlenince istediği gibi calismazdi.Nisanlisi da calisma derse çeyizi kim yapacak derdiBu arada ben 30 yaşındayım kız kardeşim 23 yaşında annemin o dönemde önce ablası evlensin sonra onun düğününü yapalım demesini beklerdim ama annem 7 ayda kızı evlendirdi kardeşim üniyi bitirdi hiç çalışmadı zaten. 7 ay nisanli kaldi kardesim bana diyorki sen seneye evlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?