• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERSEY ICIN COKMU GEC ARTIK.. Yas 29 :(((((

önemli değil canım, yeterki isyan etme. Benim bi arkadaşım da 2 sene önce evlendi ve ev kızıydı, bilirsin ev kızlarına o yaşlarda evde kalmış derler ama kız öyle temiz iyi ve çook yakışıklı biriyle evlendi ki, kendi bile iyiki beklemişim diyor. Dedim ya bunlar nasip işi. Bereketin kısmetin nerden geleceğini bilemezsin ayrıca ben evlendikten sonra kendi mesleğimle ilgili güel de bi iş buldu. Yani kocam resmen benim makus kaderimi değiştirdi. Sen hep şükür de ve allahtan istemekten vazgeçme. Rabbimiz ne diyor " dileği olan yok mu, isteyin de vereyim" iste ki versin :34:

bu yorumunuzun üzerini bunu yazmak istedim cok güzel konuya degindiniz Istemek :)
ALLAHcc dua edip bir sey istendigi zaman RABBIMIZIN 3 cevabi...

ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir...

benim tercihim 3 :)

bu yorumunuzun üzerini bunu yazmak istedim cok güzel konuya degindiniz Istemek :)
ALLAHcc dua edip bir sey istendigi zaman RABBIMIZIN 3 cevabi...

ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir...

benim tercihim 3 :)

evet bunu okumuştum :)

kalmayalım canımda ben kaldım baksana umut yok . adamda yok çevremde .:52:

sana bi örnek veriyim :)
benim teyzem 46 yaşında evlendi...
o da çalışan evden işe işten eve giden biri,çalıştığı yerde erkek yok :) kadın çok :):):):)
çok kişiyle tanıştı,sapık mı çıkmadı,ahlaksızmı çıkmadı,her halttan çıktı...
o beğendi,tamam dedi budur,karşısındaki kaçtı,karşısındaki beğendi o istemedi...
tamdaaa umudunu kaybetti,artık ben nasıl evleneyim derkeennn :) biri çıktı karşısına,abartmıyorum 3 ay sonra nişanlandı 3 ay sonrada nikah şuan 2.5 yıllık evli :)

kalmayalım canımda ben kaldım baksana umut yok . adamda yok çevremde .:52:

yaaa sabir bekleyin yahu :) ama size bir tavsiye siz aramayin o kendiliginden geliyor :) benimki ben alm dan tr ye izine geldim ayagima kadar geldi :D ve komik olani hep ayni ortamlarda bulunuyormusuz ama birbirimizden bir haber hatda komsumuzun oglusuyla arkadasmis kac kere kapimizin önüne gelmis :D

sana bi örnek veriyim :)
benim teyzem 46 yaşında evlendi...
o da çalışan evden işe işten eve giden biri,çalıştığı yerde erkek yok :) kadın çok :):):):)
çok kişiyle tanıştı,sapık mı çıkmadı,ahlaksızmı çıkmadı,her halttan çıktı...
o beğendi,tamam dedi budur,karşısındaki kaçtı,karşısındaki beğendi o istemedi...
tamdaaa umudunu kaybetti,artık ben nasıl evleneyim derkeennn :) biri çıktı karşısına,abartmıyorum 3 ay sonra nişanlandı 3 ay sonrada nikah şuan 2.5 yıllık evli :)

iste nerdeeeen nere ALLAH bozmasin :) benim teyzemin kizi da öyle tamm artik evde kaldim havalari olusurken 40 yasinda evlendi :) hersey nasip kismet...

iste nerdeeeen nere ALLAH bozmasin :) benim teyzemin kizi da öyle tamm artik evde kaldim havalari olusurken 40 yasinda evlendi :) hersey nasip kismet...

aynen öyle,allah herkese bi kapak uydurmuştur derim ben :) tencere-kapak yanii :)
bazı kapaklar bize küçük gelir bazıları büyük :) en uygunu bulana kadar da deneriz hepsinden...sonunda elbet buluruz..en iyisi dua etmek içimizi rahat tutmak gerisi boşşş hikayee amann :)

tamamda kızlar anne olmak için geç bir yaş . o yaştan sonra çocuk olmaz ki . ben çocuk istiyordum . o yüzden üzülüyorum yaşımın geçmesine .

tamamda kızlar anne olmak için geç bir yaş . o yaştan sonra çocuk olmaz ki . ben çocuk istiyordum . o yüzden üzülüyorum yaşımın geçmesine .

yas kac di? orda biraz dogru diyorsun mesela teyzemin kizi olamadi fakat onda guatr varmis :S bir yandanda hangi ülkedeydi unuttum 50 yas mi neydi yalan olmasin bi teyze hamile kalmis :D ALLAHin hikmeti iste...

üzülme hiç içini rahat tut,sonuçta evlenen her kadın çocuk ister (istisnalar dışında) bende istiyorum :( ama işte zorlada olmuyorkii

yas kac di? orda biraz dogru diyorsun mesela teyzemin kizi olamadi fakat onda guatr varmis :S bir yandanda hangi ülkedeydi unuttum 50 yas mi neydi yalan olmasin bi teyze hamile kalmis :D ALLAHin hikmeti iste...

ben 28 yaşındayım . ama korkuyorum gerçekten . evlenirim evlenmesine ama çocuk şansını kaçırısam çok üzülürüm .

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de seninle aynı duyguları yaşadım. Benim yaşımdakiler evlendi çoluk çocuğa karıştı diye üzülüyodum. Çevrede susmuyor ki bana ''ne zaman evleneceksin'' anneme de ''kızını da evlendir artık'' demeler. bilip bilmeden konuşan çoktu. Koca sanki pazarda satılıyor. Sonrasında kuzenim vesilesiyle eşimle tanıştım. 1 yıl içinde evlendik. Senin de kısmetin biyerlerde seni bekliyor inşallah... Daha sosyal olmaya çalış ve samimi olduğun insanlara şaka ciddi karışık durumunu anlatabilirsin. Ahh çevrende benim kuzen gibi bi çöpçatan olaydı:)

üzülme hiç içini rahat tut,sonuçta evlenen her kadın çocuk ister (istisnalar dışında) bende istiyorum :( ama işte zorlada olmuyorkii

ben 28 yaşındayım . ama korkuyorum gerçekten . evlenirim evlenmesine ama çocuk şansını kaçırısam çok üzülürüm .

kizlar konu sahibinede yazmistim bunu muhakkak yapin insaALLAH, güzel bi abdest alin ALLAHim hayirli bir es niyeti ile cuma suresini günde 5 defa okuyun... :)

ALLAHcc tüm evlenmek isteyenlere hem dunyevi hem uhrevi hayirli bir es nasip etsin...amin

kizlar konu sahibinede yazmistim bunu muhakkak yapin insaALLAH, güzel bi abdest alin ALLAHim hayirli bir es niyeti ile cuma suresini günde 5 defa okuyun... :)

ALLAHcc tüm evlenmek isteyenlere hem dunyevi hem uhrevi hayirli bir es nasip etsin...amin

aminnnnnn.............

ah ahhhh bide şu konu komşu sussa heryerde moral bozmasa ne ayıp şeyler oysaki neden insanların hayatını deşip rencide ederler kul hakkı yahu:19:

bencede kader kismet. bende 28 yasinda evlendim 27 dide nisanlandim. umudumu kaybetmistim oysaki ama nasibinse gelir hintten yemenden misali. esim cok yakisikli ama ovunmek icin yazmiyorum hani durdun durdun turnayi gozunden vurdun.umudunu kaybetme daha grncsin canim cocuk 45 e kadar yolu var dua et insallah tez zamanda evlenirsin hayirlisiyla. evlilik zor oyle kolay degil ama yuvan olsun kim istemez ki ceyizine bakip bakip kendini mutsuz etme sagligin yerinde sukret lutfen. baskalarinin ne dedigi cok mu onemli. belki iki sene sonra buradan yine konu acarsin kocamdan kaynanamdan biktim diye allah korusun da.allah hayirli insanlarla karsilastirsin...

Back
X