- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
hahaha![]()
kızz öyle demeee
valla bişeyi 40 kere dersen o olurmuş baakk diyiimm yaanniii
![]()
ya ne yapayım artık dalga geçiyorum kendi halimle

aslında evde kalmış kelimesi kötü değil ki . sokakta da kalabilirdik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha![]()
kızz öyle demeee
valla bişeyi 40 kere dersen o olurmuş baakk diyiimm yaanniii
![]()
ya ne yapayım artık dalga geçiyorum kendi halimle
aslında evde kalmış kelimesi kötü değil ki . sokakta da kalabilirdik![]()
biz en iyisi hiç bi yerde kalmayalım yazık oluyor
önemli değil canım, yeterki isyan etme. Benim bi arkadaşım da 2 sene önce evlendi ve ev kızıydı, bilirsin ev kızlarına o yaşlarda evde kalmış derler ama kız öyle temiz iyi ve çook yakışıklı biriyle evlendi ki, kendi bile iyiki beklemişim diyor. Dedim ya bunlar nasip işi. Bereketin kısmetin nerden geleceğini bilemezsin ayrıca ben evlendikten sonra kendi mesleğimle ilgili güel de bi iş buldu. Yani kocam resmen benim makus kaderimi değiştirdi. Sen hep şükür de ve allahtan istemekten vazgeçme. Rabbimiz ne diyor " dileği olan yok mu, isteyin de vereyim" iste ki versin![]()
bu yorumunuzun üzerini bunu yazmak istedim cok güzel konuya degindiniz Istemek :)
ALLAHcc dua edip bir sey istendigi zaman RABBIMIZIN 3 cevabi...
ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir...
benim tercihim 3 :)
kalmayalım canımda ben kaldım baksana umut yok . adamda yok çevremde .![]()
kalmayalım canımda ben kaldım baksana umut yok . adamda yok çevremde .![]()
sana bi örnek veriyim :)
benim teyzem 46 yaşında evlendi...
o da çalışan evden işe işten eve giden biri,çalıştığı yerde erkek yok :) kadın çok :):):):)
çok kişiyle tanıştı,sapık mı çıkmadı,ahlaksızmı çıkmadı,her halttan çıktı...
o beğendi,tamam dedi budur,karşısındaki kaçtı,karşısındaki beğendi o istemedi...
tamdaaa umudunu kaybetti,artık ben nasıl evleneyim derkeennn :) biri çıktı karşısına,abartmıyorum 3 ay sonra nişanlandı 3 ay sonrada nikah şuan 2.5 yıllık evli :)
iste nerdeeeen nere ALLAH bozmasin :) benim teyzemin kizi da öyle tamm artik evde kaldim havalari olusurken 40 yasinda evlendi :) hersey nasip kismet...
iste nerdeeeen nere ALLAH bozmasin :) benim teyzemin kizi da öyle tamm artik evde kaldim havalari olusurken 40 yasinda evlendi :) hersey nasip kismet...
tamamda kızlar anne olmak için geç bir yaş . o yaştan sonra çocuk olmaz ki . ben çocuk istiyordum . o yüzden üzülüyorum yaşımın geçmesine .
tamamda kızlar anne olmak için geç bir yaş . o yaştan sonra çocuk olmaz ki . ben çocuk istiyordum . o yüzden üzülüyorum yaşımın geçmesine .
yas kac di? orda biraz dogru diyorsun mesela teyzemin kizi olamadi fakat onda guatr varmis :S bir yandanda hangi ülkedeydi unuttum 50 yas mi neydi yalan olmasin bi teyze hamile kalmisALLAHin hikmeti iste...
üzülme hiç içini rahat tut,sonuçta evlenen her kadın çocuk ister (istisnalar dışında) bende istiyorumama işte zorlada olmuyorkii
üzülme hiç içini rahat tut,sonuçta evlenen her kadın çocuk ister (istisnalar dışında) bende istiyorumama işte zorlada olmuyorkii
ben 28 yaşındayım . ama korkuyorum gerçekten . evlenirim evlenmesine ama çocuk şansını kaçırısam çok üzülürüm .
kizlar konu sahibinede yazmistim bunu muhakkak yapin insaALLAH, güzel bi abdest alin ALLAHim hayirli bir es niyeti ile cuma suresini günde 5 defa okuyun... :)
ALLAHcc tüm evlenmek isteyenlere hem dunyevi hem uhrevi hayirli bir es nasip etsin...amin
kizlar konu sahibinede yazmistim bunu muhakkak yapin insaALLAH, güzel bi abdest alin ALLAHim hayirli bir es niyeti ile cuma suresini günde 5 defa okuyun... :)
ALLAHcc tüm evlenmek isteyenlere hem dunyevi hem uhrevi hayirli bir es nasip etsin...amin