- 23 Ağustos 2012
- 51.393
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.319
- 898
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Nerde hangi ulke
Almanya'dayim sekerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde hangi ulke
Almanya'dayim sekerim.
Hayatınızı buna endekslediğiniz için mutsuzsunuz.Hayat bir eşten,çeyizden ibaret değil.Özgürleşmenin yolu da evlilik değil.Aksine evlilik daha ağır.Başka bir insanın sorumluluğunu da alıyoorsunuz.Daha 21 yaşındayken siz kısmetten evlilikten bahseden akraba kızlarının akli melekelerinden şüphe eder,terslerdim ben olsam.Bir kadın 29 yaşında da olsa 59 yaşında da olsa parmağına yüzük takacak adam bulunur.Önemli olan niteliği.Neye göre geç kaldınız ben anlamadım.Kendi bireysel/manevi doygunluğunuza ulaştınız mı? Gençliğinizin tadını çıkardınız mı? Hayatınızı zenginleştirmek için ne yapıyorsunuz? Hayat oku,evlen,çocuk yap,öl demek mi sizin için? Akışına bırakın,olacaksa olur zaten.Serzenişte bulunmak yersiz.
Tessekkur ederim.. Keske bende 26 olsaydim su an. Yillar gectikce ki zaman gercekten cabuk geciyomus insan umudunu kaybediyo
hayatını buna endekslediğini hangi cümleden çıkardınız çok merak ettim insanın hayatında eksik olan yada canını yakan ne varsa odur onun için o önemli olan.
siz saydıklarınızı yaptınızmı merak ettim sadece
Çeyizleri eskimiş,özgürleşmek istiyormuş falan..Bir daha tane tane okuyun,anlarsınız.Ehh beni merak ettiyseniz,psikoloji okuyorum,yüksek lisans yapacağım,Avrupa turuna çıkmayı düşünüyorum,dans kursuna gidiyorum,çeviri yapıyorum,takı tasarlıyorum,arkadaşlarımla sabahlıyorum...Bitmedi.Daha yapacağım çok şey var.Kendi manevi doygunluğuma ulaşmadım henüz.Evlenmiş olmak için evlenmeyeceğim.Kendisine de zaten akışına bırakın,olacaksa olur dedim,otur da derdine yan demedim.Üzülebilir tabii,ama hayat bu,belli olmaz,aniden aşık olmuş bakarsınız.Kendine boştan yere eziyet etmesin bunu demeye çalışıyorum.
Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .
şu dans kursunu bende hep istemişimdir ama çok çekindim nedense yahu, bu yaşta ne işin var dedim kendi kendime
Konu sahibine gelince bence 29 geç bir yaş değil ve sanırım bunu takıntı haline getirdiğiniz için olmuyor.
Benim merak ettiğim bir sosyal aktiviteniz var mı? veya geçmişteki ilişkileriniz nasıldı genel olarak?
Belki davranışlarınızdan kaynaklı olabilir diye düşündüm bir an.
Bu konularda aceleci davranıyorsanız eğer, karşı tarafı soğutuyor olabilirsiniz belkide.
Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .
Çeyizleri eskimiş,özgürleşmek istiyormuş falan..Bir daha tane tane okuyun,anlarsınız.Ehh beni merak ettiyseniz,psikoloji okuyorum,yüksek lisans yapacağım,Avrupa turuna çıkmayı düşünüyorum,dans kursuna gidiyorum,çeviri yapıyorum,takı tasarlıyorum,arkadaşlarımla sabahlıyorum...Bitmedi.Daha yapacağım çok şey var.Kendi manevi doygunluğuma ulaşmadım henüz.Evlenmiş olmak için evlenmeyeceğim.Kendisine de zaten akışına bırakın,olacaksa olur dedim,otur da derdine yan demedim.Üzülebilir tabii,ama hayat bu,belli olmaz,aniden aşık olmuş bakarsınız.Kendine boştan yere eziyet etmesin bunu demeye çalışıyorum.
Bence yuva kurmayı istemek yadırganacak bir durum değil.
Kimisi bireysel olarak hayatını yaşamaktan mutlu olur, kimisi bunu bir yalnızlık olarak görür bir yuva kurup yavrularıyla yaşama düşüncesinden mutlu olur, kendi mutluluk fikrimizi başkalarına dayatmamıza gerek yok.
Artı, bekarlığında evliliğinde farklı farklı güzellikleri ve sıkıntıları var, hiçbiri %100 mutluluk sağlamaz. İkisini de yaşamış biri olarak söylüyorum bunu.
Başlığa atfen, "herşey için çok geç değil" demek istiyorum çevremdeki örneklere bakarak.. Akrabalarımdan iki bayan 33 ve 35inde evlendiler şuan birinin 2 birinin 3 çocuğu var, eşleri beklediklerine değecek kadar iyi ve donanımlı insanlar çok şükür mutlular.. Ümidinizi canlı tutmanıza vesile olur düşüncesiyle paylaştım..
Belcika :)) sekerim
Herkezin yasam tarzlari imkanlari farkkidir bunuda unutmayin.. Eger o dediklerinizi yapiyosaniz belli basli imkanlardan dolayi sahipsiniz... Insanin oturdugu yer cevre aile yapisi cogu seye imkan vemiyo bazen.. Insan istedigi herseyi yapamiyo.. Psikoloji okuyan biri olarak bunuda anlarsiniz sanirim