• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERSEY ICIN COKMU GEC ARTIK.. Yas 29 :(((((

bu yaziyi evlen demeyen cevre disinda ben yazmis olabilirdim. hakkimizda hayirlisi

benim çevremde hepsi evlenme diyor arkaaşlarım . yada şöle düzgün paralı birini bul evlen yoksa otur evinde diyorlar:1:
ama akrabalardan var . hatta yengem kuzenimin düğününde 30 yaşından sonra zor bak bizim komşumuz ezcazcı hanım evlenmemiş bıdı bıdı bıdı konuştu . o an içim cız etti okadar üzüldüm ki . kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi konuştu üstüme alındım ki bana gönderme yapmıştı zaten . yani aslında çok takmıyorum ama yinede insanların bu tür yorumları etkliyor belkide hassas bir anımdı bilmiyorum ..:1:

:)))))))))) bekarliktada baska insanlarin derdini cekiyo insan.. Bekarlikta dert bakma sen :))))))

o da doğru :1: bak mesela şuan bi sinemaya gitmek isterdim haniiii ama olmuyor maaleseff kız kısmının bu saatte sokakta ne işi var amanıınnn :27::27:

benim çevremde hepsi evlenme diyor arkaaşlarım . yada şöle düzgün paralı birini bul evlen yoksa otur evinde diyorlar:1:
ama akrabalardan var . hatta yengem kuzenimin düğününde 30 yaşından sonra zor bak bizim komşumuz ezcazcı hanım evlenmemiş bıdı bıdı bıdı konuştu . o an içim cız etti okadar üzüldüm ki . kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi konuştu üstüme alındım ki bana gönderme yapmıştı zaten . yani aslında çok takmıyorum ama yinede insanların bu tür yorumları etkliyor belkide hassas bir anımdı bilmiyorum ..:1:

benim yengemde bana demiştiii millet evleniyor,çoluk çocupa karışıyor , sen hala okuyorsun diye :1: (o zaman 25 yaşındaydım :1:) bende baya bi paralamıştım sonra bi daha tek kelime etmedi :)

Benim hayatimda senden farksiz degil.. O kapali dedigin yasam bendede mevcut.. Cevresizlikten ve yasam tarzindan olmuyo diye dusunuyorum bide tabiki kismet meselesi.

çevrenin etkisi çok var bence . düşünsene seni kimse görmüyor kim beğenicek . tabi kısmet herşey ama bazı faktörler var . birde kriter meselesi . yani çok yüsek beklentiler yoksa evlilik kolay . ama yüksekse beklentiler biraz zor :17:

o da doğru :1: bak mesela şuan bi sinemaya gitmek isterdim haniiii ama olmuyor maaleseff kız kısmının bu saatte sokakta ne işi var amanıınnn :27::27:

:))) aileyle beraber yasayinca onlarada ayak uydurmak zorundayiz.. Psikolojik hasta bi ablam var onun derdini cekecegime 10 koca derdi cekseymisim mesela.. Bekarlik herzamanda sultanlik degil kisiye gore hayata gore degisir

benim yengemde bana demiştiii millet evleniyor,çoluk çocupa karışıyor , sen hala okuyorsun diye :1: (o zaman 25 yaşındaydım :1:) bende baya bi paralamıştım sonra bi daha tek kelime etmedi :)

ben cevap vermedim hıhı dedim geçtim .muhattab bile olmam bu tür insanlarla . kendi evlenmiş ne olmuş . yıllarca çekti dayımın kahrını . boşversene :1:

:))) aileyle beraber yasayinca onlarada ayak uydurmak zorundayiz.. Psikolojik hasta bi ablam var onun derdini cekecegime 10 koca derdi cekseymisim mesela.. Bekarlik herzamanda sultanlik degil kisiye gore hayata gore degisir

:( buna bişey diyemiyorum

ben cevap vermedim hıhı dedim geçtim .muhattab bile olmam bu tür insanlarla . kendi evlenmiş ne olmuş . yıllarca çekti dayımın kahrını . boşversene :1:

ikimizin yengesi de aynı mı acaba :1:
ben dayanamam öyle,bi karar vermişim kime ne ister okurum ister çocuk yaparım
ama ben ikisini birden seçtim çocukta yaparım kariyerdeee :1:

çevrenin etkisi çok var bence . düşünsene seni kimse görmüyor kim beğenicek . tabi kısmet herşey ama bazı faktörler var . birde kriter meselesi . yani çok yüsek beklentiler yoksa evlilik kolay . ama yüksekse beklentiler biraz zor :17:

Inan hic buyuk kritrrlerim yok..

aynen . çocuk gibi kös kös altıda en geç eve girmek koyuyor . ben beşte işten çıkarım otobüse atlar beşi çeyrek geçe evdeyim . yarım saat geciksem hemen annem arar . hafta sonu bir kız arkadaşım var oda bekar onla gezmeye çıkarız bazen . lafa dalıp biraz gecikeyim eve annem burnumdan getirir . bağırır eder trip atar . bu yaşta bunları çekmek hoş değil . ama ne yapalım .:52:

ikimizin yengesi de aynı mı acaba :1:
ben dayanamam öyle,bi karar vermişim kime ne ister okurum ister çocuk yaparım
ama ben ikisini birden seçtim çocukta yaparım kariyerdeee :1:

benim yengem kıskançlığından dedi seninkide öyle demiştir . boşverr . kimsenin ağzına bakarak başımı yakamam .

aynen . çocuk gibi kös kös altıda en geç eve girmek koyuyor . ben beşte işten çıkarım otobüse atlar beşi çeyrek geçe evdeyim . yarım saat geciksem hemen annem arar . hafta sonu bir kız arkadaşım var oda bekar onla gezmeye çıkarız bazen . lafa dalıp biraz gecikeyim eve annem burnumdan getirir . bağırır eder trip atar . bu yaşta bunları çekmek hoş değil . ama ne yapalım .:52:

Ayrida yasamak bize ters :) ya evlencez ya uymak zorunda olcaz

Inan hic buyuk kritrrlerim yok..

benim var maalesef . hatta düşürmeye çalışıyorum yok olmuyor mutlu olamıyorum öle .illa bazı kriterlerim var onlar olcak . fiziken mesela illa esmer uzun boylu geniş omuzlu olcak . yoksa hoşlanamıyorum arkadaş yok yani yok . birde eğitim önemli benim için . böle böle evde kaldık işte:1:

bu senaryo bana çok tanıdık geldi
bi keresinde (o zaman 2 telim vardı) telefonla müzik dinliyorum,okuldan gelirken,diğer tel de sessizde idi normal olarak duymamışım,bi baktım ki anneemm tamm 35 kere aramışşş!telin şarjını yemiş bitirmiş!
neyse eve geliyorum inadına da teli açmıyorum,merdivenlerdeyim halaaa arıyorrrr
açtı kapıyı beni görünce teli bıraktı elinden
ya dedim anne iyi misin sen?neden beni 40 defa arıyorsun?
(yalan değil bu)
e geç kaldın
sadece 10 dakka geç kaldım hani 18.40 değil 18.50 saat
dedim sana inanamıyorum bi daha bunu yaparsan teli komple kapatırım,insaf ya,trafik vardır bilmem ne vardır bişey olmuştur
çok kızmıştım

benim yengem kıskançlığından dedi seninkide öyle demiştir . boşverr . kimsenin ağzına bakarak başımı yakamam .

valla benimkisi patavatsızlığından yaptığı için iplemiyorum :)

Son düzenleme:
benim var maalesef . hatta düşürmeye çalışıyorum yok olmuyor mutlu olamıyorum öle .illa bazı kriterlerim var onlar olcak . fiziken mesela illa esmer uzun boylu geniş omuzlu olcak . yoksa hoşlanamıyorum arkadaş yok yani yok . birde eğitim önemli benim için . böle böle evde kaldık işte:1:

Bende boya bide bakimli olmasina cok bakiyorum. Bide kendi memleketlim istiyom .. Toplum icinde iyi bo yeri olsun istiyom cokmuki acaba ?

Ah Ah bende 24 yasındayım 21 yasında evlendım eşimle tamam mutluyum cocugumda var maşşallah ama nerde o eski günlerim annem babamı ailemın sıcacık kolları sobamızın basında içtiğimiz çaylar odamda sabahlara kadar oturup keyif yaptığım günlerim... keşkelerle yaşanmıyor ama suankı aklım olsa senın yaslarında evlenırdım .. benımde en güzel genclık yıllarım gurbette evde tek basıma küçük bi sosyal hayat bulunmadığı illerde geçti. Gerçi herşey allahdan elhamdülillah ...

slm cnm
bende 28 yaşındayım ve bekarım :) evlenmeyi ben de istiyorum ama bu işler bazen gerçekten istemekler olmuyor..!
senin bulunduğun durumları bende yaşıyorum,sürekli birilerine bağlı yaşamak,onlar istemezse evden çıkamamak,bişeye karar verdiğinde yine yapamamak ...vs,ama bunlar gelip geçici,insanın sağlığı yerinde olsun inan,herşey olacağına varır,göğsümde kist var,sırf bu olayların stresi sıkıntısı yüzünden kaç gündür acı çekiyorum,ne zamanki sakinleşiyorum acılarım kesiliyor,allah herkese bi eş yazmıştır,bugün olmazsa yarın olur ama mutlaka olur!
ne demişler:
kısmetse gelir yemenden,kısmet değilse ne gelir elden!
hiç kendini hırpalama!

gecmis olsun. cok cok Dogru

Yo sade bi ailem sade bi hayatim sade normal bi isim vardi. Uzaktan hic te öyle senin dedigin gibi durmuyom cirkinde sayilmam.. Ama olmuyo iste galiba eve cok kapandim..

yok cirkin falan degil sadece herseyimizin olmasi bize verdigi özgüven mis ürküten. arkadas cevresinden böyle algilari biliyormus arkadasim gayet normal düsünüyor bu konularda. tabiki herseyi normal olacak diyor.

eve kapanmaktan olur benim de hayatim evden ise isten eve. bi yere cikmak istesem bile cok aciklama gerekiyor, cünkü arkadaslar evli oldgu icin görüsmeler az oluyor. cikmak lazim aslinda. sirf kendimiz icin bile.

bu senaryo bana çok tanıdık geldi
bi keresinde (o zaman 2 telim vardı) telefonla müzik dinliyorum,okuldan gelirken,diğer tel de sessizde idi normal olarak duymamışım,bi baktım ki anneemm tamm 35 kere aramışşş!telin şarjını yemiş bitirmiş!
neyse eve geliyorum inadına da teli açmıyorum,merdivenlerdeyim halaaa arıyorrrr
açtı kapıyı beni görünce teli bıraktı elinden
ya dedim anne iyi misin sen?neden beni 40 defa arıyorsun?
(yalan değil bu)
e geç kaldın
sadece 10 dakka geç kaldım hani 18.40 değil 18.50 saat
dedim sana inanamıyorum bi daha bunu yaparsan teli komple kapatırım,insaf ya,trafik vardır bilmem ne vardır bişey olmuştur
çok kızmıştım

valla benimkisi patavatsızlığından yaptığı için iplemiyorum :)

valla ben anneme birşey diyemiyorum . çok sinirleniyor . hemen üstte çıkıyor . hava kararınca evde olucakmışım . onun yüzünden evde kaldım zaten :1:benim çevremdeki erkekler gezmeden çıkmadan evlenmiyorlar ki .

Back
X