sizi çok iyi anlıyorum. bazı arkadaşlar çok mantıklı şeyler söylüyorlar, evet ama ben de sizin gibi şeyler yaşadım ve "kısmet, zamanı var" kelimeleri insana pek tesselli olmuyor. kendimi övmek için söylemiyorum, hep ortamlarda popüler bir kızdım ama sevgili konusunda şanssızdım hep. hele bir de herkesin "aaa nası sevglin yok" demesi iyice bunalıma sokardı beni. 25 yaşıma kadar doğru düzgün ne sevdim, ne sevildim. insan çok üzülüyor bazıları demiş "evlenmek için mi yaşıyoruz" diye hayır tabi ki ama sevmek, sevilmek için yaşıyorum ben ve bir kere geliyorum bu dünyaya bu güzel duygulardan mahrum kalmak istemiyordum. taaa ki 25 yaşıma kadar ve şimdi evliyim, kızım var Allah'a bin şükür.

evet her şeyin zamanı var ama o zamanı beklerken insan yoruluyor, haklısınız.
öncelikle kendinize güvenmelisiniz, yani sevgilinizin olmaması sizde bir eksiklik olduğunu göstermez. gülümseyin, ışıldayın, bakımlı olun her daim ve imkanınız varsa sosyal ortamlara girin, tanışın insanlarla sadece sevgili olmak, evlenmek için değil. yeni insanlar tanıyınca kendinize gelirsiniz. etrafınıza pozitif bir ışık verdikçe emin olun aklı başında erkeklerin dikkatini çekeceksiniz. inşallah iyi kişiler çıkar karşınıza.