herşey iyi giderken yada gittiğini düşünürken yine nedennn ...

ben kaldıramam bu tür şeyleri denklik isterim o yüzden seni anlıyorum
baştan kestirip atman senin için daha iyi olacak belki de

Bakire değil diye kızları bırakan hödüklerden ne farkınız kaldı? Yapmayın Allah aşkına seviyorsanız bunlar ayrıntıdır. Allah geçmişi affediyor bizim ne haddimize yargılıyoruz ben anlayamıyorum

yeni tanıştığınız. . hoşlanmaya başladığınız birinin kendi ağzından daha önce biriyle bikereliğe mahsus birliktelik yaşadığını duysaydınız :KK43: tepkiniz ne olurdu ?
veya bunu duyduktan sonra konusmaya devam edermiydiniz?
:KK43:

Yahu neden geçmişe bu kadar takılıyorsunuz? Bu da yeni moda oldu. Bu bir ölçüt değil. Konuşurum tabi neden konuşmiyim. Sadece benden bu yönde bir beklentisi olmaması gerektiğini söylerim o kadar. Bir erkeğe geçmişiyle ilgili soracağım iki soru var: Kimsenin bilmediği çocuğun var mı?
Daha önce kötü alışkanlıkların oldu mu?
Gerisinden banane. İnsanlar hata yapıyor diye yüz çevirirsek kimse evlenmesin, sevgili olmasın o zaman. Kadın için de erkek için de geçmiş bir ölçüt olmamalı.
Not: Sevdiğiniz bir erkekle birlikte olsa nefret etmekte haklısınız.

ben sordum arkadaslar bunu dürüst olucaz diye baştan konustuk çünkü ben uzun süreli ilişkim olmasına rağmen bişey yaşamadım en masum şeyler bile olmadı deyince buda çekinerek sıkılarak söyledi .
duyunca ben afalladım baya . . o zamanlar dedi üzüldüğümü fark edince sustunca kapattık ardından msj attım suan senden nefret ediyorum diye :KK43: hakkını helal et hoşcakal dedi ama kestirip atamadım :KK43:
- korkuyorum ya devamı olursa yada ona her bakışımda bunu yapmış olması . .
Ne dusunurdummm?? Bunu bir kez yapmadigini dusunurdum mesela.

Yani nasıl söylediğine bağlı. Pat diye ben daha önce biriyle oldum diyorsa ne bileyim bir durur düşünürüm. Takılacagim konu ne yaşadığı değil nasıl söylediği olur. Benden önceki yaşamı beni ilgilendirmez. Gecmis gitmiş.

Back
X