Hersey iyi zannederken nişanlımdan ayrıldım?

Yok o gün tartismadik bile son anda vazgeçtik haftaya gidelim cok iyiydik babasından patladı Defalarca konuştuk aslında ama fikri değişmedi benim davranışlarımda değiştirmemiş en şikayetçi olduğum şey tartıştıktan sonra dışarı gidiyorduk elimi tutmazdı soğuk gibi hissederdim onada söyledim ben böyleyim sen beni bu hale getiriyosun derdi kendimden emin olsamda sevdiğiniz insan ayrılık için sürekli sizi suclayınca bu sefer siz ugrasıyorsunuz

Babalarımız arkadaştı aynı yerde calismaya başladık babasının isteğiyle mi geldi diye aklıma gelmedi değil ufak büyük ben hiç aileme anlatmadım ama karşı taraf öyle dusunmemis Amin sagolun
Her serde bir hayir var.Şu an ne kadar canın acisada disaridan bizin gördüğümüz gözle goremiyosun kendini.Zamana birak ve dua et bol bol

Kalbini kırmak istemem ama seni sevmiyor . Bak varya kurban kessen yeridir. Her şeyi ailesine anlatan ufacık tartışmada bunu yapan adamın peşinden gitme . Boşanmak daha kötü olacaktı

yok kızz bu boşanmazdı da i kocası anasının evine giderdi bu halaa dönecek diye beklerdi kesin

Bence size karşı bir şey hissetmiyordu, evlenmek için evlenen tiplerden gibi geldi bana. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki evlenmeden gerçek yüzünü görmüş oldunuz.

ev acma durumu oldu düğün günü gelin evinin açılmak istendi açalım eşya yerlestirmeyelim dedim kabul etti sonradan annesi esyayıda koymak istedi tartıştık
Olmuş bitmiş bir şeyi zorlamanın bir anlamı yok da, burada tam olarak ne anlatmak istedin?

Önce nişanlımdan ayrıldım diye konu açıyorsun, sonra da bu konuyu açıyorsun. Sen bir psikologa görün bence!

Önce nişanlımdan ayrıldım diye konu açıyorsun, sonra da bu konuyu açıyorsun. Sen bir psikologa görün bence!
Ne alaka evet ayrıldım zaten ama böyle bir durumda yaşamıştık beraberken sosyal medya konusunda başka insanların düşüncesini merak ettim diye psikolog tavsiyesi almakta iyiymiş

Babalarımız arkadaştı aynı yerde calismaya başladık babasının isteğiyle mi geldi diye aklıma gelmedi değil ufak büyük ben hiç aileme anlatmadım ama karşı taraf öyle dusunmemis Amin sagolun
Ben 6 ay evli kalıp boşanmıştım, boşanırken, onun yaptığı bir çok şeyi ben aileme anlatmazken, o erkek olarak bir de, babasına, evdeki herşeyi anlatmıştı. Tam o an bizim hiçbir zaman '' biz '' olmadığımızı , beni sevmediğini , sahiplenmediğini anlamıştım.

O iş birazda nasip abim yengemle liseden beri görüştüler tam on yıl gidip geliysıuk ailece evlendikten bir yıl sonra boşandılar . Eminim sizde çok duymuşsunuzdr böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…