Hersey iyi zannederken nişanlımdan ayrıldım?

nişan zaten bu tür tartışmalar oluyor mu görüp evlenmeden iyi karar vermek için yapılmıyor mu
amacına uygun olmuş işte
ikiniz de yapamayacağınızı anlaşmışsınız
benim için sorun yoktu,ben ayrılmak istemedim bla bla diyenleri hiç anlamıyorum
senin için yok da karşı taraf için var işte
karşınızdaki dik durup bunu itiraf edemeyecek biriyse evlenilse bile bu işin sonu aldatmaya kadar gidiyor
kendini bu durumlara düşürmeye gerek var mı
seni istemeyeni sen de isteme

Yok durum şöyle aynı iş yerindeydik hergun beraberdik birbirimizi gördük begendik öyle geldiler bize yani 2 ay konuşmayı yeterli gördük o zaman bizde istemiştik şimdi düşününce bakınca yeterli degilmis

Siz mi yeterli gördünüz? Yoksa babalarınız mı yeterli gördü? Sizi uygun gören onlar,ilk buluşmadan evlenme tarihi seçsin diye buyuran onlar,kavga ettiğinizde de yine işin içinde olan onlar. Oldu olacak babalarınız evlenseydi? :) Bence kendi hayatının iplerini eline almalısın.

Dediğim gibi benim açımdan işte gördüm begendim babalarda arkadaştı benim işime geldi aslında ama karşı taraf için öyle değilmiş belliki babasının isteğiyle gelmiş ben her zaman yetişkin olduğumuzu ailesine anlatmaması gerektiğini kararları kendimiz almalıyız diye söyledim ama nafile böyle tercih etti kötü ben oldum olsun bakalım :))

Babasının isteğiyle karar verilen evlilikten hayır gelmez. Yine babasına herşeyi anlatan adamdan da hayır gelmez. Boşverin, şimdi zor gibi ama en iyisi olmuş.

Dışardan bir gözle kendi görüşlerimi yazayım: nişanlınız her ne kadar tanıştığınızda sizi beğensede aşkla başlamamış. Biraz istek biraz baba gönlü olsun derken bugunlere gelmişsiniz. Evliliğe az kalana kadar yapabilirim diye düşünmüş ama vakit yaklaştıkça strese girmiş ve yapamayacağına karar vermiş. Küçük birsebepten ayrıldığınızı düşünüyorsunuz ancak o sebep bir bahane. Şükür ki sizi gerçek anlamda istemeyen bir adamla evlenmemişsiniz. Eğer bu evlilik olsaydı sizin her şeyinizi o kişiye batardı. Soğuk soğuk kavga dövüş yürütürdünüz ancak. Siz şimdi sakince oturun isyan etmeyi ve şükredin. Hayat sizin karşınıza size aşık bir adam çıkaracak. Ve o gun anlayacaksınız bu iş neden olmamış

karşı taraf istememiş. içinde her şeyi büyüterek aileye anlatıp haklı çıkmak istemiş. aile de oğlumuz ne kadar sıkıntı çekmiş strese girmiş diyerek oğullarının arkasında durmuş. olayın özeti sonuç olarak oğlumuz sizinle evlenmek istememiş sevmemiş ve en az zararla sizden kurtulmuş. üzgünüm. önünüze bakın

Bu nasıl oğlanmış bu kızla olmaz dememiş de yok saçları dökülmüş yok tartışmanızı anlatmış… o da seninle yaşıt mı? Anlaşamadık biz, olmayacak de bitir. Yakışanı budur yani.

Aranızdaki her şeyi ailesine anlatan adamdan koca olmaz sana da hayır gelmezdi. Şimdi zor ama kurtulduğunu ileride evlenince anlayacaksın. Üstelik senden vazgeçmiş biri için kendini harap etme

Demekki nisanliniz bahane arıyormuş bitirmek için sizde üzerine düşmeyin arayarak msj atarak hakkınızda böylesi hayirliymis önünüze bakın

Buna benzeri arkadaşımın başına geldi ama düğüne 2 gün vardı artı kendileri sevgiliydi 1 yıllık sevgililik süredi sonrası söz nişan olaylarına girmişlerdi 1 yılda nişanlı kaldılar erkeğin ailesi istemiyordu sürekli sorun çıkarmaya çalışıyorlardı, en son düğüne 2 gün kala saçma sapan bi sebepten tartıştılar kız normal zannederken çocuğun babası arayıp nişanı atıyoruz dedi kız perişan oldu tabi aradan 4 yıl geçti çocuk hala aklına estikçe arıyor soruyor sonra bizden olmaz diyip vazgeçiyor kızında hayatını aklını karıştırıp duruyor. Size en iyi tavsiyem sakın arkasında gitmeyin sosyal medyada hiç bi yerde olmayın merak etsin sizi gerçekten seviyorsa düşer peşine ama ya ana kuzusu ya sizin kadar sevmiyor yada evlilikten korkuyor bu sebeplerin hiç birisi de sizin suçunux değil

çok haklı benim de nişanlı iken böyle sorunlarım çok oldu evliyiz ve her kavgada boşanma eşiğine geldik keşke diyorum nişanlı iken ayrılsaydık hatta nikaha bir hafta kala beni terk etmişti konuştuk ettik barıştık keşke barışmasaydık o zaman ayrılık en hayırlısı imiş

Babası söyledi bunu oğluda onayladı öyle görmüşler beni diye 1.5yas kucuktu

Babası söyledi bunu oğluda onayladı öyle görmüşler beni diye 1.5yas kucuktu
Aile normal değil..adam hiç normal değil..seni dert sahibi yaparlardı bu insanlar ..sonra kızın zaten psikolojisi bozukmuş ,bizim oğlan kandırıldı derlerdiama sende de durumu kabul etmiş ,anlamış ,sindirmiş kadın ruh halini göremedim.Sanırım çok yeni herşey ..sanki herkese kendini anlatmaya çalışma sürecindesin .Ablan olarak söyleyeyim bu adamdan koca moca olmaz..laf olsun/yaşımız geldi diye evlenecektiniz çok belli ancak adam aile kurabilecek olgunlukla değilse o evlilik çekilmez olur..zaten sende görmüşsün senin yanında dimdik durabilecek bir erkek değilmiş..zihninden de çıkar evindeki sohbetten de

Çabalıyorum kendimi biliyorum ama çok sevmiştim karşımdaki de sürekli beni suçladığı için ne kadar kendimi bilsemde o psikolojiden cıkamadım elbette hatalarım oldu ama ne bilim kimsenin psikolojisine de bu kadar etki ettiğimi bilmiyordum tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

Nisanlisiyla arasinda gecenleri babasina anlatan erkek mi????? Git iki rekat şükür namazi kıl bence
Belki de farkettiler ve sordular ne oluyor diye. Saçları dökülmüş psikolojisi bozulmuş doğruysa. Herkesin çocuğu kendine kıymetli. Kıza bunlar olsa ailenle paylaş ailen arkanda dursun derdik. Erkek paylaşınca hemen gitmiş anlatmış oluyor. Konu sahibi ısrarla küçücük şeyler ufacık sorunlar biz aramızda halletmiştik diyor. Tam bilmeden taraf olmak istemem. Nedir bu küçücük sorunlar mesela? Erkek de bir bilene büyüğüne danışmak ister, nişanlıyken bunlar olur mu düzelir mi diye. Bunun nesi kötü?

Tabiki her evlat kıymetli ama bende kıymetliydim birkaç kez eve geldim ağlayarak Babam aramak istedi aratmadım biz kendimiz hallederiz diye karıştırmadim ev acma durumu oldu düğün günü gelin evinin açılmak istendi açalım eşya yerlestirmeyelim dedim kabul etti sonradan annesi esyayıda koymak istedi tartıştık sonra onada tamam dedim bunu unutmadı neymiş ilkinde tamam dememisim kavga etmişiz kendisinin ağzıyla yazıyım küçücük şeyden tartışıyoruz ya büyük şeyler olursa ben sinirliymisim o sakın gördük sakinligini herseyi yıktı gitti saygı duyuyorum ama kötü ihtimallerle hayatta yasanmazki inanın özellikle son günler bana çok yakındı hiç psikolojisi bozuk gibi değildi ailesinin yazık tabi bazı şeylerden hiç haberi yoktu hep kötüler anlatilmis

Yani nişanlıniz kendi kafasında bazı şeyleri düşünmüş ve böyle bir karar almış.Mantik kullanmış sadece duygusal olarak düşünmemiş böyle insanların fikrini değiştirmek zordur.Tartismalariniz asilmayacak şeyler miydi

Bana göre değildi ki zaten hiç uzun süre küs kalmadık sadece anlık uzuyordu ama ben hiç ona kin tutmamıstım aşilmayacak bisey olduğunu düşünmediğim için hep ayrilmak istemedim zaten dediğim gibi ayrılığa kadarda zaten iyiyiz zannediyordum ben onun kafada bitmiş ama yansıtmadı bi açık beklemiş birine danışmansı çok doğal ama hep suçlayarak yapmıs danısmamıs ki zaten Bana karsida öyleydi hep beni hatalı gördü bu sefer benim psikoloji bozuldu böyle bi durumda ne yapsam olmadı yinede uzuluyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Önyargılı yaklaşmış bana sorarsanız böyle birinden kurtulmanız iyi olmuş insan hiç mi dinlemez kafada bitirip uzaklaşmak nedir birden üstelik tartismasaniz gelinlik bakicaktiniz ani dönüşleri var tehlikeli biri bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…