Ya yanlış anlama ama senin kendi fikrin,iraden yok mu? Bunu laf sokmak ya da ezmek için söylemiyorum ama daha ilk kez gördüğün insanla yangından mal kaçırır gibi söz,möz,evlilik işlerini konuşmak çok abes ya. Hadi onun babası belliki oğluna saygı duymuyor,senin baban da mı senin isteklerine saygı duymuyor? Hiç mi sormadı sana kızım ister misin diye? Ya da sen demedin mi baba noluyoruz,dün bir bugün iki,ben karşımdakini iyice tanımak istiyorum diye? Böyle iş mi olur canım.
Siz mi yeterli gördünüz? Yoksa babalarınız mı yeterli gördü? Sizi uygun gören onlar,ilk buluşmadan evlenme tarihi seçsin diye buyuran onlar,kavga ettiğinizde de yine işin içinde olan onlar. Oldu olacak babalarınız evlenseydi? :) Bence kendi hayatının iplerini eline almalısın.Yok durum şöyle aynı iş yerindeydik hergun beraberdik birbirimizi gördük begendik öyle geldiler bize yani 2 ay konuşmayı yeterli gördük o zaman bizde istemiştik şimdi düşününce bakınca yeterli degilmis
Dediğim gibi benim açımdan işte gördüm begendim babalarda arkadaştı benim işime geldi aslında ama karşı taraf için öyle değilmiş belliki babasının isteğiyle gelmiş ben her zaman yetişkin olduğumuzu ailesine anlatmaması gerektiğini kararları kendimiz almalıyız diye söyledim ama nafile böyle tercih etti kötü ben oldum olsun bakalım :))Siz mi yeterli gördünüz? Yoksa babalarınız mı yeterli gördü? Sizi uygun gören onlar,ilk buluşmadan evlenme tarihi seçsin diye buyuran onlar,kavga ettiğinizde de yine işin içinde olan onlar. Oldu olacak babalarınız evlenseydi? :) Bence kendi hayatının iplerini eline almalısın.
Demekki nisanliniz bahane arıyormuş bitirmek için sizde üzerine düşmeyin arayarak msj atarak hakkınızda böylesi hayirliymis önünüze bakınSöyle soyliyim düğün günü gelin evinin açılmasını istediler ilk başta kabul etmedim trip yedim sonra kabul ettim aramız bozulmasın diye neymiş ilk dediklerinde onu anlamamışım evet dememiştim sonradan demişim büyük sorunsa peki saygı duyuyorum en basiti bu bu arada arada
Babası söyledi bunu oğluda onayladı öyle görmüşler beni diye 1.5yas kucuktuBu nasıl oğlanmış bu kızla olmaz dememiş de yok saçları dökülmüş yok tartışmanızı anlatmış… o da seninle yaşıt mı? Anlaşamadık biz, olmayacak de bitir. Yakışanı budur yani.
Aile normal değil..adam hiç normal değil..seni dert sahibi yaparlardı bu insanlar ..sonra kızın zaten psikolojisi bozukmuş ,bizim oğlan kandırıldı derlerdiBabası söyledi bunu oğluda onayladı öyle görmüşler beni diye 1.5yas kucuktu
Çabalıyorum kendimi biliyorum ama çok sevmiştim karşımdaki de sürekli beni suçladığı için ne kadar kendimi bilsemde o psikolojiden cıkamadım elbette hatalarım oldu ama ne bilim kimsenin psikolojisine de bu kadar etki ettiğimi bilmiyordumAile normal değil..adam hiç normal değil..seni dert sahibi yaparlardı bu insanlar ..sonra kızın zaten psikolojisi bozukmuş ,bizim oğlan kandırıldı derlerdiama sende de durumu kabul etmiş ,anlamış ,sindirmiş kadın ruh halini göremedim.Sanırım çok yeni herşey ..sanki herkese kendini anlatmaya çalışma sürecindesin .Ablan olarak söyleyeyim bu adamdan koca moca olmaz..laf olsun/yaşımız geldi diye evlenecektiniz çok belli ancak adam aile kurabilecek olgunlukla değilse o evlilik çekilmez olur..zaten sende görmüşsün senin yanında dimdik durabilecek bir erkek değilmiş..zihninden de çıkar evindeki sohbetten de
Belki de farkettiler ve sordular ne oluyor diye. Saçları dökülmüş psikolojisi bozulmuş doğruysa. Herkesin çocuğu kendine kıymetli. Kıza bunlar olsa ailenle paylaş ailen arkanda dursun derdik. Erkek paylaşınca hemen gitmiş anlatmış oluyor. Konu sahibi ısrarla küçücük şeyler ufacık sorunlar biz aramızda halletmiştik diyor. Tam bilmeden taraf olmak istemem. Nedir bu küçücük sorunlar mesela? Erkek de bir bilene büyüğüne danışmak ister, nişanlıyken bunlar olur mu düzelir mi diye. Bunun nesi kötü?Nisanlisiyla arasinda gecenleri babasina anlatan erkek mi????? Git iki rekat şükür namazi kıl bence
Tabiki her evlat kıymetli ama bende kıymetliydim birkaç kez eve geldim ağlayarak Babam aramak istedi aratmadım biz kendimiz hallederiz diye karıştırmadim ev acma durumu oldu düğün günü gelin evinin açılmak istendi açalım eşya yerlestirmeyelim dedim kabul etti sonradan annesi esyayıda koymak istedi tartıştık sonra onada tamam dedim bunu unutmadı neymiş ilkinde tamam dememisim kavga etmişiz kendisinin ağzıyla yazıyım küçücük şeyden tartışıyoruz ya büyük şeyler olursa ben sinirliymisim o sakın gördük sakinligini herseyi yıktı gitti saygı duyuyorum ama kötü ihtimallerle hayatta yasanmazki inanın özellikle son günler bana çok yakındı hiç psikolojisi bozuk gibi değildi ailesinin yazık tabi bazı şeylerden hiç haberi yoktu hep kötüler anlatilmisBelki de farkettiler ve sordular ne oluyor diye. Saçları dökülmüş psikolojisi bozulmuş doğruysa. Herkesin çocuğu kendine kıymetli. Kıza bunlar olsa ailenle paylaş ailen arkanda dursun derdik. Erkek paylaşınca hemen gitmiş anlatmış oluyor. Konu sahibi ısrarla küçücük şeyler ufacık sorunlar biz aramızda halletmiştik diyor. Tam bilmeden taraf olmak istemem. Nedir bu küçücük sorunlar mesela? Erkek de bir bilene büyüğüne danışmak ister, nişanlıyken bunlar olur mu düzelir mi diye. Bunun nesi kötü?
Yani nişanlıniz kendi kafasında bazı şeyleri düşünmüş ve böyle bir karar almış.Mantik kullanmış sadece duygusal olarak düşünmemiş böyle insanların fikrini değiştirmek zordur.Tartismalariniz asilmayacak şeyler miydi6 aylık nişanlıydım düğüne 2 ay kala ayrıldık.Cok büyük sorunlarımız yoktu birkaç kez tartıştık ben önemsemiyordum insanlık hali olur diye ama karşı tarafın içinde korku oluşmuş ufacık şeylerden tartışıyoruz ya boşanmak istersem ileride diye tabi bundan ayrıldıktan sonra haberim oldu.Tartıstıgımız birgün ailesine aramızda olan herseyi anlatmış ufacık şeyi bile haberim yoktu anlattığından aramız düzelmisti babası babama oğlumun saçı dökülüyor psikolojisi bozuldu dedi.Şok oldum hemen nişanlımı aradım.Babanla konuş ben konuştum bizim aramız iyi artık düzeldik diye hiçbir şey söylemedi.Beni evde öyle görmüşler diye babasını onayladı birde.Seviyor musun diye sordum birkaç kez cevaplamadı bitirelim dedim tamam dedi.Yine sok oldum iyiydik çünkü beklemiyordum hatta o gün gelinliğe bakmaya gidecektik O sinirle mesajlar attım ama sonradan pişman olup düzeltmek istedim kabul etmedi hep beni suçladı bi haber terkedilen ben suçlanan yine ben hep kendimi eleştirdim zaten ama bi özür bile dilemedi benden aksine bilerek arkanda durmadım umudum kalmamıştı dedi ama ben aptal hala seviyorum ve unutamıyorum ama karşı taraf ona yazdıklarımı bahane ediyor biz o yüzden ayrılmadık diyorum anlamak istemiyor ne yapmam lazım unutmak istiyorum gurur yapıyorum ama olmuyor defalarca konuşmaya çalıştım bi adım öteye gidemedim çok çıkmazdayım ?
Bana göre değildi ki zaten hiç uzun süre küs kalmadık sadece anlık uzuyordu ama ben hiç ona kin tutmamıstım aşilmayacak bisey olduğunu düşünmediğim için hep ayrilmak istemedim zaten dediğim gibi ayrılığa kadarda zaten iyiyiz zannediyordum ben onun kafada bitmiş ama yansıtmadı bi açık beklemiş birine danışmansı çok doğal ama hep suçlayarak yapmıs danısmamıs ki zaten Bana karsida öyleydi hep beni hatalı gördü bu sefer benim psikoloji bozuldu böyle bi durumda ne yapsam olmadı yinede uzuluyorumYani nişanlıniz kendi kafasında bazı şeyleri düşünmüş ve böyle bir karar almış.Mantik kullanmış sadece duygusal olarak düşünmemiş böyle insanların fikrini değiştirmek zordur.Tartismalariniz asilmayacak şeyler miydi
Önyargılı yaklaşmış bana sorarsanız böyle birinden kurtulmanız iyi olmuş insan hiç mi dinlemez kafada bitirip uzaklaşmak nedir birden üstelik tartismasaniz gelinlik bakicaktiniz ani dönüşleri var tehlikeli biri benceBana göre değildi ki zaten hiç uzun süre küs kalmadık sadece anlık uzuyordu ama ben hiç ona kin tutmamıstım aşilmayacak bisey olduğunu düşünmediğim için hep ayrilmak istemedim zaten dediğim gibi ayrılığa kadarda zaten iyiyiz zannediyordum ben onun kafada bitmiş ama yansıtmadı bi açık beklemiş birine danışmansı çok doğal ama hep suçlayarak yapmıs danısmamıs ki zaten Bana karsida öyleydi hep beni hatalı gördü bu sefer benim psikoloji bozuldu böyle bi durumda ne yapsam olmadı yinede uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?