Hersey iyi zannederken nişanlımdan ayrıldım?

O iş birazda nasip abim yengemle liseden beri görüştüler tam on yıl gidip geliysıuk ailece evlendikten bir yıl sonra boşandılar . Eminim sizde çok duymuşsunuzdr böyle şeyleri
Arada böyle tek tük çıkabilir tabiki her şey nasip ama. Hiç 8 ayda evlenmekle 1-2 yıl tanıyıp evlenmek bir olur mu? Her zaman için risk daha fazla bence 1.durumda.

Bir aya kalmadan başkasıyla nişanlandığını duyacaksınız gibime geliyor
Kesinlikle öyle
Zaten babasının zoruyla olmuş şimdi bir başkasını buldu bu kızı terk etti onu bunu bahane ediyor oysa ki öyle değil sevmiyor evlenmek istemiyor yenisiyle pat diye evlenecek.

Siz şoktasınız, mantıklı düşünemiyorsunuz. Kim haklı, kim haksız, kim kimi kandırmış, kim kimi doldurmuş bir kenara bırakın. Sizin bir kavga etmeniz bir barışmaya çalışmanızın sebebi bu. Size vereceğim tavsiye önce kendinize dönmeniz, ayrılığı kabullenmenizdir. O düğün olmayacak. Bunu bir kabul edim. Ağlamak isteyeceksiniz, ağlayın. Tez zamanda acınız diner inşallah.

Sizi sevmiyor istemiyor özür dilese kabul edecek misiniz gerçekten? ileride boşanırsanız evlenseniz bile kendi kendine tribe gireceği kafasına göre ayrılacağı kesin bu anlattığınız kişinin okurken sinir oldum kendisine kusura bakmayn böyle yazdığım için ama size ilgi göstermezsen ki bitirelim deyince tamam diyen birini sevseniz de zamanla soğursunuz zaten. Çıkmazda değilsiniz çıkın oradan direk

Bana biraz ayrılığa bahane arıyormuş bulunca da fırsatı değerlendirmiş gibi geldi. Belli ki gitmek istiyor, yol verin gitsin.

Babalarımız arkadaştı aynı yerde calismaya başladık babasının isteğiyle mi geldi diye aklıma gelmedi değil ufak büyük ben hiç aileme anlatmadım ama karşı taraf öyle dusunmemis Amin sagolun
Benimde kayinbabam babamın yakın arkadaşı. Yemin ederim rezillik yaşadım senelerce. İyi olmuş kurtulmuşsun. Kendine değer ver kardeşim. Kimse sana sen kadar dost değil. Yarın öbür gün aynaya baktığında kendine saygısı kalmamış bı insan olursun. Sınırların olsun...

Babam hep der ki "nikah masasında bile içinden bir ses yapma diyorsa kalk git".
O yüzden çocuğa hak verdim.
Olmuyor demek ki, belki sadece ana kuzusu,ailesi ayrılsın istedi , belki ani öfke patlamalarinizdan rahatsız olmuştur,bir ömür böyle hır gür mu geçecek diye korkmuştur.
O sinirle mesajlar attım ama sonradan pişman olup düzeltmek istedim kabul etmedi
Ben de olsam sinirlenince,kalbi kırılınca, istemediği şeyler olunca taramalı tüfek gibi yaralamak için sonra pişman olacağı laflar söyleyen bir insanla aşkımdan ölsem evlenmek istemezdim. Çünkü bu bir karakter özelliği. Demek ki evlensek de her kavgada sayacak,dökecek sonra öpüşüp barışmak isteyecek. Böyle bir ev hayatım olacağına bekar hayatimda kalayım daha iyi.
O yuzden bence de çocuk iyi yapmış .
Şimdi üzülüyorsun ama böyle bir evlilikten sen de mutlu olmazdın zaten.
Evdeki her şeyi bana anlatıyordu dedin ya. İşte o ishal ağızdan. İnan ki senin her şeyini de ailesine anlatıyordur. Benim de bir ex vardı, adam benle dedikodu yapmayı severdi neler neler bilirdim ailesi hakkında. Ayrılınca öğrendim ki benim hayatım hakkında da ailesi neler neler biliyormuş. Attığım adımı ,söylediğim cümleyi yetiştirmiş gerizekalı. Gerçek yüzünü çok çirkin bir şekilde ogrendim ve çok inançlı biri olmamama rağmen oturdum şükür namazı kıldım:)))
Bence sen de aynısını yap. Zararın neresinden dönsen kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…