Babam hep der ki "nikah masasında bile içinden bir ses yapma diyorsa kalk git".
O yüzden çocuğa hak verdim.
Olmuyor demek ki, belki sadece ana kuzusu,ailesi ayrılsın istedi , belki ani öfke patlamalarinizdan rahatsız olmuştur,bir ömür böyle hır gür mu geçecek diye korkmuştur.
O sinirle mesajlar attım ama sonradan pişman olup düzeltmek istedim kabul etmedi
Ben de olsam sinirlenince,kalbi kırılınca, istemediği şeyler olunca taramalı tüfek gibi yaralamak için sonra pişman olacağı laflar söyleyen bir insanla aşkımdan ölsem evlenmek istemezdim. Çünkü bu bir karakter özelliği. Demek ki evlensek de her kavgada sayacak,dökecek sonra öpüşüp barışmak isteyecek. Böyle bir ev hayatım olacağına bekar hayatimda kalayım daha iyi.
O yuzden bence de çocuk iyi yapmış .
Şimdi üzülüyorsun ama böyle bir evlilikten sen de mutlu olmazdın zaten.
Evdeki her şeyi bana anlatıyordu dedin ya. İşte o ishal ağızdan. İnan ki senin her şeyini de ailesine anlatıyordur. Benim de bir ex vardı, adam benle dedikodu yapmayı severdi neler neler bilirdim ailesi hakkında. Ayrılınca öğrendim ki benim hayatım hakkında da ailesi neler neler biliyormuş. Attığım adımı ,söylediğim cümleyi yetiştirmiş gerizekalı. Gerçek yüzünü çok çirkin bir şekilde ogrendim ve çok inançlı biri olmamama rağmen oturdum şükür namazı kıldım:)))
Bence sen de aynısını yap. Zararın neresinden dönsen kardir