Arkadaşlar derdimi size tam olarak nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama beni çooook düşündüren ,yardım ve fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacımın oldugu bir konu ... Benim kardeşim şuan 17 yaşında genç bir kız, fakat hiç yaşıtları gibi değil hala 12 yaşındaymış gibi görünüyor ,çünkü yaşıtları gibi saçını başını makyajını vs.yapmıyor çocuk gibi dolaşıyor ve kendisinide öyle hissediyor. Yanında ben yada annem olmadan bakkala dahi gidemiyor.Zaten ılköğretimden sonra okulu bıraktı okumak da istemiyor , 2 basamaklı toplama çıkarma işlemlerini bile yapamıyor .Yani kısacası bize bağımlı yaşıyor,psikoloğa da götürdük ancak herhangi bir probleminin olmadığını söylediler,ilaç vs. vermediler.Ben kardeşimin bu durumuna çook ama çok üzülüyorum Allah korusun bize bir şey olsa bu çocuk nasıl yaşayacak ,mahvolur ne edecek nasıl yaşayacak hergün ama hergün bu soru aklımı kemiriyor beni çok üzüyor zaman zaman bu sebeple ağlarken buluyorum kendimi ya onu koruyamazsam diye .Şimdi arkadaşlar ben kardeşimin bu problemlerinden kurtulması için ne yapabilirim bunun için bir kurs vs. bildiğiniz bir şey varmı ve ben ne yapmalıyım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ben ne yapabilirim arkadaşlar ???