Hakikaten paran yoksa balayını bırak aç kal daha iyi..
İnsanlar çok fena yarın bir gün böyle bi laf söyler içine oturur insanın işte.
Git kredi çek balayı yap daha iyi. Kardeşten aldığını ödedikten sonra bile
çeneleri durmazzz ayyy vaktinde balayı parasını bile biz vermiştik derler..
Neme lazım paşa paşa bankaya öderim fazlasıyla sonra da çene çekmem.
Eşinin her şeyi anlatması çok yanlış ama ben şaşırdım dertli olduğu bir an bile olsa
erkekler dertleşirken öyle ayrıntı anlatmaz ki.. Biz kadınlar o konuda dökülmeye pek
hazırızdır o dolulukla sırtımız iki okşansın bir gülünsün tamammm..
Eşini bu konuda kesin dille uyar..
Eltinin ağzına iyi malzeme vermişsiniz..
Engelle sil hiç muhattap olma mümkün olduğunca görüşme bu sinir şeyle..
Ben burdan sinir oldum sana geçmiş olsun valla
Bir işte çalışıyor musunuz bilmiyorum ama
hukuk mezunu birinin yazısı olamaz bunlar
yazıdan ziyade kullanılan hitap şekli
hukuk alanında çalışıyorsanız sizin öyle yoğun zamanınız olmalı ki
bu tip çocukça şeylere kafa yormayasınız
bence o kadinin sinirlerini boz :) hakediyor. Kucuk hesaplar pesinde kosan coluk cocukla ugrasamam ben de.:) delirir.sonrada bisey yazma.esin mudehale etsin duruma sen kotu olma sakin esin karismicaksa ac telefonn abisine konus bunlari ama cok kirildigini anlat.karisinin ettigi laflari soyle.saygiyi elden birakma..sonra onlari bas basa birak yesinler birbirlerini kari koca.
ortada kayınpederi arayacak kadar ne var anlamadım ki, olay mı arıyosun
birşey değil canım aklı-selim davranıp öfke saçmadığın için sen kazanacaksın. bu her zaman senin hayat felsefen olsun canım benimAblalarım sabah kayinpederimle konuştum esimle konuşamıyorum delirmiş durumda absine cok güveniyordu, kayinbabami aramak zorunda kaldım usuluce anlattım olanları..Allah razı olsun oda arkamda durdu hemen aramış o elti olacağı nedemek istiyorsun böyle laflar sana düşmez, benim ailemin içindeki soruna sen karışmamazsın demiş.. Aksamda ogulalrini arayıp ikisiylede konuşacakmış oyle dedi.. Allah razı olsun sizlerdende ablalarım bana verdiginiz öneriler beni bi nemze rahatlatti..
ben anlamıyorum, anlayamıyorum... bazıları kadıncağınız derdinin çaresine bakacağına aynı kadın programlarındaki mikrofonu çekiştirip eline alıp konuşan insan gibi konu sahibine yükleniyor.. ordan, burdan, imlasından, bir yerlerden girip herkes yaşamının stresini burda mı atıyor acaba.
size katiliyorum
konu sahibi zaten yurt disinda yasadigini özellikle belritmis yanlis kelimeler kullanabilirim diye
esimde yurt disinda dogmus büyümüs
türkcesi berbat ötesi
cok komik ve bazan sacma sapan yanlislar yapiyor
bu arada konu sahibi yurt disinda yasiyorum demissin profilde Afyon yaziyor..
keşke hiç muhatap olmasaydınız.siz de onun yerine faceten hava atıp foto felan paylaşsaydınız.bunları adam yerine koymak buyuk hata.aranıp duruyormuş.siz de fırsat vermişsiniz.ben olsam direk faceten felan silerdim.
ben anlamıyorum, anlayamıyorum... bazıları kadıncağınız derdinin çaresine bakacağına aynı kadın programlarındaki mikrofonu çekiştirip eline alıp konuşan insan gibi konu sahibine yükleniyor.. ordan, burdan, imlasından, bir yerlerden girip herkes yaşamının stresini burda mı atıyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?