Hersey kocam yuzunden.....

SY03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
133
0
0
Afyon
Hepinize oncelikle hayirli geceler diliyorum,

Once Allahin yardimina sonra sizin tercubelerinize onerilerinize ihtiyacim var ablalarim.
Konuya nereden basliyacagimi bilemiyorum.. yeni evliyim yaklasik 6 aydir, evliligim 8 senenin sonunda gerceklesti. Babamin rizasini almak icin bekledim bunca sene ve hukuk fakultesini bitirmek icin babama soz vermistim nitekin rizasini alip evlendim..
Bu arada evlilik hazirligi esnasinda bayagi tartismalar vs yasandi esimle ve ailsiyle, herhalde bu tartismalar hemen hemen herkesde olan birsey.

evliligimden iki uc yil once kayinim bi kizla nisanlandi, fakat benden bir ay once evlendi neyse allahmutlu etsin ama bizim turk genelegimize ve gorenegimize gore insanlar birbirleriyle bi tanisir kim aileye yeni geliyorsa tanistirilirki yillarca ne tanisti ne bisey oyle olunca bende adim atmadim.
6 aydir bu elti olucak kadin surekli facebookdan msjlar gonderiyor ( iki yuzlu insanlara hayatimizda yerimiz yok vs diye, gerci tanismadigi bi insanlarin ne iki yuzlulugunu gormus anlamadim) esimle beni inneliycek laflar ediyor susuyorum susuyorum ama sabirda bir yere kadar bende msj attim: " bi derdin varsa gel acik acik soyle diye".

Tabiki bu sustu ama msjlari genelde ozelden atmiyordu devam etti sonunda esimde bende anladik msjlarla bizi kastettiklerini ve ben patladim: derdin ne senin! dedim, ben sekiz senedir bu ailenin icindeyim sen dun gelmeden hepimizin huzurunu bozmaya calisiyorsum bi sorunun var senin soyle hadi dedim? cvp aynen su:" Bi kere o cahil kulaklarini acta beni iyi dinle, ben senden once geldim o eve gelinlikle ( halbusem eve degil otele gitti direkmen ) senin neyini kiskanicam ben sekiz yildir sorunlu gecen nisanliliginimi kiskanicam benim herseyden haberim var kocanla nasil kavga ettigini kayinbabamla kaynanamla nasil kavga ettiginizi hepsini biliyorum neyini ksikanicam." "ayrica sizin balayi paranizi benim esim odedi yoksa siz o oteli ruyanizda gorurdunuz vs boyle seyler yazdi"

Megersem benim akilsiz kocam gitmis aramizda neoluyorsa aile icindeki sorunlarimizin hepsini abisine aktarmis ( abisi bu arada hic bir derdini anlatmaz esime) ve abisi gidip herseyi karisina iletmis...Benim esimde okadar pasif bi insanki arayipta neden nasil dersiniz siz bunlari benim esime demeyen birisi...

Bir insan gidip karisiyla ailesinde olanlari anlatirmi ya anlamiyorum ben, Kardesi kardes yaratmis nasibini ayri yaratmis derler bizde

Suan ne yapsam bilmiyorum okadar doluyumki herkesi arayip agzima ne geliyorsa soylemek istiyorum ama hatami ederim bilmiyorum.. Lutfen ablalarim ve tercubeli kardeslerim bana bir yol gosterin ??

( Yurtdisinda yasadigim ve okudugum icin kelime hatasi veya yazi hatalarim olmustur bunun icin kusura bakmayin lutfen)

Son düzenleme:
bu nasil yuzsuzluk ya..Allah korusun boyle insanlardan
laflara bak ya

canim burda kizmakla haklisin, ama o kadina bi sey denilemez boyle bi durumda
kocanla konusman gerek bu abisine anlatma aliskanligini birakmasi icin

Bence o kadinin sinirlerini boz :) hakediyor. Kucuk hesaplar pesinde kosan coluk cocukla ugrasamam ben de.:) delirir.sonrada bisey yazma.esin mudehale etsin duruma sen kotu olma sakin esin karismicaksa ac telefonn abisine konus bunlari ama cok kirildigini anlat.karisinin ettigi laflari soyle.saygiyi elden birakma..sonra onlari bas basa birak yesinler birbirlerini kari koca.

Keşke hiç facebooktan eklemeseydiniz birbirinizi
veya ortaya yazdıklarını üstünüze alınarak
mesaj atmasaydınız..

Seni cok iyi anliyorum varya 2 kumanin gemisi yürürmüş 2 eltininki yürümezmis ben simdi hepsine defolu cektm kafam rahat yasiyorum simdi istedikleri kdr konussunlar arkamdan ama esimde bnden yana esin dogruyu gorecektr taniyinca uzaklasicktr bosver degmez

Ablalarım hepinize teşekkür ediyorum önerilerinizi paylaştığınız icin.

senin yerinde olsam hiç ti ye almam ona inat kayınvalidem kayınpederimle arayı düzeltirim ...hiç mesaj bile atma hatta engelle gitsin..bi kere ortaya isimsiz yazdığı şeyleri üstüne alınarak yanlışı orada yapmışsın...neyse olan olmuş engelle gitsinnnnnn..amanın ben de annemle dertleşirim anlatırım hata mı yapıyorum diye düşünmedim değil yazını okuduktan sonra ama annem tutup yaymaz derdimi...
hiç muhattap olma bence bu eltinle ..illa ki bi yerde bi araya gelip yüzyüze bakacaksınız aynı ailedensiniz bu kaçınılmaz olacak...sakın surat asma ..yabancıya" merhaba "der gibi selamlaşıp geç...o kadar..mecbura düştükçe konuş...
şunu unutma;sustukça kuduracak kuduracak ama sonra balonu sönmüş gibi susacak inşallah.iletişimi kes ki;sinirlerin bozulmasın;olaylar büyümesin sen de kötü konuşup da günaha girme..Ayetel kürsi oku ona karşı hep zarar veremesin diye..

bu olanları eşine anlattınmı? kocan ne diyor? bence eşinde hata siz artık hane olmuşsunuz ne diye gidip anlatırki. belliki sizi ailesine karşı kötü göstermiş...

evet baştan sona eşinin hatası bu....
neyse böylece öğrenmiştir artık eşin çenesini tutmayı...

eltinin sıkıntısı nedir bilemem ama yazdıklarında bazı detaylar beni şaşırttı biraz, bende 9 sene çıkıp evlendim, kimseylede tanışmadım düğünden sonra bende otele gittim, eve kim gelinlikle ilk girmiş çıkmış ne biliyim tuhaf geldi,eşinin ailesiyle çok mu samimisin, eltin aranızı bozar diyemi korkuyosun

Uzak dur sende, çek kendini. İnadına şirinlik muskası gibi bişey ol.
Herkesle aran iyi olsun. Eşinle konuş, hakkını savun. Ayrıca uğraşmayın böyle küçük şeylerle.
Yıllarca birbirinize kavuşmayı bekleyip, kavuştuktan sonra bu hesap, kitap neden??

keşke hiç muhatap olmasaydınız.siz de onun yerine faceten hava atıp foto felan paylaşsaydınız.bunları adam yerine koymak buyuk hata.aranıp duruyormuş.siz de fırsat vermişsiniz.ben olsam direk faceten felan silerdim.

Okumuş avukat olmuşsunuz -imla kurallarından bahsetmeyeyim simdi- ama cahille laf dalasına girmekte bir beyis görmüyorsunuz. Eltiniz olacak kadın belki başka birine göndermede bulundu siz neden üstünüze alındınız ki? Kurduğunuz cümleler de tam ergen tipi, gelinlikle eve girmedin otele gittin falan.....

tam ben dicektim Elmayra, innelicek falan ne demek bi avukat bunu yazar mı, hiç ilişkin olmayan biri neden facede ekli olur bide

En başta neden muhatap oldun ki?
zaten hiç tanışmamışsınız.
ben olsam hiç üzerime alınmam.
ha illa alınacaksan üzerine msj atmak bana kalırsa çok çocukça.
çok rahatsız olduysan sil facebooktan.
haksızsın demiyorum fakat stratejin yanlış olmuş.
evet eltin kötü bir kadın.
fakat sen ona fırsat doğurdun.
hiç tanımadığın insanla direkt bu muhabbete girersen,öyle bir kadın bunu kullanır,senin üstüne kalır mesele.
dese der yani,o ilk mesaj attı vs.
eşininki ayrı kabahat zaten.
evin içinde yaşanan öz anneye dahi anlatılmaz.
eşini karşınıza alın konuşun;
bak senin bir derdini dışarıya anlatman nelere sebep oldu,artık ömrü billah düzelemezde,
o yüzden birbirimize söz verelim,bir daha asla kimseye evimizin sırrını vermeyeceğiz.
şeklinde.
eltinlede bundan sonra sanaldan da reelden de muhatap olmayın.
görmezden gel.

Son düzenleme:
eşiniz ne anlıyo mahalle karıları gibi dedikodu yapmaktan, mahremini ortaya dökmekten, abisi ne anlıyor boşboğaz kardeşinin anlattıklarını karısına yumurtlamaktan? hep derim erkek erkek gibi olacak. ama bazı erkekler gerçekten en beter dedikoducu kadınlardan beter oluyorlar, yazık diyorum yazık..
her ikiside kına yaksınlar artık münasip taraflarına, bi ailedeki iki kadını yoktan sebeple düşman ettikleri, huzur bozdukları için..

o kız cahil ve aptal biri.
seni kıskanıyor ve bu yüzden sataşmak için bahane arıyor. sen onu ignore etsen daha çok kudurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…