Hersey kocam yuzunden.....

Madem hukukçusun.Ben senin yerinde olsam facebookta ya da telefonda direk bana söylediği hakaret tehdit içerikli bişey yakaladığım anda şikayette bulunurum.Çünkü bu bilişim suçuna girer.Sen daha iyi bilirsin bilişim hukuku ve bilişim suçları diye birşey var.

aslında ilk olmak en kötüsü..

birgün k.validem bana dedi ki sende tüm kaynanalık haklarımı kullandım son gelinime annelik yapacağım

konu sahibi duydun mu bunu canım,iyi oku bu cümlemi..

Aynı noktalarda takıldım, samimiyet olmadığı halde neden gönderme yapılır ki bir insana?
İkincisi;Sanırım o ilk gelin, ama siz ondan önce ailenin içine girdiğiniz için ben senden önceyim, şu kadardır tanıyorum, şu kadardır nişanlıyım, sen düğünde gelinlikle eve bile girmedin diyerek bunu kastediyorsun?

Bir diğeri de ortada açıkça hiç bir gönderme yokken ne diye atladınız ki?
Hiç bir şekilde size karşı yazıldığından emin olamazsınız! Hiç ilgilenmezdim şahsen, ne diye dertsiz başıma dert alayım ki yahu?
Hem madem tanışmışlığınız yok, ne diye facebookta arkadaşınız listesinde olurlar anlamam ki?
Derdin ne? falan diye de girmek kusura bakmayın ama saldırmaya, laf söylemeye hazır bekliyormuşsunuz zaten, bu anlamı çıkardım eltiniz de bundan farklı demiyorum karşılıklı bir çekememezlik görünüyor.

Son düzenleme:

Birgün k.validem bana dedi ki sende tüm kaynanalık haklarımı kullandım son gelinime annelik yapacağım

Konu sahibi duydun mu bunu canım,iyi oku bu cümlemi..

süpErmiş hiç duymamıştım böyLe bir laf..

Son düzenleme:

birgün k.validem bana dedi ki sende tüm kaynanalık haklarımı kullandım son gelinime annelik yapacağım

Allah kahretsin o kadını diyorum valla kusura bakma, kahrolsun böyleleri, sen de karşısına geçip çekirdek çitle,

zaten bence en doğrusu ailelerin dışarda tutulması .sonuçta evlenince gidiyorsun ziyarete mecburen .ayrıca bende otele gittim evlendikten sonra nereye gidicektik balayı değil mi yani tabiki gidicez gezicez .ailenin evine mi gidicektim yani yok artık daha neler

Canım hukuk fakültesini kazandın mı peki onu da merak ettim konuyu anlatım şeklin kurduğun cümleler sarfettiğin sözler imla hataların burada bize hitap şeklin falan pek avukat birisi gibi gelmedi. Bir avukat isimsiz yazılan şeyleri üstüne alınmayacak kadar kurnaz olmalı bence. Neden üstüne alındın ki ? Diyorsun ki gelinliği eve otele gitti eve değil bu ne demek onu anlamadım bir çok kişi otele gidebilir bunu neden vurguladın anlayamadım.

E öyle olmalı zaten, gelin gelindir.
1. özel, o başka olursa asıl 3. 4. gelinlere ayıp olmayacak mı?
Yalnız sıcaklık, davranış, anlaşma bakımından ayıran varsa ona bir şey diyemem.:44:

konu ile ilgisi olmayan bir eleştiri olacak ama beni tırmaladı resmen demeden geçemeyeceğim. bir kere Türkçe katledilmiş. ikinci olarak tezatlar var.. hukuk bitirdiğini yazmışsın eltin sana "cahil" demiş.. bu durumda sen okumamış cahil mi oluyorsun? yoksa diplomalı olandan mı?
çok özür dileyerek demem lazım ki bu hatalar hukukçu biri tarafından yapılamaz.

Bende yazdıklarını okurken tereddütte kaldım ...konuya ablalarım diye başlamışsın ya çok ilginç ..bir hukukçu olarak hitap tarzın çok tezat geldi bana...

Benim canım kadesam

Ailenin cefakar gelini ilan etmişler seni

Hiç bir şekilde muhattap olmayıp aldırış etmeseydin
öyle bir içine otururdu ki.
Belli ki sorunlu bir tip
İçindekini kusmak için resmen kendini paralamış.
Boşver rezilliğiyle kalsın.

Eniştem avukat kuzenim hukuk okuyor eniştem az çok meslektaş arkadaşlarını tanırım hiç birinde bu şekilde hitap tarzı görmedim " ablalarım mı" ? sanki 18- 20 yaşındasın Hukuk bitirdiysen buna evliliğide katarsak yaşının 25 in üzerinde olması gerekir hitaptan geçtim yaptığın imla hataları bir avukata yakışmayacak nitelikte helekki eltin için otele gitti demen okumuş kültürlü birine asla yakışmayacak nitelikte eltin garipmiş ama sende çok garipsin

Ablalarım sabah kayinpederimle konuştum esimle konuşamıyorum delirmiş durumda absine cok güveniyordu, kayinbabami aramak zorunda kaldım usuluce anlattım olanları..Allah razı olsun oda arkamda durdu hemen aramış o elti olacağı nedemek istiyorsun böyle laflar sana düşmez, benim ailemin içindeki soruna sen karışmamazsın demiş.. Aksamda ogulalrini arayıp ikisiylede konuşacakmış oyle dedi.. Allah razı olsun sizlerdende ablalarım bana verdiginiz öneriler beni bi nemze rahatlatti..

Saygı duyuyorum düşüncenize. 24 yaşındayım Burdaki cogu kişi ablalik edip öneride yorumda bulunmuşlar, ablalarım demem bu sebebden dolayi nekadar iyi insanlarki diye düşündüğümden dolayi, malesef türkcemi nekadar geliştirmeye çalıştiysamda bukadarini becermissim avrupada yaşadığım icin kelime hatası yapabilirim kusura bakmayın.

hayatım burda herkes aşağı yukarı aynı yaşlarda abla demene gerek yok bence .sonuçta abla lafını sevmeyenler olabilir .

bi insan durduk yere faceden mesaj yazıyorsa bu kıskançlıktan başka bişey değildir hiç cevap verme sende yazma bişey o zman daha sinir olur onu ciddiye almadığın için...eşinide uyar aile içinde olan şyler ailede kalır de söylemesin abisine bile..eltinin yaptığı kıskançlıktan başka bişey değil sırf seni sinirlendirmek için mesaj atıyor sende hiç cvp yazma onu kaile almadığını anlayınca daha sinir olur...

Lutfen dikkatli okuyun ben hukuk fakultesini btirdim dedim avukat oldum demedim ayrica her hukuk fakultesini bitiren hemen avukat olmuyor. imla kurallarini bilmiyorum cunku dedigim gibi malesef memleketimde yetisme gibi bi firsatim olmadi yurtdisinda yetistim ve okudum. Elimden geldigi kadar kullandigim kelimelere dikkat etmeye calisiyorum ama elimden gelen bu kusura bakmayin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…