- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
Görücü usulü evlilik evlenmeden önce canım cicim seviyorum lar evlendikten 1 ay sonra ne sevgi sözleri ne aşk ile bakmaları ne hediye ne başka bişey aynı evde yaşayan iki yabancı sıkıldım artık bu durumdan zorla arsizlikla sevdiğini söyle diyorum ağlıyorum yok söylemiyor zaten davranışla riyla da değer vermediğini gözüme sokuyor beni kotuleyecek bütün sözler ağzında sevgi göstermeyi de çok iyi biliyor ya çevresindeki kadınlara yeterince kibar onların guldurdugu kadar ben yüzünü guldirememisimdir bende istemez miyim bana değer veren sevgi sözleri söyleyen. Hediyeler alan y meklere çıkaran bir eş herşeyi geçtim ya eve gelince bir günün nasıl geçti de herşeye ben kosustururum alışveriş çocukların bakımı falan yine de yaranamam yatarken bile arkasını döner ismimle hitap etmez hişt pist le çağırır gerçekten çok sıkıldım hayatım ağzının içine bakıp bir tatlı söz beklemekle mı geçecek her özel günde belki bu sefer gönlünü hoş eder diye mı bekleyeceğim ya en azından yaptığım bir yemege eline sağlık desin gözümü onla açtım ama at gözlüğü de takmış değilim arkadaşlarımın eşleriyle paylaştıklarını gördükçe içim yanıyor ya bu kadarına bile gerek yok diyorum bir tatlı söz çok mu zor 7 sene oldu ehli insaf