Hersey kotu kokuyor dunya kotu kokuyor sanki

kaçıncı haftadasınız benim yeni yeni azaldı çok şükür hala yiyemesemde. deterajn şampuan için şey geldi aklıma böle haca gidenler için satılıyorya kokusuz sabun filan o malzemeleri satana yerlere bakılabilir. çabucak geçer inş

Aynı sıkıntıları yaşadım. Hele ki 100 metre ötede sigara içilsin alıyordum kokuyu. Apartmanda 5. kattayım, 1. kata lahmacun siparişi gelsin alıyordum, öğürmekten halim kalmıyordu. Boğazım acıyordu çıkarmaktan..

Maalesef çeke çeke tükeniyor. Ben 18. haftamda kurtuldum bu bulantıdan, sonrasında ara ara yokladı. :işsiz:

Bir arkadaşın da dediği gibi daha az kokusu olan bebek şampuanlarını tercih edebilirsin sanki. Hem vücuduna hem saçına.

Çamaşırlarında da bebek deterjanı kullan kokusuz oluyorlar, yumuşatıcı kullanma.
Ahh ahh kimseye inandiramiyorum aldigim kokulari inanin bugune kadar dikkatimi cekmeyen kokular bile dikkatimi cekiyor ve resmen organlarim icimde yer degistiriyor.benim gibi ne kadar cok insan varmis meger... Cevremde benim gibi kokudan etkilenen olmamis kimseyi inandiramiyorum. Yumusatici sisesini bile kaldirdim gozumun gormeyecegi bi yere yani zaten kullanamiyorum

bazı arkadaşlar abartılı bulmuş ama inanın yaşamayan bilemez :KK51:
hadi biz şimdiki kadınlar nazlıyız biraz :KK48: annem de böyleymiş, "sizi babanız yıkardı, deterjan kokusu o kadar rahatsız ederdi ki ütü yaparken ağladığımı bilirim" derdi.
ben dışarda çay içemiyordum, çaydan bile koku gelir mi? neyse konu sahibesini düşünerek burada bırakayım :KK53:

belki hurafe gelecek ama bu tür hassasiyetler ve bulantılar "kız bebek" hamileliklerinde daha çok yaşanıyor, bilimsel bir açıklaması vardır muhakkak, östrojen fazlalığı filan gibi, çünkü bazen adet dönemlerinde de oluyor böyle hassasiyetler...
Ayy bunu bilmiyordum belki kizim olur :)))

kaçıncı haftadasınız benim yeni yeni azaldı çok şükür hala yiyemesemde. deterajn şampuan için şey geldi aklıma böle haca gidenler için satılıyorya kokusuz sabun filan o malzemeleri satana yerlere bakılabilir. çabucak geçer inş
Ultrasona gore 8 haftalik ama son adet tarihime gore 10 haftalikmis. Hac malzemeleri satan yerlerde boyle seyler oldugunu bilmiyordum esime soyleyeyim bi gidip sorsun tavsiyeniz icin tesekkurler. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bebisimizi koklayinca herseyi unutacaz insallah...

Annelik iste,bosuna demiyorlar cennet analarin ayaklari altinda diye..anne karnina dustugu anda basliyor annenin fedakarliklari...

Hamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasilkullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorum :110: sizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.
Niveanın duş jelleri kokusuz Canım kokusuz şampuan da var. Çok normal ben ilk hamileliğimde burbery parfümünü çok severken birden tiksinmiştim hala yarım şişe duruyor sıkamıyorjm. Bide sulu yemek içinde ki eften aşırı tiksinmiştim 4 yıl oldu nerdeyse hala yiyemem.

Hamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasilkullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorum :110: sizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz bu süreçte canım.. Tüm yazılanları okumadım ama ben şampuan ve sabun olarak "urtekram" diye bişey aldım.. İnterntte satılıyor.. Çok hafif kokuyorlar ama diğerlerinden sonra bir nimet .. Temiz çamaşır nevresim kıyafet işide dediğin gibi tam bir işkence.. Ben kullanacağım şeyleri günlerce balkonda havalandırıyorum.. Durulama işinide bir değil iki kez yaptırıyorum makinada.. Tam olarak işe yaramıyor olsa da benim bulduğum çözüm bu.. Hala çok çaresiz hissediyorum çünkü sokakta bile insanların şampuan parfüm vb kokularından zor yürüyorum.. Üstelik yeni kıyafetler ve kumaşlar, mağazalar öyle bir kokuyor ki alışverişe bir türlü cesaret edemiyorum.. Markete bile ben gidemiyorum..:(

Allah yardımcınız olsun kızlar ya. Ben 7+2 deyim ama maşallah tık yok bende. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Normal hayatıma devam ediyorum. Ne zor sizin işiniz ya en kısa zamanda şu bulantı ve koku hassasiyetinden kurtulursunuz inşallah.

Allah yardımcınız olsun kızlar ya. Ben 7+2 deyim ama maşallah tık yok bende. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Normal hayatıma devam ediyorum. Ne zor sizin işiniz ya en kısa zamanda şu bulantı ve koku hassasiyetinden kurtulursunuz inşallah.

Umarım hiç böyle şeyler yaşamazsın temennin için teşekkürler..sahiden de yaşamayan bilemez insan tüm bu kokulardan kaçıp saklanabileceği küçücük bir yer arıyor ama yok.. Ben 14.haftamdayım ama değişen bir şey olmadı maalesef:KK43:

benim halam ikinci hamileliğinde eniştemin kokusundan tiksinmiş. haşlanmış ezilmiş bezelye gibi kokmuş ona normal sanırım bu durum :bicak:

benim halam ikinci hamileliğinde eniştemin kokusundan tiksinmiş. haşlanmış ezilmiş bezelye gibi kokmuş ona normal sanırım bu durum :bicak:

Hamilelikte yaşanabilen bir durum ama yine de katlanılmaz olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki Ben bırak başkasını kendi kokumdan bile rahatsız oluyorum artık.. Benimle benzer durumda olanlara sabırlar diliyorum

Ayyy nası kötü zamanlaaar hamileliğin en kötü zamanları 3 aydan sonra hayatının en güzel zamanları olcak inşallah benim tavsiyem mideni bulandırmayan bi koku bul onu sür burnuna mesela mentol bulandırmaz diye düşünüyorum öyle bişe yok hepsi bulandırıyo dersende yapcak bişe yok zamanın bi an önce geçmesini bekliceksin 3 aydan sonra bitiyo bu dönem

Çözebildiysen bu sorunu lütfen bana da yaz neler yaptığını.. :dua:
Canimm Allah yardimcin olsun 22.haftadayim hala hassasiyetim devam ediyor ama tabi eskisi gibi degilim. Ben hicbir care bulamadim ben yemek yapamadim hala yapamiyorum mahvoluyorum yemek piserken. tam 2aydir annemde kaliyorum o yapiyor herseyi.zor bi gebelik geciriyorum ama olsun bebislerimiz iyi olsunda :)

Canım tek çaresi sabır.ilk 4ay bir yudum su içemedim su bile kokuyordu.serumlarla durdum.aynen temiz çarşaf kokusuna bile kustum.telefonla konuşurken elimin ten kokusuna kustum.kimse anlam veremedi.neler yaptık hiç bişey çözüm olmadı.kendimden nefret ettim bebeği bile gözüm görmedi , bilsem çocuk falan yapmazdım bile dedim.ama 4ay sonunda tamamen geçti.aklıma bile gelmiyo unuttum :)

Canimm Allah yardimcin olsun 22.haftadayim hala hassasiyetim devam ediyor ama tabi eskisi gibi degilim. Ben hicbir care bulamadim ben yemek yapamadim hala yapamiyorum mahvoluyorum yemek piserken. tam 2aydir annemde kaliyorum o yapiyor herseyi.zor bi gebelik geciriyorum ama olsun bebislerimiz iyi olsunda :)

İnşallah iyi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil tabi ki:) 14. haftadayım ben de 2 aydır annemde kalıyorum..:) çok benzer bir süreçten geçiyoruz desene.. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alır bu günleride arkamızda bırakırız..

Canım tek çaresi sabır.ilk 4ay bir yudum su içemedim su bile kokuyordu.serumlarla durdum.aynen temiz çarşaf kokusuna bile kustum.telefonla konuşurken elimin ten kokusuna kustum.kimse anlam veremedi.neler yaptık hiç bişey çözüm olmadı.kendimden nefret ettim bebeği bile gözüm görmedi , bilsem çocuk falan yapmazdım bile dedim.ama 4ay sonunda tamamen geçti.aklıma bile gelmiyo unuttum :)

Ben de 14. haftadayım ve yeni yeni bişeyler yiyebilmeye başladım.. su içebilmek için denemediğim su markası kalmadı.. dediğin gibi sabırdan başka çare yok.. benim de 4. ayda geçerse ne ala ama geçmezse de ne yapalım Allah başka dert vermesin..

belki benimle aynı sorunları yaşayan birilerine faydası olur diye buraya yazmak istedim .. BİNGO parfümsüz bir deterjan çıkarmış.. dün migrostan aldım.. kesinlikle deterjan kokusundan kurtulduğumu söyleyebilirim.. aklınızda olsun..

Back
X