- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vicks vardır herkesin bildiği, onu bir kokla bakayım miden bulanacak mı. Eğer kokudan çok rahatsız olmazsan, bir parça vicksi burun kanatlarının altına sür. Bütün kokuları engelleyecektir.
Bunu mutlaka deneyecegim tesekkur ederim
aayyy rabbim yardım etsin sehpanın üzerindeki kesme vazonun koktuğundan mütevellit kırıp çöpe attığımı bilirim.eşime yaklaşamazdım halbuki koktuğu falan yok misler gibi adam ama bana kokarca gibiydi.6.ayda kurtulmuştum iki gebeliğimdedeHamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasilkullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorumsizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.
canım eksik dua etme hamile kalırsın inşallah bulantı falanda olmasın musmutlu gebelik geçir.inan bulantılı gebeliğimde günahını bilmesem aldırmak istemişliğim var bebeği o derece.Zor tabii 9 ay boyunca kusanları biliyorum.....
İnşaallah geçer en kısa zamanda
Bize dua et nolur bizde o güzel günleri yaşayalım
Kusmaya da razıyım![]()
Saciniz ve vucudunuz icin dohal sabun deneseniz?Hamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasilkullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorumsizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.
Rabbim sizede yasatsin hayirli evlatlar nasip etsin dualarim sizinle..Zor tabii 9 ay boyunca kusanları biliyorum.....
İnşaallah geçer en kısa zamanda
Bize dua et nolur bizde o güzel günleri yaşayalım
Kusmaya da razıyım![]()
herkeste farklı maalesef yaşamayanlar çok şanslı ama 9 ay yaşayanlar bile varBenim böyle hassasiyetim olmamıştı doğrusu
bıraz fazla geldı
Vicks hamilelere doktor kontrolünde verilir. Çok zaruri bir durum yoksa kullanılması önerilmez. İleri derecede öksürük ses kısıklığında vs de doktor tarafından verilir.
Her ne kadar içinde ot karışımı olsada,kimyasal madddeler de vardır. Bu yüzden bebeğe zarar verebileceğinden önerilmez.
Hamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasilkullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorumsizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.
Anladım çok teşekkürler bilgilendirme için sizin gibi uzmandan duymak iyi oldu öğrenmiş oldum..Kullanacağı bölge iki burun deliğinin birleştiği kıvrım, bu bölge oldukça dar bir bölge olduğundan emilim oranı kana karışmayacak kadar azdır ve koku hassasiyeti olan hamile hanımlara da önerilir. Zaten bizim laboratuvarlarda başka türlü çalışabilme ihtimalimiz yok.Bu arada Medisinal ve Farmasotik Kimya Doktorası yapıyorum, tahmin edebileceğiniz gibi alanım ilaçlar ve farmasotik bitkiler... Eğer Hanımefendinin soğuk algınlığı olsaydı ve ben göğsüne veya ayak altına sürmesi gerektiğini söyleseydim bakın bu hata olurdu işte zira Hamilelerde ve 3 yaşına kadar bebeklerde vicks kullanılmaz, bebeklerde ölümcül etkileri olabiliyor bu yüzden hiç bir doktor ileri derece öksürük ve ses kısıklığı dahi geniş bölgelerde kullanılmasını öneremez.
Aminn inşaallah kuzumRabbim sizede yasatsin hayirli evlatlar nasip etsin dualarim sizinle..
kızın geliyor galibaHamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasilkullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorumsizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.