Sadece ilk yazın değil, diğer açıklamaların da fazlasıyla devrik cümle içeriyor..
Anlamakta çok zorlandim..
Yorumuma gelirsem; gorumcen cenazenize gelmemiş bu onun tercihi..haa madem kirildin mesafeyi koyarsin olur biter..
Buna üzüldüğünü daha sonra gorumcene söyleyebilirdin.. Eşleri herşeye karıştırmamak gerek..
Sen sadece sitem edersin, dertlesmek paylaşmak istersin.. Ama eşler böyle algılamaz, sen kötü olursun. Onun için dedim eşler herşeye karıştırılmaz diye.. Buda sana ders olsun
Ben hocayı karşılıyordum. O an oldu ama art niyetli yapmadi. AMA kardesim küstü ablasida esirgemisiz kardesinin mutlu gününu gelseydin... o zaman. Almicam ya çünkü kardeşime kırgınım diyo bana tavırli. Dogruyu dedim diye mii. Sesszdim ya hep Sesszsem kör dilim
Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki af af. Nikah günü bunları yaşamadım belki ama baba acısının ne demek olduğunu, baba yokluğunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim zordur, dayanamazsın için paramparça olur, burnunun direği sızlar, için kan ağlar.. Bu acının tarifi yok. Böyle bir durumda sana karşı daha anlayışlı, daha sakin olmaları gerekir. Allah merhamet versin ne diyeyim ki anlamazlar onlar seni. Nasrettin Hoca'nın da dediği gibi 'EŞEKTEN DÜŞENİN HALİNDEN, EŞEKTEN DÜŞEN ANLAR'
kimse seni anlamaz, anlamadığı gibi birde en çok destek beklediğin şu günlerde daha da canını sıkarlar.
Haklsiniz ama ben onla paylaştim birde iyi anlasiyorduk . Canım skldi dedim oda böyle yap demis abla önce oraya git sonra gel yanlış anlamis işte içime atip yeri gelince yapamıyorum o an diyorum ben desin diye demedim ama sadece ona bak ailen bu işte dedim..şimdide küsmüş gönlünu alalm diyo eee ben.?