Herşey kursağımda kalmak zorunda mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra icime batti ablasini aradim. Abla benim ailem cenazeden dolayi olamicak ama siz ailemsiniz siz olun gelin dedim. Neymis öğün isteksiz demisiz .babam ölmüş ne istedgi yaaa ne .. Ve aksamda aradim acmadi.benm ailem yok ama senin ailen ole yapsada hakki dedim gelsinler dedim.

Icimi okumuşsunuzzz ben gitmem dibine kadar haklıym babamda gelmemis nikahta bide aileyiz özel günlerin tekrari yokmus , Cenazemin var miydi? Degil mi ben gitmedim ama kocam israr ediyor ama asla gitmicem ya banane ya cenaze bu
Lütfen eşine de ki o zaman ablana hiç kizmiyayim başta benimkocamin bana acıma ve babama saygısı yokken onun yaptığı cokmu,okim ki ben onu yucelticem Ayy yemin ederim ben sinirden catladim burda...

Kocaman da nolursa olsun büyüğün gönlünü alalim diyo eee benim gönlüm ..Iyi günümde herkes yanimda ,kötü günümde de gelemsede arada hal hatiri bekledim. Yapmayincada sitemin dibini ettimm.. bana kırılmis telefonlarıma bakmiyor.. bide Özür dile diyo ama demicem

bacım kendini çok kötü ifade ediyorsun, vallahi, kusura bakma da. normal hayatta da böyleysen insanlar yılar.
babam öldüyse zaten gözüm bişey görmez (nikah için mecbur kalmışsınız anlıyorum, kötü olmuş ama olan olmuş)
mübarek cuma geldi, kalk babanın ruhuna kuran oku bence boşver, her ne olmuşsa olmuş. sizinki zaten düğün olmamış ki mecburu nikah olmuş
bundan sonrası güzel olsun

Lütfen eşine de ki o zaman ablana hiç kizmiyayim başta benimkocamin bana acıma ve babama saygısı yokken onun yaptığı cokmu,okim ki ben onu yucelticem Ayy yemin ederim ben sinirden catladim burda...
Neymiş emeği çokmuş. Banane yaa. Ve kırılmis bende kırıldım. Ama benim neden gönlüm alinmiyor. İlk bize gelmiş nikaha gelmedi ... maden cenaze evine gelecektin diyince mi akil ettin demezler mi adama beni zan altinda birakti ama aynisnida dedjm beni savundu diye ablasi onu tutuyosun demiş. Hakli abla demis. Sende oda ama o daha cok hakli dems benden icin.. ama banada gidek diyo ama gitmem

Yaaa onu bile yaşayamadim herkes bişey diyo.Görumcem cenazeme gelmip ,nikaha gelemsi ve benim sitem etmeme bozuluyor , acikladim orada nikah ama nasil nikah kiydirkdik geldik ablasi sitem ediyor sanki ben cok sevincliyim . Ne haldeyim küsüo bana.. yaptım canm onlari Allah katinda.. ilk günden moralm bozuldu

Yaaa onu bile yaşayamadim herkes bişey diyo nikah ama nasil nikah kiydirkdik geldik ablasi sitem ediyor sanki ben cok sevincliyim . Ne haldeyim küsüo bana.. yaptım canm onlari Allah katinda.. ilk günden moralm bozuldu
Nikahın kıyılalı kaç gün oldu?

Benim imam nikahımda yaşını bahane edip kardeşimi odadan çıkaracak kayınvalide? Ya kardeşim o odada kalır ya o nikah kıyılmaz, bu nasıl hadsizlik?
Görümcenin de ne gönlünü alacağım, şımarıklığı yapan o.

Ben hocayı karşılıyordum. O an oldu ama art niyetli yapmadi. AMA kardesim küstü ablasida esirgemisiz kardesinin mutlu gününu gelseydin... o zaman. Almicam ya çünkü kardeşime kırgınım diyo bana tavırli. Dogruyu dedim diye mii. Sesszdim ya hep Sesszsem kör dilim

Basin sagolsun. Cenazen varsa hele babansa ne olursa olsun nikahi ertelerdim. Ama ertelememissin. Gorumcen konusunda o kimki sen ondan ozur diliyorsun. Zor gunumde olmayan iyi gunumde olmasin. Ayrica kaynanan kardesini nasil aglatir. Dogru kisiyle evlendigine eminmisin.

Babamin rizasi vardi. Bide atama yapmamiz için şartti. Yoksa annemgiln yannda olmazdim.Ve evet dilememde kocam üzülüyor ona üzülcegine bana üzül hatali ablan işte dedim yinde hatrim icin dedi ama hanfendi orali dil bende sallmicam. Evet kendi evi dil bisiy dil yapması tuhaf ailesi tuhaf. Kendi iyi.Saolun. Iste hic yüzüm gülmüyodu cilasi oldu bunlarda..

Senin simdi hassas zamanlarin anliyorum acin var
Ama ilk gunden birsey bulup da kusluk cikarma
Gorumcen cenazeye veya taziyeye gelmediyse herhalde kocan da gerizekali ve kör degildir farkindadir yani gelmediginin
Ustune basa basa belirtmene gerek yoktu
Yarin obur gun zamani gelince gorumcenin kendisine soylerdin esini neden kattin ki isin icine ?

Reactions: tse
Haklsiniz ama ben onla paylaştim birde iyi anlasiyorduk . Canım skldi dedim oda böyle yap demis abla önce oraya git sonra gel yanlış anlamis işte içime atip yeri gelince yapamıyorum o an diyorum ben desin diye demedim ama sadece ona bak ailen bu işte dedim..şimdide küsmüş gönlünu alalm diyo eee ben.?

Allah yardimcin olsun o zaman. Ama ozur falan dileme. Bugun bunun icin yarin daha neler icin dilersin. Mesele ozur degil hakliyken dilemek. Oylede uzuleceksin boylede uzuleceksin. Hic olmazsa kendi dedigin olmus olur

Reactions: tse
Allah yardimcin olsun o zaman. Ama ozur falan dileme. Bugun bunun icin yarin daha neler icin dilersin. Mesele ozur degil hakliyken dilemek. Oylede uzuleceksin boylede uzuleceksin. Hic olmazsa kendi dedigin olmus olur
Haklsiniz madem dileyecem niye sitem ettim dimi ama ben zerre dilemek istemiorm çünkü kendimce haklıyım. Konusmasa da kendi bilir

Babamın vefaat etmişken görümcemle kafayı bozmazdım..

Gelmediyse,bende gitmem..konu kapanmıştır..

Sadece ilk yazın değil, diğer açıklamaların da fazlasıyla devrik cümle içeriyor..
Anlamakta çok zorlandim..
Yorumuma gelirsem; gorumcen cenazenize gelmemiş bu onun tercihi..haa madem kirildin mesafeyi koyarsin olur biter..
Buna üzüldüğünü daha sonra gorumcene söyleyebilirdin.. Eşleri herşeye karıştırmamak gerek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…